vegaturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 117
anlatmak istediği o programla tarama yap kısayol hataları olmuş olabilir indir tarama yap büyük bir ihtimalle sorunun düzelirrise ne anlatmak istedin bilmiyorum . oyun virüslü veya trojan falan mı var yoksa bu programımı kullanayım ?
ALMİ bir çok arkadaşım aynı benim cd den kurduğum win7 e oynuyor bu oyunu ve bende yazdığım gibi bu sabah oynuyordum win7 de . sabahınki win7 yi kurduğum cd şimdi kurduğumla aynı
Kamera driverini yazarmısın bir bakalım olmazssa rise geldiğinde halledergeçenlerde lenova s10-2 model netbook satın aldım. windows 7 altında nasıl çalıştığını görmek için windows 7 yükledim. genel itibari ile donanım sorunu yaşatmadı, kamera driver'ı hariç. kamerayı very face sisteminde çalıştırabiliyorum. kendi sitesinden indirdiğim windows 7 driverı donanım olarak tanıtıyor fakat software olarak herhangi birşey yüklemiyor. ayrıca bilgisayarım içerisinde kamera resmide yok. sadece donanımda ve veryface sisteminde çalışıyor. movimaker da donanım olarak hiç görünmüyor bile. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.