Windows 7 RC doğrumu?

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar windows 7 RC sürümü nü şu an dünyanın sayılı torrent sitelerinden biri olan sitede gördüm.RC sürümü diyor eğer RC sürümü ise türkçe dil desteği de mevcuttur.en azından RC sürümü olduğu doğrumudur.çünki boyutu da çok uzun 2.5 GB.ben emin olamadım bilgisi olan varmı?yasak olduğunu biliyorum ama anlaşılması açısından torrent sitesinin adı demonoid tir.bilgisi olan varsa lütfen paylaşssın.

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence acele etme derim kalmış şurada bi kaç gün sabret bence

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bence acele etme derim kalmış şurada bi kaç gün sabret bence
Tamam haklısın ama atladığın bir konu var.mayısın 5 inde MS indirme linki vercek fakat aşırı yüklenmeden dolayı sen kaç güne indirebileceğini biliyormuusn.sızdırıldığı kesin ama 7100 mayıs beşindeki ile aynıysa neden o kadar bekleyelim oyle değil mi ?şu an torrent ten çok hızlı indiriliyor.valla bununla ilgili kesin bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar

dash_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biriki hafta önce torrenten indirdim. işletim sistemi olarak windows7 build 6.1 7106 yazıyor. gerçekten çok konforlu kullanımı var ve vistadan çok daha performanslı(XP ile karşılaştırmak istemiyorum:). bunları sisteme duyduğum hayranlıktan dolayı söylemek istedim.
RC sürümü filan olması türkçe dil versiyonu desteği (varsa) dışında çok farketmeyebilir. sonuçta güncellemeler gerektiğinde yapılıyor. ama sabredip rc sürümünün torrente düşmesini de bekleyebilirsin tabi

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya ilk yazımı okursan zaten bende torrente düşen 7100 build ten bhasediyorum.ilk yazımı okursan ne demek istediğimi anlarsın dash-man dostum:)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Konuyu işletim sistemleri bölümüne taşıyalım ve konu hakkında tartışmalara orada devam edelim.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok şüpheci gördüm seni :) evet rc doğru yanlız insanların biribirne güven problemi çok türkiyede rc 25 nisandan beri rc torrente rapidde tüm paylaşım ağlarında :)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
zaten burada da paylaştık bi baksanız konulara görürdünüz. 7100 sürümü yayınlanacak 5inde public olacak şuan zaten elimizde mevcut ve yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz. :)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ayrıca türkçe dil paketi bütün sürümlerde yayınlandı. biz sadece 7000 dekini gördük public olarak simdi rc de sızdırıldı 5 mayısta public olarakta yayınlanacak görebilirsiniz