Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
rise ne anlatmak istedin bilmiyorum . oyun virüslü veya trojan falan mı var yoksa bu programımı kullanayım ?

ALMİ bir çok arkadaşım aynı benim cd den kurduğum win7 e oynuyor bu oyunu ve bende yazdığım gibi bu sabah oynuyordum win7 de . sabahınki win7 yi kurduğum cd şimdi kurduğumla aynı
anlatmak istediği o programla tarama yap kısayol hataları olmuş olabilir indir tarama yap büyük bir ihtimalle sorunun düzelir

geçenlerde lenova s10-2 model netbook satın aldım. windows 7 altında nasıl çalıştığını görmek için windows 7 yükledim. genel itibari ile donanım sorunu yaşatmadı, kamera driver'ı hariç. kamerayı very face sisteminde çalıştırabiliyorum. kendi sitesinden indirdiğim windows 7 driverı donanım olarak tanıtıyor fakat software olarak herhangi birşey yüklemiyor. ayrıca bilgisayarım içerisinde kamera resmide yok. sadece donanımda ve veryface sisteminde çalışıyor. movimaker da donanım olarak hiç görünmüyor bile. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Kamera driverini yazarmısın bir bakalım olmazssa rise geldiğinde halleder

faceoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bison marka 1.3mp bir kamera windows 7 driverı: 5.20.1.9. ayrıca vista driverı da yükledim sonuç değişmedi vista driverı:6.32.2018.7.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
rise ne anlatmak istedin bilmiyorum . oyun virüslü veya trojan falan mı var yoksa bu programımı kullanayım ?

ALMİ bir çok arkadaşım aynı benim cd den kurduğum win7 e oynuyor bu oyunu ve bende yazdığım gibi bu sabah oynuyordum win7 de . sabahınki win7 yi kurduğum cd şimdi kurduğumla aynı
Kardeşim oynayamıyor :D:D (Ne anlıyorsa bu oyundan:D)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
link bozuk ama dosya ismi ile google da arattım ve driverı buldum. yükleme yapılamıyor.
Hmm kusura bakma bende şimdi farkettim crystly cam eye windows 7 driver diye aratırsan bulursun sitelerden takip ettiğim tadarıyla bison u çalıştırıyormuş

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yuh.png

taze kurulmuş win 7 pro ve işte şaşırtıcı birşey :S

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
yuh.png

taze kurulmuş win 7 pro ve işte şaşırtıcı birşey :S
Bu kadar yüksek bellek kullanımı şaşırtıcı değildir :)
Çünkü şu anda yapmakta olduğunuz disk denetimi işlemi yüksek miktarda bellek harcamaktadır..

kullanat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben windows 7 64 bit kurdum . fakat renk problemi var gibi .Şöyle ki aynı resmi başka makinede bakınca farklı gösteriyor bu yeni kurulum yaptığım makinede yeşil oranı biraz fazla gibi bunu nasıl düzeltebiliriz ?

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
arkadaşlar ben windows 7 64 bit kurdum . fakat renk problemi var gibi .Şöyle ki aynı resmi başka makinede bakınca farklı gösteriyor bu yeni kurulum yaptığım makinede yeşil oranı biraz fazla gibi bunu nasıl düzeltebiliriz ?
Ekran kartı ile alakalı bir durum ekran kartın varsa ekran kartında ayarlar panelinden renk ayarı yapabilirsin mönitörü tanıtman gerekli eğer ekran kartın yoksa denetim masasından görüntü ikonuna tıkla alttaki fotodati bölümden renk ayarlayı seç ileri diyerek renk sorunun halledebilirsin:thumbup1:

29pdb3c.jpg

tuner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Windows 7 ultimate 64 bit sürümünü kurdum sistemime ancak ses kartımı yuklerken problem yasıyorum, tüm programlarıyla beraber kuramıyorum. Kurmayı denedıgım zaman asagıdakı resımdekı hatayı alıyorum ve kulaklık taktıgım zaman seste ve mıkrofonda bır sorun yok ancak hoparloru actıgım zaman sesı sonuna kadar acmama ragmen cok dusuk bır ses gelıyor, sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler.

