Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar ATI Mobility Radeon X300 / X700 kullanıyordu xpde ama wındows7'de güncelleme yapmadı bu driverın wındows 7 sürümü nasıl bulabilir teşekkürler sivasspor kardeş verdiğin ati driverları işe yaramadı bende şansı... neyse.:D

Downloads - Support - Fujitsu

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ATI Mobility Radeon X300 / X700 kullanıyordu xpde ama wındows7'de güncelleme yapmadı bu driverın wındows 7 sürümü nasıl bulabilir teşekkürler sivasspor kardeş verdiğin ati driverları işe yaramadı bende şansı... neyse.:D

Downloads - Support - Fujitsu
Kardes sen mobility radeon driveri ariyormussun.
O kart windows7 desteklemiyor.
Vista surucu kurulumunu uyumluluk modunda calistirirsan isin gorulur.
Catalyst control center kurma.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kardes sen mobility radeon driveri ariyormussun.
O kart windows7 desteklemiyor.
Vista surucu kurulumunu uyumluluk modunda calistirirsan isin gorulur.
Catalyst control center kurma.

/▌
/ \

O nasıl oluyor kardeş bir zahmet detaylı bir şekilde anlatsan oda olmazsa 7264 geçiş yapcam yada sade sürüm olan 7600'ü indircem teşekkürler..:closedeyes:

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
O nasıl oluyor kardeş bir zahmet detaylı bir şekilde anlatsan oda olmazsa 7264 geçiş yapcam yada sade sürüm olan 7600'ü indircem teşekkürler..:closedeyes:

ATI Radeon 9 surumunu indir,
Kurulumu baslat ilk islem Extraction ( Arsivden cikarma ) olacaktir,
Gecici dosyalarin dizini icin pencere acilacak.
Oradaki bolume C:\ATI yaz ve kurulum dosyalarinin bitmesini bekle.
Dosyalarin ayiklamasi bittiginde kurulum baslayacak Cancel (Iptal ) diyeceksin.
Daha sonra C:\ATI dizinine gidip Setup.exe dosyasina sag tiklayip ozellikleri sec acilan bolumde Uyumluluk'a gir ve Vista sec.
Bu programi yonetici olarak calistiri da secip tamam diyerek kapat.
Daha sonra setup.exe calistir Catalyst Control Center'i bos birak.

Siteye resim eklenemiyor, sorun var sanirim o yuzden resim ekleyemedim.

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kardeş bu Ati radeon 9 linkleri hep ölü ne iş anlamadım..:)

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar Ultimate kuruyoz da, Professional kursak olmaz mı, professional daha iyi değil mi ev kullanıcısı için ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Of of bu iş olmayacak gibi:hammer: yardımların için teşekkürler hemen rapid hesap ölmeden 7600 düz sürümü indireyim...:mad:

Allah belanı versin Ati denen sürücü :devil2:

Bu son sansin buda olmazsa bence sen 7229 dene :D:w00t:
7600 hangisini indirdigin farketmez.

Burada Vista icin %100 uyumlu Mobility Radeon suruculeri var.
indirdikten sonra Sag tiklatip uyumluluk modunu unutma!

ATI Mobility Radeon X300 Driver Download

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu son sansin buda olmazsa bence sen 7229 dene :D:w00t:
7600 hangisini indirdigin farketmez.

Burada Vista icin %100 uyumlu Mobility Radeon suruculeri var.
indirdikten sonra Sag tiklatip uyumluluk modunu unutma!

ATI Mobility Radeon X300 Driver Download

/▌
/ \

Usta ingilizce kurulumdan güncelleme yapmayınca ati sürücüyede bulamıyor onun için 7600 ingilizce katıksız sürüm kurcam bu olay bir kere daha başıma gelmişti dili kurulumda ingilizceye çevirmiştim ama bu sefer kurulumda öyle bişey çıkmadı sen ayarları değiştirdin herhalde.:D

Bunuda deneyelim bakalım :devil2:

Bu arada gözüm bozuldu bozulacak ekran görüntüsü tetris ekranı gibi..:D

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Usta ingilizce kurulumdan güncelleme yapmayınca ati sürücüyede bulamıyor onun için 7600 ingilizce katıksız sürüm kurcam bu olay bir kere daha başıma gelmişti dili kurulumda ingilizceye çevirmiştim ama bu sefer kurulumda öyle bişey çıkmadı sen ayarları değiştirdin herhalde.:D

Bunuda deneyelim bakalım :devil2:

Bu arada gözüm bozuldu bozulacak ekran görüntüsü tetris ekranı gibi..:D

daha öncede söylemiştim ..dil tr kurunca ati ekran kartını kurmuyor ...bendede ati ekran kartı var silmene gerek yok dili degiştir oturumu açıp kapatıyor o zaman günçellemeler yapıyor ekran kartını kendi buluyor

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
daha öncede söylemiştim ..dil tr kurunca ati ekran kartını kurmuyor ...bendede ati ekran kartı var silmene gerek yok dili degiştir oturumu açıp kapatıyor o zaman günçellemeler yapıyor ekran kartını kendi buluyor

Valla bende yapmadı microsoft...:cursing::cursing:

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Valla bende yapmadı microsoft...:cursing::cursing:
Son gonderdigim linkteki dosya uyumluluk modunda calistirdiginda kuruyormus Ekran karti surucusunu,
Kac kisi bunu kurmus kullanmis.
Sende nasil olmuyor?
Uyumluluk modunu kullandigina eminmisin?

