Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar Microsoft Security Essentials'ın yeni çıkan Türkçe sürümünü yüklemek isterken resimdeki gibi bir hata alıyorum.
Nedenini ya da çözümünü bilen, başına gelip de hakkından gelen var mı acaba?

1hfdsg.jpg

Diski birleştirmeyi denermisin bendede ara ara yolu bulamıyor diye uyarı veriyor disk birleştirince sorunum ortadan kalkıyor:thumbup1:

wind01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İE8 download yapamıyorum İngilzce WİNDOWS 7 kurdum hiçbir ayar yapmadım fakat İE8 download yapamıyorum .Bu sorunu nasıl halledebilirim.

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mvgo05.jpg

Masaüstünde bazı simgelerim belirli aralıklarla kayboluyor.Mesela yukardaki iki simge arasında 5 oyun daha vardı ama kendiliğinden kayboldular.İşin daha garibi hep aynı simgeler kayboluyor.Yani o araya yeniden yerleştiriyorum diğer simgeleri,4-5 saat sonra aynı simgeler tekrar kayboluyor,bu ikisi kalıyor.Hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım daha önce.Başına gelenler yardımcı olabilirse sevinirim.Windows 7 64 bit kullanıyorum.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar,

bugün forumda bir yazıda nvidia windows 7 ekran kartları konusunu gördüm ve ekran kartımı güncelledim.

Güncelledikten sonra Aero Peek çalışmaz oldu.Regeditten tekrar açıyorum aero'yu sonra yine gidiyor.

Nasıl çözebilirim ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Merhabalar,

bugün forumda bir yazıda nvidia windows 7 ekran kartları konusunu gördüm ve ekran kartımı güncelledim.

Güncelledikten sonra Aero Peek çalışmaz oldu.Regeditten tekrar açıyorum aero'yu sonra yine gidiyor.

Nasıl çözebilirim ?

Sürücüyü kaldır nvidia ile ilgili birşey borakma ccleaner programıyla reg dosyalarını tarat ve düzelt tekrar güncel driveri kur kolay gelsin

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dirt 2 oyununa girmeye çalışırken şöyle bir hata alıyorum:

bl6s7.jpg

Daha önce de bir kere aynı oyuna girmeye çalışırken bu hatayı almıştım,oyunu silip tekrar yüklediğimde düzelmişti.Şimdi tekrar çıktı.Check Disk yaptım ancak değişen bir şey yok.Google'da araştırdım biraz,ComboFix önerenler var ancak onu da 64 bitle uyumsuz olduğundan kullanamadım.Çözüm yollarınızı bekliyorum.

cannervelaag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc yi yeni aLdım Cs 1.6 ykledım..PC Windows 7 4GGB 32 bit -- Countera girerken Bad surface extents 544/0 position (1504,2560,448) [hatası] alıoRm Tam sw ye giReRken alıoRm..Bazende Swye girioR sxe yuklemek lazım dioR aslında sxe yuklu .. Sxe soRunlaRını daha once hallettim biLgliyim yani ama bu pcyi anlayamadım .. Yardım edeRsen seviniRim Tum sayfalaRı aRastıRdım cevabı buLunamadı dio umaRm siz buLuRsnz..

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
cs 1.6 yı programfiles/valve konumuna yükle düzelir bendede aynı sorun vardı düzeldi.Eğer düzelmezse bi site vardı özelden yaz yazarım adresini ordan indirip yüklersin

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Dirt 2 oyununa girmeye çalışırken şöyle bir hata alıyorum:

Daha önce de bir kere aynı oyuna girmeye çalışırken bu hatayı almıştım,oyunu silip tekrar yüklediğimde düzelmişti.Şimdi tekrar çıktı.Check Disk yaptım ancak değişen bir şey yok.Google'da araştırdım biraz,ComboFix önerenler var ancak onu da 64 bitle uyumsuz olduğundan kullanamadım.Çözüm yollarınızı bekliyorum.
belirtilen yoldaki dirt2.exe dosyasına sağ tıklayarak yönetici haklarını almayı denediniz mi?

---------- saat 16:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:52 eklenmişti ----------

Pc yi yeni aLdım Cs 1.6 ykledım..PC Windows 7 4GGB 32 bit -- Countera girerken Bad surface extents 544/0 position (1504,2560,448) [hatası] alıoRm Tam sw ye giReRken alıoRm..Bazende Swye girioR sxe yuklemek lazım dioR aslında sxe yuklu .. Sxe soRunlaRını daha once hallettim biLgliyim yani ama bu pcyi anlayamadım .. Yardım edeRsen seviniRim Tum sayfalaRı aRastıRdım cevabı buLunamadı dio umaRm siz buLuRsnz..

Türkçeyi katleden bu yazı şeklinden rahatsız oldum.:thumbdown::scared:Lütfen biraz daha dikkat başka Türkçe yok....

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Evet denedim.Aynı hatayı o şekilde de veriyor.

UAC ayarını en alt seviyeye getirmek o da olmazsa ,oyunu tamamen silip registery temizliği yaptıktan sonra Yönetici olarak vista sp1 uyumluluk modunda yeniden yüklemek çözüm olabilir.