adszwyi.jpg

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Merhabalar. Windows 7 ultimate 64 bit sürümünü kurdum sistemime ancak ses kartımı yuklerken problem yasıyorum, tüm programlarıyla beraber kuramıyorum. Kurmayı denedıgım zaman asagıdakı resımdekı hatayı alıyorum ve kulaklık taktıgım zaman seste ve mıkrofonda bır sorun yok ancak hoparloru actıgım zaman sesı sonuna kadar acmama ragmen cok dusuk bır ses gelıyor, sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler.

Alttaki linkten win 7 sürücüsünü indir Agree yi seçersen sürücü iner olmaz ise başka sürücü verecem

http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=10960

tuner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alttaki linkten win 7 sürücüsünü indir Agree yi seçersen sürücü iner olmaz ise başka sürücü verecem

http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=10960
Oncelıkle sorunumla ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım, denedıgınız programı onceden ben kurmustum yuklemıstı ancak yuklerken soyle bır hta vermekteydı
adsz2ah.jpg

Bu hatayı vermesıne ragmen devam ettım basarılı bır sekılde kurdu programı, kurulumda sonra daha ust bır surumu oldugunu tespıt ettı ve update ıstedı onlarıda yaptım, ancak benım esas sıkıntım kulaklıgımda hıc bır sorun yokken hoparlorumun sesını sonuna kadar acmama ragmen cok az bır ses alabılıyorum, Bu sorunumu sıtede arastırdım su baslıktada benımle kısmen aynı sorunu yasıyan birisi olmus ancak oradaki tum yazılanları yaptım yınede bır sonuc alamadım.
İlgili baslık: http://forum.shiftdelete.net/windows-7/124302-windows-7-creative-ses-karti-kuramiyorum.html

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Şuradaki sürücüyü denediniz mi ?

SBAX_PCDRV_LB_2_18_0001.exe 34.9 MB

Creative Sound Blaster Audigy series Driver 2.18.0001 description

This download is a driver providing Microsoft Windows Vista and Windows® XP support for Creative Sound Blaster Audigy series audio devices. For more details, read the rest of this web release note.

This download is a driver providing Microsoft Windows Vista and Windows XP support for Creative Sound Blaster Audigy series audio devices. For more details, read the rest of this web release note.

This download supports the following audio devices only:

* Creative Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
* Creative Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
* Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
* Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA

Added Features:
To **** out the Product ID of your audio device and if it supports the following features in Windows XP, click here.
For systems using Windows Vista

* Dolby Digital and DTS decode re-established for sound cards that included decoding in their Windows XP drivers.

* DVD-Audio playback re-established for sound cards that included the application in their Windows XP software suite (For Windows Vista 32-bit only).
Requires the latest Creative MediaSource DVD-Audio Player software. Click here to download.

