Dosya sifresi:ekran görüntüsünü koyuyorum![]()
3 kez indirdim part1 i
MediaFire malesef boyle yapiyor bazen.ekran görüntüsünü koyuyorum
3 kez indirdim part1 i
aynı sorunu bende 5. partda yaşıyorum ,arkadaşım sende 5. part düzgünse rapid e upload yap bend e 1. partı upload yapayım olurmu....
Zaten orjinal olan dagitimdi, yapilan sey ince ayar ve ek programlardan ibaret.aman eniyisi orjinal win7 bu o kadar profesyenel bir edit değil
dosyaları 7zip ile açıyordum ve sadece part1 i hatalı gösteriyordu. winrar ile denedim hata artı : yazık 2gb boşa indirdim. hızım 512 ye düşme pahasına indirmiştim
Mediafire' dan tekrar indirip sonucu yazacağım.dosyaları 7zip ile açıyordum ve sadece part1 i hatalı gösteriyordu. winrar ile denedim hata artı : yazık 2gb boşa indirdim. hızım 512 ye düşme pahasına indirmiştim
Isi gucu birakip butun basliklarda Windows 7 SDN ile ugrasman cok dusundurucu...:glare:Temiz Windows 7 yi yükle
Isi gucu birakip butun basliklarda Windows 7 SDN ile ugrasman cok dusundurucu...:glare:
SDN Editionlar temizdir, ugrasacak baska sey bul kendine.:hammer:
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Merhabalar ben win7 sdn v2 yi yükledim. Yalnız youtube a girdiğimde site acılıyor ama hangi videoya tıklatırsam tıklatayım şu yazıyor : An error occurred, please try again later. Ne yapmam gerekiyor.
V2 surumdeki hosts dosyasi artik gecersiz,
Ekte yeni host dosyasi yukluyorum indirip
C:\Windows\System32\Drivers\etc klasorune kopyalayin.
Uzerine yazdirin.
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \