- Konuyu başlatan
C* tehliKELi KEL C*
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 304
Artık Var...Ben istemezmiyim en güncelini kullanmak maalesef ssd miz yok ben napayım hocam...
Artık Var...Ben istemezmiyim en güncelini kullanmak maalesef ssd miz yok ben napayım hocam...
aslında siz de haklısıız. wn 10 ssd nin içine ediyo resmen. ama mecburen 10 a çıkmak zorundayız. dediğim gibi pek çok program-sadece ms değil- pek çok firma desteğini çekiyo. o yüzden miadını doldurdu.Artık Var...
Ekli dosyayı görüntüle 84190
Evet Microsoft Telemtry Container mi adı öyle bir şey. Onlar fazla çalışıyor. Ama kapatınca açılmıyor. Açılsa bire çok düşük çalışıyor.
Niye ki?tamam kurtuluyorum.
allah şu forumlara yoksay butonu koyanlardan razı olsun.
Windows 10 denildiği gibi saçma sapan uygulamalar ile ve fazla servis bulunuyor amma yeni bilgisayarlarda eski işletim sistemlerinden daha kararlı çalışıyor. Antivirüsü iyi, Windows 7'den daha çok güncelleme destekli ve daha çok mimari destekli. Bildiğin Qualcomm işlemci ile de çalışabiliyor. Eğer tercih etmek istersen bir sürü alternatif var. Linux dağıtımları mesela, openBSD gibi bir sürü dağıtım varken eskimiş Win 7'yi kullanmaya hiç gerek yok. Desteğin bitmesine sayılı günler kaldı sadece. 6. nesil Intel ve ya Ryzen'den eski bilgisayar varsa Win 8.1'de daha kararlı çalışacağı kesin zaten.
DirectX 12 oyunlarını Windows 7 kullandığın sürece oynayamazsın.tamam kurtuluyorum.
allah şu forumlara yoksay butonu koyanlardan razı olsun.
Ayrıca desteğin bitmesine parmakları sayacak kadar günler kaldı sadece. Yani güvenlik yamaları güncellemesi olmayacak, böcek hatası düzelmeyecek.DirectX 12 oyunlarını Windows 7 kullandığın sürece oynayamazsın.