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese selamlar,forumda biraz araştırdım böyle bir sorunu olan varmı bilmiyorum ancak daha bakamadım hemen msj yazıp yardım istemek durumunda kaldım.daha 1 saat önceden bu sorunla karşılaştım...kısaca şöyle anlatayım.torrentten bir all in one tarzı program indirdim ve indikten sonra dosya konumuna gidip açtım ancak saat tarafında direk virüs programım(avira) uyarı vermeden windows kendisi direkt zararlı yazılım diyerekten hata verdi tam mouse'la uyarıya tıklayayım derken meşhur mavi ekranla karşılaştım,altta saniye sayıyordu,yazılanlardan aklımda hiç birşey kalmadı sonradan direk reset attı.neyse laptopta herşey normal seyrindeymiş gibi bir açılış yapıyorken windows 7 logosunda durdu,oradaki logo hareket ediyorancak 15 dakika beklememe rağmen tık yok...sonra kapadım laptopu tekrar açtım bu sefer windows 7 kendisi seçeneklerini sundu;başlangıç dosyalarını onarmayı başlat(önerilen)-windowsu normal başlat felan filan yazıyordu tabi ki önerileni seçtim sonra system repair konumuna yönlendirdi ancak orada 10 dakika nerdedeyse bekledim tabi sabır kalmadı iptal etmeye kalktım iptal olmadı neyse zorla kapttım power tuşuyla.tekrar açtım pc yi bu sefer laptopun kendi recovery programından windows dosyalarını geri yükledim yine logo ekranında donup kalıyor masaüstünü bi tirlü göremedim,neyse son olarak f8 olarak açtım oradan gerekli neredeyse her yere girdim mesela güvenlik modda açarken açılmıyor driverların yüklendiği anda donup kalıyor,diğer f8 deki seçeneklerdekilere girdim yine logo ekranında kalıyorum..neyse sistemi tamamen geri yükleyerek sorunu elbet aşarım ancak en son yedeklediğim hali laptobumu ilk aldığımki hal. geri yükleyeceği için c diskimdeki önemli dosylarımı kaybetmeden acaba bu sorunu nasıl aşabilirim bilgisi olan varsa yardım ederse çok memnun olurum,yoksa mecburen sistemi tamamen geri yüklemek zorundayım.. :))

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Oncelıkle sorunumla ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederım, denedıgınız programı onceden ben kurmustum yuklemıstı ancak yuklerken soyle bır hta vermekteydı

Bu hatayı vermesıne ragmen devam ettım basarılı bır sekılde kurdu programı, kurulumda sonra daha ust bır surumu oldugunu tespıt ettı ve update ıstedı onlarıda yaptım, ancak benım esas sıkıntım kulaklıgımda hıc bır sorun yokken hoparlorumun sesını sonuna kadar acmama ragmen cok az bır ses alabılıyorum, Bu sorunumu sıtede arastırdım su baslıktada benımle kısmen aynı sorunu yasıyan birisi olmus ancak oradaki tum yazılanları yaptım yınede bır sonuc alamadım.
İlgili baslık: http://forum.shiftdelete.net/windows-7/124302-windows-7-creative-ses-karti-kuramiyorum.html

Vermiş olduğun linkteki dosyalarda senin sürücü bulunmamakta...
Önceliklle sisteminden creative ile alakalı tüm programları sil alttaki sürücüyü indir
http://rapidshare.com/files/304511981/Audigy_SupportPack_3_6.exe
ardından kurulumdan önce güvenli moddu bilgisayarını aç sistemin 64 bit olduğu için C:\Windows\System32\UDAAPO64.DLL dosayısını sil sonra
C:\Windows\SysWOW64\UDAAPO32.DLL dosyasını sil

Ardından bilgisayarını yeniden başlat kurulumu yap kudulum sırasında yazalım sürücüsü imzalı değil yinede kurmak istiyormusunuz gibi bir soru çıkacak eveti seçerek kuruluma devam et umarım sorunun hallolur..

tuner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vermiş olduğun linkteki dosyalarda senin sürücü bulunmamakta...
Önceliklle sisteminden creative ile alakalı tüm programları sil alttaki sürücüyü indir
http://rapidshare.com/files/304511981/Audigy_SupportPack_3_6.exe
ardından kurulumdan önce güvenli moddu bilgisayarını aç sistemin 64 bit olduğu için C:\Windows\System32\UDAAPO64.DLL dosayısını sil sonra
C:\Windows\SysWOW64\UDAAPO32.DLL dosyasını sil

Ardından bilgisayarını yeniden başlat kurulumu yap kudulum sırasında yazalım sürücüsü imzalı değil yinede kurmak istiyormusunuz gibi bir soru çıkacak eveti seçerek kuruluma devam et umarım sorunun hallolur..
Mumkunse acaba dosyayı baska bır yere yukleyebılırmısın rapıdshareden su an ıcın ındırme yapamıyorum

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Tamam buldum baska bır lınk hemen denıyorum dostum

---------- saat 20:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:16 eklenmişti ----------

