• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 TR Resmi Satış Fiyatları

YellowRed

Rektör

arkadaşlar, bu fiyatları bimeks sitesinden aldım. sizce nasıl? bana baya pahalı geldi. :thumbdown:

Home Basic TR : 215 TL

Home Premium TR : 253 TL

Professional TR : 412 TL

Ultimate TR : 437 TL

amazon upgrade fiyatı çok makul oradan sipariş et

gayet uygun :) her defasında vurguluyorum yine yineliyorum sadece bir cs4 lisansına 1900 civarı para isteniyor microsoft'un bu fiyatları gayet makul tutulmuş

100 - 125 tl vereyim vista home premium mu win7 home premium a çevirsinler, yada korsan kullanayım :D

kampanya fiyatlarıymış (ucuzdan pahalıya)
ben ucuzu göremedim

pahalı da olsa win 7 bu fiyatları hak ediyor başarılı bir işletimi sistemi yapmışlar...

437 TL DİYO YAW gelde korsan kullanma
korsan yazılım kullanmak paha biçilemez

zaten bu fiyatları kimse almasın diye yüksek tutmuşlar, almasınlarki korsan kullanım artsın dimi yani :)

ülkemizde asgari ücret 500-600TL emekli maaşları desen ona keza ee kim alacak o zaman bunları parası çok olan alacak parası çok olanında ya şirketi vardır yadaparasının hesabını bilmez çok zenginde zaten cimriliğinden zengin olmuştur buna para vermez :D

Hepsiburada .com da fiyatlar daha uygun..

Valla en kısa zamanda Pro veya Ult alıcam
Korsana saygımız sonsuz :D ama güven olmuyor:D

gerçekten bu fiyatları görünce orjinal windows 7 cdsimi alıcan?? korsana devam bence :D

amazonda home premium upgrade fiyatı $119.99

25 dolar var fark arada. o kadar uğraşıcağıma 35 milyon aha fazla veririm giderim alırım kutusuyla mağzadan. tabi bu benim fikrim.

Evet arkadaşıma katılıyorum illegal kullanım paha biçilemez.

Arkadaşlar bu win 7 yi araştırmak fırsat olmadı, sorum şu, örnek olarak ben bir adet Win 7 dvd si aldım diyelim bunu evdeki diğer pc lerede kurabiliyormuyuz, yani bir başka deyişle o dvd ile komşu bilgisayarada kurulabilirmi. Bildiğim kadarı ile Vistada tek bilgisayara kurulma sınırı vardı yada ben yanlış biliyorum.

437,5 TL param olsun, Ultimate alacağım.

Kalan 50 kuruşla da soğuk bir su. :D

Arkadaşlar bu vin 7 yi araştırmak fırsat olmadı, sorum şu, örnek olarak ben bir adet Win 7 dvd si aldım diyelim bunu evdeki diğer pc lerede kurabiliyormuyuz, yani bir başka deyişle o dvd ile komşu bilgisayarada kurulabilirmi. Bildiğim kadarı ile Vistada tek bilgisayara kurulma sınırı vardı yada ben yanlış biliyorum.

Lisans 1 bilgisayar için.

Türk kullanıcıları için pahalı tabi, avrupa için makuldur heralde.

Bide akbil geçmiyo mu paso basaydık xD