- Konuyu başlatan
Alengirli
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Bir saat içerisinde anket sonuçlarını duyuruyoruz arkadaşlar, oy kullanmayan kalmasın
Bırakın Allah aşkınıza sanki Windows 7 Vistadan farklı birşey herkesin ağzında bu ne kadar saçma bi durum.
Vistayı deneme ihtiyacı bile duymayan adam nasıl oluyorda."Windows 7 muhteşem Windows 7 gördüğüm kusursuz süper ötesi inanılmaz muhteşem bi sistem, Windows 7 xp den daha hızlı,Windows 7 yi denedim gözlerime inanamadım" gibi şeyler diyebiliyor.
Kusura bakmayın ama RESMEN SEVMEK İÇİN ŞARTLANDIRILMIŞSINIZ.
VISTA SP2 = WINDOWS 7
SP2 noktasına gelmiş bir işletim sistemi ile henüz RTM aşamsındaki bir sistemi karşılaştırmak pek adaletli olmaz diye düşünüyorum. hele bir win7 çıksın, ardından SP1 (ve belki SP2) gelsin, sonra vista ile karşılaştıralım.:yes:Bırakın Allah aşkınıza sanki Windows 7 Vistadan farklı birşey herkesin ağzında bu ne kadar saçma bi durum.
Vistayı deneme ihtiyacı bile duymayan adam nasıl oluyorda."Windows 7 muhteşem Windows 7 gördüğüm kusursuz süper ötesi inanılmaz muhteşem bi sistem, Windows 7 xp den daha hızlı,Windows 7 yi denedim gözlerime inanamadım" gibi şeyler diyebiliyor.
VISTA SP2 = WINDOWS 7
Şu ana kadar neredeyse bütün windows sürümlerini kullandım.Bırakın Allah aşkınıza sanki Windows 7 Vistadan farklı birşey herkesin ağzında bu ne kadar saçma bi durum.
VISTA SP2 = WINDOWS 7
Ben denedim ve ağırlaştı cümlesini çok gerçekçi bulmadım açıkçası..Vista Sp2'yi denemedim ama şurası açık ki Windows 7 hızlı değil. Sadece şartlandırıldık. Daha çıkmadan "bu sefer olacak" gibi söylemlerle bizi şartlandırdı Microsoft.
Ben denedim bir kaç hafta sonra ağırlaştı. Geçenlerde bir arkadaşım Windows 7'im çok ağırlaştı Vista kuracağım diyordu...