Dostum her sey tamamdır tum hoparlorlerden ses gelıyor o halloldu ancak EAX Console a gırmeye calıstıgımda soyle bır hata verıyor
ekranalntsa.png

Windows kendiliğinden sürücü yüklemeye çalışır izin verdiysen böyle hatalar alabilirsin yüklenen sürücü ile programın çalışma sürücüsü ismi uyumlu olmadığından kaynaklanabilir önemli olan audio consol paneldir oraya girebiliyorsan gerisi pek önemli değildir :) ben yinede araştırma yapayım o hatanın neden yaptığını tam oyarak bulabilirsem buraya yazarım :thumbup1:

tuner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows kendiliğinden sürücü yüklemeye çalışır izin verdiysen böyle hatalar alabilirsin yüklenen sürücü ile programın çalışma sürücüsü ismi uyumlu olmadığından kaynaklanabilir önemli olan audio consol paneldir oraya girebiliyorsan gerisi pek önemli değildir :) ben yinede araştırma yapayım o hatanın neden yaptığını tam oyarak bulabilirsem buraya yazarım :thumbup1:
Her sey için çok teşekkür ederim 2 gündür bu sorunu halletmeye calısıyordum bır turlu olmuyordu, gorusmek uzere..

tuner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim aldığın ses kartında iyi bir seçim yapmmışssın görüşürüz..:thumbup1:
Tesekkur ederım, son ufak bır sorunum daha olucaktı sana, teamspeak2 programını calıstırmayı denedıgımde bu hatayı alıyorum bılgın varmı acaba?
ekranalntsl.png

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Tesekkur ederım, son ufak bır sorunum daha olucaktı sana, teamspeak2 programını calıstırmayı denedıgımde bu hatayı alıyorum bılgın varmı acaba?
Hmm anlaşılan direct sound sistemdeki kart sürücüsünü görmüyor sistemden creative ile ilgili tüm programları kaldırıp aygıt yöneticisinden ses sürücüsü sil ondan sonra güvenli modda üstte belirtmiş olduğum dll dosyalarını sil ccleaner programı ile kayıt dosyalarını taratıp düzelt son olarakta kurulama geç bir şekilde windows senden hızlı davranarak eski sürücüyü kuruyor :blush: onun önüne geçmemiz gerekiyor bir dene oda olmazssa başka yöntem deneyeceğiz :)

tuner35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm anlaşılan direct sound sistemdeki kart sürücüsünü görmüyor sistemden creative ile ilgili tüm programları kaldırıp aygıt yöneticisinden ses sürücüsü sil ondan sonra güvenli modda üstte belirtmiş olduğum dll dosyalarını sil ccleaner programı ile kayıt dosyalarını taratıp düzelt son olarakta kurulama geç bir şekilde windows senden hızlı davranarak eski sürücüyü kuruyor :blush: onun önüne geçmemiz gerekiyor bir dene oda olmazssa başka yöntem deneyeceğiz :)
Hallettım sorunumu programla ılgılı baska bır ayar yaptım duzeldı tesekkurler :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Hallettım sorunumu programla ılgılı baska bır ayar yaptım duzeldı tesekkurler :)

Düzeldiğine sevindim:thumbup1:

---------- saat 02:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:37 eklenmişti ----------

