Windows 7 transformation pack 1.0 (arkadaşlar vista transformation 9 un bir yenisi)

basri444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

arkadaşlar bu vista transformation pack temasının bir yeni versiyonudur.kesinlikle sağlamdır.%100 emin olabilirsiniz kesinlikle virüs yoktur.bu sürümün de bir çok yenilikle geliyor.

.yeni boot screen teması
.yeni masaüstü duvar kağıtları
.yeni visual styles teması
.yeni toolbar ikonları
.sesler
.yeni masaüstü ikonları
.yeni viglance teması

-Added tweaks for sleek and groupped taskbar item
-Added Windows 7 new wallpaper
-Added Windows 7 user pictures
-Fixed scrnrdr.exe application for being reported as malware
-Fixed WindowBlinds skin detection bug in Welcome Center
-Removed LClock as it doesn't fit new taskbar UI anymore
-Removed Styler toolbar as it becomes obsolete with ViSplore
-Removed VisualTooltip due to its glitches caused with the system
-Updated battery tray icon
-Updated logon screen with horizontal account list.
-Updated logon startup branding to Windows Seven
-Updated Vista Rainbar's default background to transparent (without border)
-Updated theming engine to apply themes and automatically
-Updated system to load/save configuration for Personalization
-Updated Transformation Destination information context for better understanding
-Updated TrueTransparency to version 1 with SevenStyle skin
-Updated user account's optimization settings
-Updated ViSplore with Windows Seven skin
-Updated ViStart to version 2.0 build 3468 (Native mode) with Windows Seven skin
-Updated visual styles to Windows 7 ones called "Windows Seven"
-Updated ViOrb to ViGlance (Superbar emulation)
-Updated Windows 7 icons
-Updated ViSplore and WinFlip to be safe applications

arkadaşlar öneriyorum spam ve virüs gibi zararlı yazılımlar yoktur nod32 4 te taratılmıştır kesin öneriyorum çünkü bende kullanıyorum. yine tekrarlıyorum spam ve virüs yoktur.

RapidShare: Easy Filehosting (windows xp sp3 içindir)

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paylaşımın için tşk ederim.Bunu arıyordum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sağol kardeş yazın bitmesine 1 ay kala denerim indiriyim kaydediyim malum donanım alıcaz falan işlerim var böyle programlar ın bazıları mavi ekran hatası verdi de formatla uğraşmayalım.Ama indiriyorum paylaşım için sağol.

hfy44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tür programların yaptığı gibi bu programda pcye format attırmaktan başka bir işe yaramıyor,belki bu iyidir diye indirdim yok explorer.exe hatası yok winflip hatası yani anlayacağınız üzre bildiğimiz transformation programı :icon_-1:,neyseki programın yüklemeden önce aldığı yedeğe güvenmeyip kendi yedeğimi aldımda sorunsuz geri dönüşüm yaptım çünkü programı p.ekle kaldırdan kaldırınca sorunlar bitmiyor :shifty:

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu tür programlar sistem 32 nin içindeki dll dosyalarını değiştirmektir bu işlem geri alınması zordur arkadaşların bazısı mavi ekrandan bahsediyor evet bir bilgisayarcı olarak aynı olay benim başıma geldi ve format dışında hiçbir çözüm olmadı çünkü güvenli mod 'da dahil kesinlikle bilgisayara girilmiyor tek çare format kalıyor eğer çok merak etmiyorsanız bunun yerine bricopack vista inspirat kullanabilirsiniz şuan onu kullanıyorum ve herhangi bir sorun veya yavaşlama yok (dediğim tema vista temasıdır)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu programı kuracağınıza windows7 kurun daha iyi:)

ercanacar

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu tür programların yaptığı gibi bu programda pcye format attırmaktan başka bir işe yaramıyor,belki bu iyidir diye indirdim yok explorer.exe hatası yok winflip hatası yani anlayacağınız üzre bildiğimiz transformation programı :icon_-1:,neyseki programın yüklemeden önce aldığı yedeğe güvenmeyip kendi yedeğimi aldımda sorunsuz geri dönüşüm yaptım çünkü programı p.ekle kaldırdan kaldırınca sorunlar bitmiyor :shifty:

Kurmayın hata alırsınız üstelik uninstall edince bile kalıntıları gitmez.