Windows 7 Sürücüleri Yüklemedi

blackrider89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün yeni bir sistem topladım eve gelir gelmez windows 7 kurdum başta windows 7nin kurulum sayfası çok geç geldi önemsemedim sonra yükleme olduktan sonra ekran kartı sürücüsü yüklenmemişti normalde eski sistemde yüklemişti. Böyle bişey nie oldu anlamadım. Yükleme sırasında modem takılı değildi bunla bir alakası var mı acaba. Birde sistem boştayken ram %28 gözüküyo bu normal mi çünkü iyi bir sistem aldım bana biraz yüksek geldi %28

Sistem şöyle
i5 750
gigabyte p55-us3l
asus hd 5770
4gb ocz ddr3 low voltage cl8 gold editon
samsung 500 gb sata 2 16mb harddisk

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Kurulumdandan sonra bol bol update yap driverlerin güncelle rem için görev yöneticisini çalıştır hangi programın rem yediğini öğrenirsin...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşım hiç birşey yapmana gerek yok.%28 çok çok iyi bir oran.Daha düşük olursa sistem ağır çalışır.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ekran kartını yeni Windows 7 çıktıktan sonra çıktı Windows 7 nasıl tanısın hemen ekran kartını :D:D:D:D

wind01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7'de Çalışmayan veya Yüklenmeyen Program mı Var
Arkadaşlar yükleyemediğiniz veya çalışmayan programlar varsa hiç üzülmeyin çünkü bunun çok kolay bir yolu var. yükleyeceğiniz herhangi bir programın install'ine sağ tıklayıp özellikler/uyumluluk/tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir/bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modunu işaretle/windows vista(service pack 1)'i işaretle uygula tamam de ve artık bu programı sorunsuz bi şekilde yükleyebilirsiniz. bu işlemi hata veren oyunlarda da uygulayabilirsiniz.hata veren oyunun masa üstündeki kısa yolunun üzerine sağ tıklayıp yukarıdaki işlemleri yaparsanız hiç bir şekilde hata almazsınız..............kolay gelsin