Soru Windows 7 superlite

alierendener

Asistan
Reaksiyon puanı
24
Neden Lite ? Sistemin mi kötü ?
Lite sistemlerde boot sorunları vesaire çok oluyor.Windows 7 Home Basic x32 kur.
home basic ve starter daha yavaş dostum emin ol. sen en iyisi 32 bit enterprise sürümünü kur şuan kullanıyorum kasma donma yok benim pc normal ultimate pro gibi versiyonlarında kasıyordu enterprise versionunu indirdim kasma donma yok.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
home basic ve starter daha yavaş dostum emin ol. sen en iyisi 32 bit enterprise sürümünü kur şuan kullanıyorum kasma donma yok benim pc normal ultimate pro gibi versiyonlarında kasıyordu enterprise versionunu indirdim kasma donma yok.
Home Basic gayet rahat bir sürüm?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Home Basic en hafif sürümü. Enterprise'de ev kullanıcısı için gereksiz bir ton sunucu özelliği bulunuyor.

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Ben şahsen el değmiş olan ISO'ları bilgisayarınıza kurmanızı önermem. Çünkü içinde trojan çıkabiliyor. Özellikle ISO "pre-activated" ise. Yani korsan etkinleştiricilerin kurulu olarak geldiği ISO dosyaları.
Eğer orijinal Windows ISO çok ağır oluyor derseniz; kendiniz NTLite adlı program ile gereksiz bileşenleri kaldırarak lite yapabilirsiniz.
Ayrıca bilgisayarın 64-bit destekliyor ise x86 (yani 32-bit) işletim sistemi de kurmayın derim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
@ThorJ komik olan nedir açıklar mısın ? ?
Lite sistemlerin çoğu hatalı.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,384
torrent genelde daha güvenlidir.
Bu genelleme ancak GNU/Linux dağımlarının ve belli başlı yazılımların resmi kaynaklarından paylaşılan dosya ve magnet bağlantıları için geçerli olabilir. Bunlar dışında kalanların tamamına yakını korsandır ve büyük bir bölümü zararlı yazılım içerir, bunları kullanmak risklidir. Konuda adı geçen sistem ne resmi bir sürümdür, ne de yasaldır.

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,939
2. Bilgisayarımda Win 7 Süper Lite kullanıyorum . Boşta 300-400 mb arası kullanıyor .Hızlı sistem ancak Forumda korsan desteklenmiyor