Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım sistemim win7-64 bt
combofix desteklemiyor ve sitesinde de göremedim bir açıklama.Bilgisi olan varmı...

Bu konudaki dosyayı indirip, çalıştır bakalım ne olacak???

http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/63571-kill-amvo-virus.html

arkadaşlar benim bir sorum olacak... virtual clone drive sağ tıkladığımda sadece ayarlar seçeneği çıkıyor... iso dosyasını yükleme seçeneği yok... ne yapabilirim? iso dosyasını sanal sürücüye yükleyemiyorm ve bilgisayarım klasöründe sanal sürücüde oluşmadı??

işletim sistemi win 7 home premium

Arkadaşım birde resimdeki dene,

1337454456_02160c8220_o.png

NOT: Benim masaüstüme ait bir resim değildir :D :D

Mr-Trojan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce xp kullanıyordum 320 lik harddiski 2 ye bölmüştüm bi tarafta önemli dosyalarım var neyse win 7 yi kurmak için sadece bölünen bi kısmı biçimlendirip kurdum fakat kurma bittiğinde d gözükmüyordu yani 220 gblık bilgim yok bunu nasıl bulabilirim ?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Daha önce xp kullanıyordum 320 lik harddiski 2 ye bölmüştüm bi tarafta önemli dosyalarım var neyse win 7 yi kurmak için sadece bölünen bi kısmı biçimlendirip kurdum fakat kurma bittiğinde d gözükmüyordu yani 220 gblık bilgim yok bunu nasıl bulabilirim ?
Masaüstünde bilgisayarıma sağ tıkla açılan seçenekte yönet menüsünü aç,çıkan pencerede disk yönetimini seç görünmeyen disk bölümü karşına çıkacak o bölüme sağ tıkla sürücü harfi ve yolu değiştire tıklayarak isimlendir kapat,artık o bölümü göreceksin.kolay gelsin.( Haaa bu arada hepsi koyu siyah harfle yazılan mesajlara sitenin büyükleri kızıyorlar haberin olsun:))

kursadbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha öncede sorulmuş fakat ordaki çözümler işime yaramadı.
Hem Vista, Hem Windows 7 Yüklü, Vistada herhangi bir problem yaşamıyorum fakat Windows 7 de ekran kartında 64 MB veriyor Ayrılmış Video Belleğine.

Bios ayarlarımda sorun yok zaten dediğim gibi Vistada 64 MB olarak görmüyor normal çalışıyor.

6hnoug.png

Grafik isteyen işlerimde Vistaya geçmek zorunda kalıyorum.
Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Not : Win7 Ultimate 64-Bit / Driver, DirectX vs herşey güncel.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Dana önce xp de katılımsız photoshop cs3 hiçbir sorun olmadan kullanıyordum.Win 7 de yükledim açmaya çalıştığımda program açılmıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sorunu çözdüm.Yönetici olarak başlattım.

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar...

Benim sorunum video çözünürlüğüyle ilgili.Xp kullanırken aynı donanımla full ekran net izleyebildiğim videolarda win7 kullanmaya başladığımdan beri çözünürlük problemi yaşıyorum.Özellikle videodaki nesnelerin etrafı berbat.Bir türlü çözüm bulamadım yardım edin lütfen :huh: Resim linkleri altta.

http://img291.imageshack.us/img291/6663/adszvn.png

http://img256.imageshack.us/img256/7642/adsz11t.png

Denetim masasından Güç seçeneklerine gir.karşına çıkan ekranda Dengeli yada Güç performansı hangisi seçiliyse sağ tarafından Plan Ayarlarını Değiştire tıkla.Daha sonra Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştire tıkla.karşına çıkan pencerenin en alatında Multimedya Ayarları olması lazım.Yanında + işaretine tıkla.Video Yürütülürken kısmınıda aç ve ordaki ayarı Video Kalitesini İyileştir yapıp Tamama tıkla.

Bu dediklerimi yapıp tekrar denermisin...

T@MUDO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acer 5739 ve bitdefender 2010 kullanıyorum .. 2 gündür bilgisayarı normal olarak kapatıyorum ancak açılışta önce mavi ekran sonra siyah ekran çıkıyor..mavi ekran çok hızlı geçiyor . siyah ekranda "windows bir hatadan kurtarıldı" diye başlayan bir yazı ,altta windowsu normal olarak başlat seçenigi var.normal olarak başlat diyorum..1 dakika bekledikten sonra masaüstü gözüküyor..bu sorun nedendir ve ne yapmalıyım.

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denetim masasından Güç seçeneklerine gir.karşına çıkan ekranda Dengeli yada Güç performansı hangisi seçiliyse sağ tarafından Plan Ayarlarını Değiştire tıkla.Daha sonra Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştire tıkla.karşına çıkan pencerenin en alatında Multimedya Ayarları olması lazım.Yanında + işaretine tıkla.Video Yürütülürken kısmınıda aç ve ordaki ayarı Video Kalitesini İyileştir yapıp Tamama tıkla.

Bu dediklerimi yapıp tekrar denermisin...

dostum saol ama o ayar zaten dediğin durumda :(

T@MUDO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.ben 1 haftadır güncelleme yapmıyorum..güncelleme yaparsam ben de aynı sorunla karlarşılabilirim.ingilizcesi olan arkadaşlar aşağıdakileri çevirir mi .

3. Click Finish and reboot your PC.
IMPORTANT! It is possible that the Repair procedure may not work from the first time. If it fails, reboot the PC and run the procedure again as it should work in maximum 3 attempts.