Mobility Radeon X300 Driverlarini simdiye kadar Windows Update'ten mi aliyordun?

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Son gonderdigim linkteki dosya uyumluluk modunda calistirdiginda kuruyormus Ekran karti surucusunu,
Kac kisi bunu kurmus kullanmis.
Sende nasil olmuyor?
Uyumluluk modunu kullandigina eminmisin?

Mobility Radeon X300 Driverlarini simdiye kadar Windows Update'ten mi aliyordun?

/▌
/ \

Evet kardeş Microsoft güncelliyodu 3-4 mb bişeydi sanırsam şuan 7600 ingilizce sürüm indiriyorum bakalım bunda ne olcak...:hammer:

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Selamlar, ben 4 gündür windows 7 kullanıyorum 7600 , bugün bi sorun yaşamaya başladım pc ye bir veya iki kez restart atınca saatin yanında ağ simgesinde ünlem uyarısı çıkıyor ve nete bağlanamıyorum,bu sorunu yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp devre dışı bırak deyip tekrar etkinleştirince hallediyorum .. başka bi arkadaşımda aynı sorunu yaşadı ve vistaya geri döndü.. bunun bi çözümü varmıdır ???

993972Basliksiz-1.jpg

ekopc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selamlar, ben 4 gündür windows 7 kullanıyorum 7600 , bugün bi sorun yaşamaya başladım pc ye bir veya iki kez restart atınca saatin yanında ağ simgesinde ünlem uyarısı çıkıyor ve nete bağlanamıyorum,bu sorunu yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp devre dışı bırak deyip tekrar etkinleştirince hallediyorum .. başka bi arkadaşımda aynı sorunu yaşadı ve vistaya geri döndü.. bunun bi çözümü varmıdır ???

büyük bir ihtimalle sivasporun verdigi linklerden indirmemişindir.....
tr entegre olanlarda çok oluyor dedigin hata yerel ağ bağlantısı ünlem işareti aynen bendede oldu sildim buradan yükledim çok memnunum..........

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2

Hangi dagitimi kullandigini bilmiyorum ama ag bagdastiricisinin modelini verirsen yardimci olmaya calisirm :yes:

/▌
/ \

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Realtek sitesinde 7 nin driverinı koymamış henüz vistanın driver ı kurmuştum oda hata vermişti ama aygıt yöneticisinde bi uyarı yok hepsi kurulu görünüyo ..

Ağ bağdaştırıcım: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212) PCI

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Realtek sitesinde 7 nin driverinı koymamış henüz vistanın driver ı kurmuştum oda hata vermişti ama aygıt yöneticisinde bi uyarı yok hepsi kurulu görünüyo ..

Ağ bağdaştırıcım: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212) PCI

Kurulum programindan mi kurdun driver'i yoksa kendin mi ekledin surucuyu?
Eger kurulum programindan kurduysan ve uyumluluk modunda calistirmadiysan bu sebep olabilir.
Windows Update'ten surucu guncellemesini alabilirsin,
Bilgisayarin dilini ingilizceye geri cevirip yeniden baslat ve Windows update kontrol et.

Eger kendin kurduysan bir sorun olusmamasi gerekirdi.

/▌
/ \

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Sistemi kurduktan sonra driver magicianla taratıyorum driverların son versiyonlarını çekip kendim kuruyorum.. bu hatayı veriyo realtek ama unknow olarak kuruyo yinede anlamadım vala..

157727Basliksiz-1.jpg

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Su adresteki surucuyu bir dene istersen,
Win7 Driver'i sececeksin.:yes:

/▌
/ \

Dostum harikasın hatasız kurdu bakalım yine verecekmi ünlem hatası.. eyvallah sağolasın ;) .. birde bi sorunum daha var daemoon tools kurmuştum zar zor, office kurmak için ama silemiyorum program ekle kaldırda yok , your unistaller kllanırım hep program kaldırmak için ondada görünmüyo setup tan girip kaldır diyorum oda yok donup kalıyo varmıdır bi çözümü ??

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
driver magician Benimde işime yarardı ama artık geç olmuş..:D

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2