vegaturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 117
Arkadaşlar Microsoft Security Essentials'ın yeni çıkan Türkçe sürümünü yüklemek isterken resimdeki gibi bir hata alıyorum.
Nedenini ya da çözümünü bilen, başına gelip de hakkından gelen var mı acaba?

Diski birleştirmeyi denermisin bendede ara ara yolu bulamıyor diye uyarı veriyor disk birleştirince sorunum ortadan kalkıyor:thumbup1:

Yeni işletim sistemimde Blue Screen hatası alıyorum hata kodu 116 araştırdım ekran kartı ile alakalı diyorlar ancak bi çözüm bulamadım. Ekran kartım o.c lu ancak daha önce herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Ayrıca blue screeni hallettim ancak bazen açılışta startup recovery gibi bir program açılıyor ve sistem geri yükleme benzeri birşeyler yapıyor onu nasıl iptal edebilirim?
 Yeni işletim sistemimde Blue Screen hatası alıyorum hata kodu 116 araştırdım ekran kartı ile alakalı diyorlar ancak bi çözüm bulamadım. Ekran kartım o.c lu ancak daha önce herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Ayrıca blue screeni hallettim ancak bazen açılışta startup recovery gibi bir program açılıyor ve sistem geri yükleme benzeri birşeyler yapıyor onu nasıl iptal edebilirim?