Windows 7 RC Nasıl İndirilir?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Microsoft'un sitesindeki İngilizce işlemler karışık mı geldi? Windows 7 RC'yi hemen indirmeniz için gerekenleri adım adım anlatıyoruz.

Microsoft, daha önce sözünü verdiği gibi 5 Mayıs'ta, yani bugün Windows 7 Release Candidate sürümü resmi sitesi üzerinden yayınladı. Çıkış adayı sürümün Türkçe desteği olmadığı için, Microsoft'un sitesinde Windows 7 RC'yi indirmeden önce yapılması gereken işlemler bazı kullanıcılarımızın kafasını karıştırabilir.
Bu nedenle sizler için bir Windows 7 RC indirme rehberi hazırladık. Anlatacağımız yöntemle sorunsuz şekilde kendi kopyanızı indirebilirsiniz.
win7-rc-dl1241510498.jpg

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu pc de çalısırmı wındows 7 Pentium(R)4 CPU 3,00 GHz,512 mb ram

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ne saçma birşey. adam gibi direk link yok mu?

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windows 7 yi vistanin uzerine kurabilir miyim? birde kurumu nasil yapacagiz ubuntu k&adar kolay mi bunu kurmak?

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Peki bu downloadı duraklatıp tekrar kaldığı yerden devam ettirebilirmıyiz.yani micinin sunucusu böyle birşeyi karşılayabiliyor mu.?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşımın celeron işlemci 256 mb ramli pcde çalıştı sende neden çalışmasın?
Çalışmaya çalışır, fakat minimum gereksinimleri ve üzerini sağlamak her zaman tavsiye edilir.
Çalışmak ayrı şey, sistemi bütün özellikleri ile normal ve üzeri performansta kullanmak ayrı şeylerdir.

Peki bu downloadı duraklatıp tekrar kaldığı yerden devam ettirebilirmıyiz.yani micinin sunucusu böyle birşeyi karşılayabiliyor mu.?
Orbit, IDM, flashget vb. bir program ile indirilmesi tavsiye edilir.
Durdurup devam etmek mümkün.
Yine de en iyisi, bu programlardan birtanesi ile başlatıp bir defada bitirmektir.

Dream Team

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam idm Orbit Demişsin Fakat Olmuyor Galiba.. Bi Açıklarsanız Seviniriz...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
iy2cmx.jpg

Orbit kurulumunda gerekli yerleri seçerek,
Eklentiler arasında yer alması gerekli.

lawezor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
idm ile inmiyor microsoftun kendi indirme yöneticisi devreye giriyor nasıl olacak bu iş bilen varmı....

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Microsoft kendi indirme yönetici ile indirtiyor...IDM'ye aktaramadım...Peki bu microsoft'un indirme yöneticisinde kaldığı yerden devam edebilme özelliği varmı..ben % 40 lardayım....HELP ME PLEASE

webjini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birden fazla key almak isterseniz keyin verildiği sayfada F5 yaptığınız zaman her seferinde farklı key veriyor veya mail adresinize gelen onay mailine her tıkladığınızda farklı bir keyle karşılaşıyorsunuz birden fazla kurmask isterseniz işinize yarayabilir

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar microsoft 7100RC TR olarak kullanıyorum şuan sistemi (Orjinal) nasıl ve neden yayınlamıyor genel kullanıcılara anlamış değilim doğrusu :(
No: TechNet üzerinden indirdi arkadaşım saolsun :)
Microsoftun Orj.RC sürümü var yani anlayacağınız...

keza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8

tabikii,
bende dün dün başladım indirmeye.. yavaş yavaş iniyor... dün sabah 9 da başladım öğlen 12 de filan duraklattım.. akşam geldim işte okuldan (linki saklamıştım) o linki tarayıcıya yapıtşrdım.. sonra kaldığı yerden devam etti indirme.. :)

Doggymania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben flashget ile indirmek istiyorum fakat nasıl yapıcam bilmiyorum. hep javadan indirio buda yavas indirio. flashgetle indiremedim bi dokuman var mı indirmek içn?