Herkese selamlar,forumda biraz araştırdım böyle bir sorunu olan varmı bilmiyorum ancak daha bakamadım hemen msj yazıp yardım istemek durumunda kaldım.daha 1 saat önceden bu sorunla karşılaştım...kısaca şöyle anlatayım.torrentten bir all in one tarzı program indirdim ve indikten sonra dosya konumuna gidip açtım ancak saat tarafında direk virüs programım(avira) uyarı vermeden windows kendisi direkt zararlı yazılım diyerekten hata verdi tam mouse'la uyarıya tıklayayım derken meşhur mavi ekranla karşılaştım,altta saniye sayıyordu,yazılanlardan aklımda hiç birşey kalmadı sonradan direk reset attı.neyse laptopta herşey normal seyrindeymiş gibi bir açılış yapıyorken windows 7 logosunda durdu,oradaki logo hareket ediyorancak 15 dakika beklememe rağmen tık yok...sonra kapadım laptopu tekrar açtım bu sefer windows 7 kendisi seçeneklerini sundu;başlangıç dosyalarını onarmayı başlat(önerilen)-windowsu normal başlat felan filan yazıyordu tabi ki önerileni seçtim sonra system repair konumuna yönlendirdi ancak orada 10 dakika nerdedeyse bekledim tabi sabır kalmadı iptal etmeye kalktım iptal olmadı neyse zorla kapttım power tuşuyla.tekrar açtım pc yi bu sefer laptopun kendi recovery programından windows dosyalarını geri yükledim yine logo ekranında donup kalıyor masaüstünü bi tirlü göremedim,neyse son olarak f8 olarak açtım oradan gerekli neredeyse her yere girdim mesela güvenlik modda açarken açılmıyor driverların yüklendiği anda donup kalıyor,diğer f8 deki seçeneklerdekilere girdim yine logo ekranında kalıyorum..neyse sistemi tamamen geri yükleyerek sorunu elbet aşarım ancak en son yedeklediğim hali laptobumu ilk aldığımki hal. geri yükleyeceği için c diskimdeki önemli dosylarımı kaybetmeden acaba bu sorunu nasıl aşabilirim bilgisi olan varsa yardım ederse çok memnun olurum,yoksa mecburen sistemi tamamen geri yüklemek zorundayım.. :))
Bilgisayarın virüs yediğini varsayarsak altaki linke tıkla exe yi indir cd rom veya dvd roma boş bir cd yerleştir indirğin exe dosyasına çiift tıkla küçük bir menü açılacak burn cd yazan yere tıkla cd yi yazımı bittiğinde haber ver
http://dl.antivir.de/down/vdf/rescuecd/rescuecd.exe

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşlar dün windows 7 yi yükledim.Cs 1.5 online oynamaya kalktığımda ping 100 den aşağıya düşmüyor.Eğer sesi devreden çıkarırısam pig normale dönüyor.Ama sessizde Counter oynanmıyor.Xpde iken böyle bir sorunum yoktu.Yardım ederseniz sevinirim. :flowers:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar dün windows 7 yi yükledim.Cs 1.5 online oynamaya kalktığımda ping 100 den aşağıya düşmüyor.Eğer sesi devreden çıkarırısam pig normale dönüyor.Ama sessizde Counter oynanmıyor.Xpde iken böyle bir sorunum yoktu.Yardım ederseniz sevinirim. :flowers:
Swat ben pek online oyunlardan anlamıyorum bir site bu sorun çözülmüş altaki dosyayı indirip kurman gerekiyor

http://hotfile.com/dl/21536461/cd3b831/ping_dusurucu_windows7li.blogspot.com.rar.html

Cfg dosyasını rar içerisinden çıkardıktan sonra oyunuzun kurulu olduğu 1.5 için "C:\Sierra\Sierra\Half-Life\cstrike" 1.6 ''C:\programfiles\valve\cstrike''için klasörünün içini bularaktan oraya "csrtike" klasörüniçine kopyalayın.Oyuna girdikten sonra yada girmeden önce "consol" ekranından "exec ping.cfg" yazıp ''enter'' tuşuna basıp oyuna girebilirsiniz..Denenmiştir.İyi oyunlar.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Arkadaşlar Microsoft Security Essentials'ın yeni çıkan Türkçe sürümünü yüklemek isterken resimdeki gibi bir hata alıyorum.
Nedenini ya da çözümünü bilen, başına gelip de hakkından gelen var mı acaba?

Ekleme: İngilizce sürümü yükleyebiliyorum. (1.0.1959.0)

Çözüm: C'de yani işletim sisteminin bulunduğu partisyonda kurulması gerekiyormuş sanırım.
Az evvel tekrar masaüstüme indirip deneyince hatasız kurulum yapabildim.

1hfdsg.jpg