Hedgehog!
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Sorunum devam ediyor. O lanet dosyaya kendimi alıştırmaya çalışıyorum, masaüstünde bir köşeye koydum, öylece duruyor...

1-Daha önce ilk olarak bilgisayarınızda virüs olabileceğini tahmin etmiştim; fakat yazmamıştım.tekrardan merhabalar dilerim çözümlenen sorumu ve çözmlenemeyen sorunlarımı tekrardan yazıyorum ....
1-ÇÖZÜMLENDİ GİBİ : öncelikle win 7 64 bit sistemde setup dosyalarımı çalıştıramyordum ..vrüs programlarıyla sistemi iyice tarattıktan sonra farkettim ki salarity adlı virüs varmış...temizledim ve sorunum çözüldü gibi şu anda ...
2- ÇÖZÜMLENMEDİ ( HALEN DEVAM EDİYOR ) : win 7 64 bit yüklü sistemimde Hd ( mkv uzantılı 1080p 1080i destekli ) videolarda yavaşlama kitlenme gibi sorunlarım var videoları izleyemiyorum...daha önceki sistemlerde yoktu bu sıkıntım...codec olarak win7 codec klite vlc zoom mira gibi çok seçenekler denedim ama maalesef bir yol bulamadım....kitlenme sırasında siyah ekran geldikten sonra win7 alt tarafta uyarı verdi resim şu anda elimde yok en kısa sürede koyacağım sistemde oluşan sıkıntı nedeni ile ekran kartı güç kaynağını kesti gibi....uyarıda ekran kartını devre dışı bırakıyor sistem sonrasında sistem aşırı yavaşladığı için mause oynatmak bile mümkün olmuyor...restart atmak zorunda kalıyorum...şimdiden saygılarımı sunraım....arzu ederseniz videosunu çekip yolayabilirim ekran görüntüsünün.....
1-Daha önce ilk olarak bilgisayarınızda virüs olabileceğini tahmin etmiştim; fakat yazmamıştım.
2-Ekran kartı neydi ?
Bize sadece şu ekranı alabilir misin ?
Yüklü olan Vista dili İngilizce ise İngilizce Windows 7,Merhabalar,
Laptop'um da windows vista home basic yüklü ve ben windows 7'ye yükseltmek istiyorum.Upgrade diyorum ve "language error" gibi bi error veriyor.
Nasıl çözebilirm ?
1- evet çok teşekkür ederim bayağı ilgilisiniz ve yardımcı oldunuz zaten ilk konu için hiç aklıma gelmemişti ve virüsü öğrenmiş oldum biraz da şans işi olsa gerek
2- ekran görüntümü evde alabilirim pc yanımda değil ama ekran kartı hd 4850 ve driver olarak incelediğimde hd 4800 series yüklü gözüküyor...bağlantılar driver eksik gözükmüyor...
ATI Catalyst for Vista\Win7 10.1
Author: ATI
Date: 2010-01-27
Size: 51.9 MB
License: Freeware
Requires: Win All
![]()
![]()
MajorGeeks[SIZE=-3] - |USA|[/SIZE]
![]()
MajorGeeks[SIZE=-3] - |USA 2|[/SIZE]
![]()
![]()
Internode[SIZE=-3] - |Australia|[/SIZE]
Authors Site
Windows Dosyaları ile problemleri olan arkadaşlar sfc/scannow komutunu denesin.
bu komut ne için acaba ve nasıl uygulıyacağız nereye yazacağız bir yardımcı olursanız sevinirim....
Merhabalar,
Sql server ce 3.1' i yüklerken IIS 7 yüklememi söyledi, IIS 7'yi yükleyebilmem içinde IIS Management Console'un yüklenmesi gerektiğini öğrendim.
IIS Management Console nerden indireceğimi buldum ama Xp için Windows7 için olanı var mı acaba ?
2-ekran kartı neydi ?
Bize sadece şu ekranı alabilir misin ?
![]()
ekran kartımın ve ekranımın özellikleri resimdeki gibidir....şu anda tüm virüs programlarını dediim halde virüs yok ve donma devam ediyor...
Verdiğiniz yeni driverı yüklemedim daha öncesinde bir çözüm bulursak yüklemicem bulamaz isek yüklicem ....
Kurulum aşamasından mı bahsediyoruz, kurulum sonrasından mı ?arkadaşlar benim sorunum yükledim d ye windows 7 yi ama açılıken yükleme başarılı olunamadı deyip bir süre sonra kapanıyor acil yardım lütfen
Arkadaşlar iyi akşamlar benim sorunum win 7 ultimate yüklü olan dizüstümde hoparlörlerden cızır cızır ses geliyor nasıl düzeltebilirim bi arkadaş çözüm gibi ibrşey bulmuştu ama sayfada arattım bulamadım...Şimdi bana yardım edecek bi arkadaş varmı....bilgisayarın ses kartının markası
Güncel ses kartı driver'larını yüklemeyi deneyebilirsin.
Öncelikle herkese merhaba. Bende windws 7 ultimate yüklü ve sistemin açılması biraz uzun sürüyor. Özellikle "Hoş Geldiniz" yazısı ekranda uzun süre kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Bu program bir çok derde devaResimdekileri uygulayıp, Başlat komutunu verirseniz bilgisayarı yeniden başladığında, HDD in C:\ bölümüne disk denetimi uygulanacaktır..
![]()
Daha sonra Glary Utilites Programı ile resimdeki pencereye gelerek aynı işlemi yapmanızı tavsiye ederim.
![]()
Arkadaşlar windows 7 nin bir sürü aktivasyon aracı var.Hangisini tavsiye edersiniz ?
İllegal paylaşımlar hakkında yorum yapmamız uygun olmaz, biz orjinal lisanslı Windows 7 öneririrz.![]()
Bu program bir çok derde deva![]()