4. After you log on to Windows save this patch and then run it on your PC:

5. Reboot your PC, open BitDefender and perform an update to make sure you have the latest virus definitions.

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Benim sorunum video çözünürlüğüyle ilgili.Xp kullanırken aynı donanımla full ekran net izleyebildiğim videolarda win7 kullanmaya başladığımdan beri çözünürlük problemi yaşıyorum.Özellikle videodaki nesnelerin etrafı berbat.Bir türlü çözüm bulamadım yardım edin lütfen :huh: Resim linkleri altta.

Bu sorun beni oldukça sinir etti.Yardımcı olacak kimse yokmu???

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Bu sorun beni oldukça sinir etti.Yardımcı olacak kimse yokmu???

Ekran çözünürlüğün hangi modda?

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önerilen 1280x1024 ayarı

---------- saat 23:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:31 eklenmişti ----------

daha doğrusu açık yazayım

Mönitör : 19 inç LCD (Geniş ekran değil kare)
Ekran kartı : Nvidia 8800 GT (En güncel driver yüklü 197.13)
İşletim sistemi : Windows 7 Ultimate x64

windows 7 kullanmaya başladığımdan beri bu sorun var yaklaşık 6-7 ay ve xp deyken aynı donanımla aynı monitörle gayet kaliteli net izleyebildiğim videoların windows 7 de bu kadar kötü izlemem garip :(

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mönitör : 19 inç LCD (Kare)
Ekran kartı : Nvidia 8800 GT (En güncel driver yüklü)

windows 7 kullanmaya başladığımdan beri bu sorun var yaklaşık 6-7 ay ve xp deyken aynı donanımla aynı monitörle gayet kaliteli net izleyebildiğim videoların windows 7 de bu kadar kötü izlemem garip :(

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar ingilizce windows 7 kurdum.türkce dil pakedi indirdim.herşey türkçe oldu ama

başlarken windows başlatılıyor. oturum acılıyor yazıları hala ingilizce.

atılan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ingilizce windows 7 kurdum.türkce dil pakedi indirdim.herşey türkçe oldu ama

BÖLGESEL ayarlara git -yönetimseli tıkla açılan menüden karşılama alanına tık koy pc yi yeniden başlat

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Bölge ve Dil Seçeneklerine girip aşağıdakileri yapman gerekir.
90870208.jpg

13zxwxv.jpg

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin degerli arkadaslar benim bir sorum olacakdi söyle windows 7 ultimate alt tarafdaki kener cubuguna nasil sembol olarak oraya ekleyebilirim yani söyle vista kullananlar bilirler sag asagidaki kenarcubugunda vardi ama windows 7 yok bu bu özelligi nasil yapabilirim yada oluyormu bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum

Aero Glass

00000r.png

crdsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Documents and Settings, My Music, My Pictures, My Videos gibi bazı klasörlerde kilit işareti var ve girmek istediğimde Erişim Engellendi diyor. Bu klasörlerden bazılarının yanlarında kısayollar oluşmuş, oralardan da girilmiyor haliyle.

Bazı yerlerde desktop.ini görüyorum. Bu virüs müydü? Sorunun ne olduğu ve nasıl çözebileceğim konusunda bilgisi olan var mı? İnşallah format atmadan düzeltmenin yolu vardır.

Erişim Engellendi için başka bilgisayarlarda şifrelenmiş klasörlerin açılması için Özellikler Güvenlik'ten bir şeyler buldum ama olmuyor. "Bu nesnenin sahipliğini yakınlarda aldıysanız, izinleri görüntülemek ya da değiştirmeden önce, bu nesnenin özelliklerini kapatıp yeniden açmanız gerekir." diyor. Zaten başka bilgisayarda şifrelenme durumu yok. Yeni aldığım bir bilgisayardı. Yeni derken aylar oldu, ama bu erişim engellenmesi sonradan oldu.

Sonradan düzenleme: Sanırım bir sorun değil, normal bir şeymiş. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
bu nasıl türkçe ya

arkadaşım yazarken tuşlara yavaş bas

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
aelam sayin degerli arkadaslar benim bir soeum olacakdi söyle windows 7 ultimate alt tarafdaki kener cubuguna nasil sembol olarak oraya ekleyebilirim yani söyle vista kullananlar bilirler sag asagidaki kenarcubugunda vardi ama windows 7 yok bu bu özelligi nasil yapabilirim yada oluyormu bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum

Aero Glass

00000r.png

Biraz daha açıkca yazsan_? Sembol olarak nasıl ekleyebilirm demişsin ama ne ekleyeceksin_? Tam olarak yaz.

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Mönitör : 19 inç LCD (Kare)
Ekran kartı : Nvidia 8800 GT (En güncel driver yüklü)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
aelam sayin degerli arkadaslar benim bir soeum olacakdi söyle windows 7 ultimate alt tarafdaki kener cubuguna nasil sembol olarak oraya ekleyebilirim yani söyle vista kullananlar bilirler sag asagidaki kenarcubugunda vardi ama windows 7 yok bu bu özelligi nasil yapabilirim yada oluyormu bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum

Aero Glass

Sanırım bir simgeyi görev çubuğuna nasıl atayabileceğini soruyorsun! Eğer bunu soruyorsan simgeye sağ tıklayıp görev çubuğuna sabitle diyorsun. Başka bir yolu ise, simgeyi sürükleyerek görev çubuğuna atayabilirsin.

Not: Arada birde Türkçe çalış.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gençler benim win 7 güncelleme yapmıyor artık.. hata veriyor, hata kodu 80240030
nasıl düzeltirim bunu ?

atılan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15