Windows 7 RC Sürümü Denediniz mi?

Windows 7 RC Sürümü Denediniz mi?

• Denedim, gayet memnunum.

Kullanılan: 166 77.6%
  • Denedim, beğenmedim.

Kullanılan: 11 5.1%
  • Windows 7 mi? Hiç işim olmaz!

Kullanılan: 14 6.5%
  • Son gün 20'si miydi yaa :(

Kullanılan: 23 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    214

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bir saat içerisinde anket sonuçlarını duyuruyoruz arkadaşlar, oy kullanmayan kalmasın :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
denemedim ama ankettedeki oranı görünce denesemmi demeye başladım

Neggarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rtm ultimate 32bit kullanıyorum gayet hızlı ve kullanıslı, gayet memnunum

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Denedim, gayet memnunum.
xp de bilgisayar açıldığında msn vs programların gelmesini bekliyordum
bunda beklemiyorum direk geliyor :)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bunun RC sürümü de mi vardı,ben doğrudan finale atlamışım :)

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bırakın Allah aşkınıza sanki Windows 7 Vistadan farklı birşey herkesin ağzında bu ne kadar saçma bi durum.

Vistayı deneme ihtiyacı bile duymayan adam nasıl oluyorda."Windows 7 muhteşem Windows 7 gördüğüm kusursuz süper ötesi inanılmaz muhteşem bi sistem, Windows 7 xp den daha hızlı,Windows 7 yi denedim gözlerime inanamadım" gibi şeyler diyebiliyor.

Kusura bakmayın ama RESMEN SEVMEK İÇİN ŞARTLANDIRILMIŞSINIZ.

VISTA SP2 = WINDOWS 7

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bırakın Allah aşkınıza sanki Windows 7 Vistadan farklı birşey herkesin ağzında bu ne kadar saçma bi durum.

Vistayı deneme ihtiyacı bile duymayan adam nasıl oluyorda."Windows 7 muhteşem Windows 7 gördüğüm kusursuz süper ötesi inanılmaz muhteşem bi sistem, Windows 7 xp den daha hızlı,Windows 7 yi denedim gözlerime inanamadım" gibi şeyler diyebiliyor.

VISTA SP2 = WINDOWS 7

Vista Sp2'yi denemedim ama şurası açık ki Windows 7 hızlı değil. Sadece şartlandırıldık. Daha çıkmadan "bu sefer olacak" gibi söylemlerle bizi şartlandırdı Microsoft.

Ben denedim bir kaç hafta sonra ağırlaştı. Geçenlerde bir arkadaşım Windows 7'im çok ağırlaştı Vista kuracağım diyordu... :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

VISTA SP2 = WINDOWS 7
SP2 noktasına gelmiş bir işletim sistemi ile henüz RTM aşamsındaki bir sistemi karşılaştırmak pek adaletli olmaz diye düşünüyorum. hele bir win7 çıksın, ardından SP1 (ve belki SP2) gelsin, sonra vista ile karşılaştıralım.:yes:

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
RTM nin %99 Final olduğunu hatırlatmama gerek yok heralde

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

VISTA SP2 = WINDOWS 7
Şu ana kadar neredeyse bütün windows sürümlerini kullandım.
XP gerçekten harika bir sistem ve hâlâ milyonlarca makina üzerinde çalışıyor.
Windows 7 ye göre XP nin kusuru ise bir süre sonra "şişmesi"

Vista Sp2'yi denemedim ama şurası açık ki Windows 7 hızlı değil. Sadece şartlandırıldık. Daha çıkmadan "bu sefer olacak" gibi söylemlerle bizi şartlandırdı Microsoft.

Ben denedim bir kaç hafta sonra ağırlaştı. Geçenlerde bir arkadaşım Windows 7'im çok ağırlaştı Vista kuracağım diyordu... :)
Ben denedim ve ağırlaştı cümlesini çok gerçekçi bulmadım açıkçası..
Kimse bizi şartlandırmadı. Kurulum 10-12 dk, açılış-kapanışı 20 sn. olan ve bir süre sonra "şişmeyen" ve saçma sapan hatalar vermeyen bir sistemden bahsediyoruz :

2rms48w.jpg