Windows 7 RC Türkçe Sürümü !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yok asla oyle bişeyy ima etmedik sen yanlış anlamışsın senin kesin orj. iso ben sadece turkiye temasının regle açılabiliyoo isteyen açsın manasında soyledim zaten yalan atan adam belli olur megatron oyle bi halin baştan beri yoktu aşkolsun yalnış anlamışsın:)
pardon yanlış anlaşılma olmuş ;)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
türkiye yani ülke temaları orj ülke isolarda açık hale getirlmiştir ing tabanlı kullandığımız isolar olduğu için turkiye teması açık değil ama açılabilir açmak isteyen netten bulabilir bilgileri reg kaydı filan vardı...

türkiye yok bu clientlerde.
c:/windows/globalization/mct
sadece bunlar var.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
@HypeRcoDe bu flashxp ftp prog. 26 kb/s ile indiriyo... Rapide kızıyoduk bu da aynı çıktı

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
senin zaten maximum upload hizin 256kbit/sn = ~ 25kbyte/sn olduğu için dogal bi durum :) ben sadece o kadar ugrasip upload edip 10 kere downloaddan sonra dosyaların silinmesin diye uğraşıyorum. çünkü premium hesabı olmadan upload edersen rapid e 10 kere download edildi mi bumm oluyor.

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
senin zaten maximum upload hizin 256kbit/sn = ~ 25kbyte/sn olduğu için dogal bi durum :) ben sadece o kadar ugrasip upload edip 10 kere downloaddan sonra dosyaların silinmesin diye uğraşıyorum. çünkü premium hesabı olmadan upload edersen rapid e 10 kere download edildi mi bumm oluyor.
Anladım ;) ben şimdi yatıyorum malum yarın iş var. Herkese iyi geceler. Yarın hallederiz.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
megatron
boş bi zamanında
\Windows\winsxs klosorunden *.theme yi aratıp TR temayı upload edersen bizim gibi ing tabanlı rc dvd lerde vatanımızın temsını kullanabilir......
winsxs-themes.jpg

şimdiden sağol

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Teşekkürler @megatron

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0

yalnış tarif etmişim kusurabakma şimdi çözdüm ama
windows Globalization\mct içinde mct-tr adlı kolsoro komple kopyalıyıp rar yap orj o çünkü orayı gormek içinde korunan işeltim sistemi dosyalarını gosteri seç file optinostan biz oraya kopyalayıp theme kolrunun içindeki dosyaya tıkladığımız da otomotoik eklencek tr teması bize kusurbakma ..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
3505f80.jpg

Arkadaşlar temamız 10 numara oldu. :)

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu windows 7 En son sürüm Türkçe nerden indirebilirim.. :)

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yüklemesi öyle kolay olsa yükleyecemde 24 saat sürüyor upload. Gelde yükle nasıl yükleyecen. Artık parça parça yükleyecem napalım hergün iki part versem 6 güne biter. Bu arada bendeki sürümün neden süre kısıtlaması olmadığını sordum. Beta testerlara özel ver. olduğu için süre kısıtlaması yokmuş ;)

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yüklemesi öyle kolay olsa yükleyecemde 24 saat sürüyor upload. Gelde yükle nasıl yükleyecen. Artık parça parça yükleyecem napalım hergün iki part versem 6 güne biter. Bu arada bendeki sürümün neden süre kısıtlaması olmadığını sordum. Beta testerlara özel ver. olduğu için süre kısıtlaması yokmuş ;)

1 2 saatliğine bi neti hızlı cafede takılsan ne kendine işkence cektirirsin nede bekleyenlere tabii sen bilirisin dostum fiber bağlanan cafelerde var yarım saatini almaz..

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ultra compression yap adamlar sıkıştıra sıkıştıra vistayı 80MB yapmışlar

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
1 2 saatliğine bi neti hızlı cafede takılsan ne kendine işkence cektirirsin nede bekleyenlere tabii sen bilirisin dostum fiber bağlanan cafelerde var yarım saatini almaz..

Ben fiberle bağlanan bi cafe görmedim daha. Bizim buralarda 1 Mbit limitsiz takılıyor cafeciler :D Sen fiberden bahsediyosun :)

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım hiç olmadı, forumdan hızlı bağlantısı olan birine dvd yap gönder o upload etsin... Varsa benim bağlantım hızlı ben upload ederim diyen böyle daha ii olur...

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben fiberle bağlanan bi cafe görmedim daha. Bizim buralarda 1 Mbit limitsiz takılıyor cafeciler :D Sen fiberden bahsediyosun :)

32mb bağlanan kafeler çoğaldı bayaa ttnetten arada tek tük 100mb lik cafeler bile var ben mahalle arasındaki cafelerden bahsetmiyorun en azından ilçe merkezli cafelerde 32 mb kolayca bulurusun en düşük cafe hızı bu zamanda 8mb zaten...

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dicem bana gönder en az 5 lira kargo tutacak :D onun yerine 24 saat bilgisayın açık dursun daha iyi :D

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nerdeyse altı aydır takip ediyorum bu siteyi upload edemeseniz bile iso dosyasının adını verseniz de en azından rus siteleren ingilizce indirip türkçeleştirsek bu kopyayı biraz uzun oldu ama uğraşmaya değer

ResuL27

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar, Ben 4 Mayıstan beri Win7 RC sürümünü Orjinal türkçe olarak kullanıyorum. Nerden bulduğumu merak ediyorsunuzdur. Şirketimizin IT sorumlusu Microsoft TechNet üzerinden download etti.
Merak ettiğim konu ise madem özel üyelere bu orj.TR verisyonunu indirmeye izin veriyolar da genel kullanıma neden açmıyolar bunu anlamış eğilim doğrusu :S

Windows 7 Türkiye Teması : İNDİR

rslogo.gif

PART 1

Devamı gelecek...

Arkadaş Bu Upload Ettiğin Orjinal mı? Yoksa TNC trnin Sonradan Dil Desteği Eklediği Halimi? Çünkü TNC nin Yaptığının İsmide Aynı Diye Geçiyor. Açıklarmısın Biraz?

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bunu tnc ile bi alakası yok orjinal ve özel olarak beta testerlara gönderilen süre kısıtlaması olmayan sürümü. Microsoftun orjinal TR Win7 si ;)

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
birinci partı indiriyorum :D devamını bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...