Optik_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar windowsu etkinleştirmeme ragmen winverde degerlendirme kopyası yazıyor ve bilgisayar bu gün kendiliginden kapandı 2 defa ,yoksa benim vindows rtm degim mi ? anlamadım yardımcı olun lütfen.
hv458h.png
2lw0n6w.png

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar windowsu etkinleştirmeme ragmen winverde degerlendirme kopyası yazıyor ve bilgisayar bu gün kendiliginden kapandı 2 defa ,yoksa benim vindows rtm degim mi ? anlamadım yardımcı olun lütfen.
hv458h.png
2lw0n6w.png

Sebebi kullandığınız crack adını da söyleyim Windows 7 Toolkit...

Optik_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk hiç olmassa sebebini ögrendim ,gidiyim şurdan biorijinal alim bari :-;

sertachor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar. Win7 32 bit ultimate den win7 64 bit pro ya geçiş yaptım ama bir de bana sorun :) Yeni işletim sistemimde Blue Screen hatası alıyorum hata kodu 116 araştırdım ekran kartı ile alakalı diyorlar ancak bi çözüm bulamadım. Ekran kartım o.c lu ancak daha önce herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Ayrıca blue screeni hallettim ancak bazen açılışta startup recovery gibi bir program açılıyor ve sistem geri yükleme benzeri birşeyler yapıyor onu nasıl iptal edebilirim?

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
DreamScene çalıştırabilirmiyim lisanslı-kutulu Windows 7 professional sistemimde?

gerilla27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 ultimate 64 bit ve norton antivirüs 2007 birlikte çalışmıyor ama bi yolu vardır galiba

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
DreamScene çalıştırabilirmiyim lisanslı-kutulu Windows 7 professional sistemimde?
Evet çalışır ancak "Windows7-DreamScene-Enable" hale getirmeniz gerekir.Bunun için ufak bir yaması vardı MS'nin şu an için bende linki yok ama araştırırsanız karşınıza çıkar.

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum, ekran kartım orta seviyede (nvidia 9600) ve son driver yüklü ancak bi türlü oyunlarda istediğim verimi alamıyorum. Vistada canavar gibi çalışan oyunlar w7'de kasılıp kalıyor sürekli donma ve yavaşlama var. Şüphelenmeye başladım acaba windows 7'de bununla ilgili bi ayar var mı diye?

unknownrealmman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
mvgo05.jpg

Masaüstünde bazı simgelerim belirli aralıklarla kayboluyor.Mesela yukardaki iki simge arasında 5 oyun daha vardı ama kendiliğinden kayboldular.İşin daha garibi hep aynı simgeler kayboluyor.Yani o araya yeniden yerleştiriyorum diğer simgeleri,4-5 saat sonra aynı simgeler tekrar kayboluyor,bu ikisi kalıyor.Hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım daha önce.Başına gelenler yardımcı olabilirse sevinirim.Windows 7 64 bit kullanıyorum.
Çözüm burada olabilir :
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/96175-windows-7-masaustu-gorunmuyor.html

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
O yöntemleri hep denedim hiçbiri çalışmıyor yusher. Teşekkürler yardımın için. Başka fikri olan varı ? Kesin çalıştıran falan...

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Windows 7 açılırken çıkan "Windows başlatılıyor" yazısını nasıl değiştirebilirim?

---------- saat 21:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:45 eklenmişti ----------

Bir de dreamscene ile ilgili konuşulduğunu görünce aklıma geldi. Dreamscene'i aktifleştirince masaüstündeki simgelerin isimleri bozuk görünüyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

Aşağıda ekran görüntüsünü verdim;

http://img246.imageshack.us/img246/3888/20100304214842.jpg

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar Windows 7 açılırken çıkan "Windows başlatılıyor" yazısını nasıl değiştirebilirim?

---------- saat 21:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:45 eklenmişti ----------

Bir de dreamscene ile ilgili konuşulduğunu görünce aklıma geldi. Dreamscene'i aktifleştirince masaüstündeki simgelerin isimleri bozuk görünüyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

1-) O dediğin şey ile kimse şuana kadar ilgilenmemiştir :)
2-)Çözüm yok :)

:D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Ben dream sceneyi aktif ettim dediğin sorun oldu. Yazılar şeffaflaştı okunmaz oldu. Çözümü için kişiselleştirden masaüstü arka planına gir daha sonra en alttan resim konumlandırmasını değiştir. ben doldur yaptım ve o sorun ortadan kalktı. Böyle çözülüyormuş...

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben dream sceneyi aktif ettim dediğin sorun oldu. Yazılar şeffaflaştı okunmaz oldu. Çözümü için kişiselleştirden masaüstü arka planına gir daha sonra en alttan resim konumlandırmasını değiştir. ben doldur yaptım ve o sorun ortadan kalktı. Böyle çözülüyormuş...

Teşekkür ederim dostum sorun çözüldü.

Bir de başlangıçtaki "Windows başlatılıyor" yazısına müdahale edebilirsek bu akşam kardayız demektir. :)