Windows 7 Ram Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizde de aynı sorun varmı? Bilgisayarımda 4 gb ram var. Java tabanlı download programları kullanıyorum.Java tabanlı programlar ile uzun süreli indirmeler yapınca ram kullanımı %80 lere çıkıp bilgisayarı kilitliyor.Görev yöneticisini açtığım zaman bu programların bellek kullanmalarının devamlı arttığını gözlüyorum.
Kullandığım Versiyon: 7264 Tr

TEC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ondandır :) arkadaşım araştırmanı yap sorunu pat diye yazmadan önce dimi? 4gb raminde olsa zaten 3 ten yukarısını ( x86 )windows adresleyemez. ve bir programa max. 1.5gb bellek ataması yapabilir java nın durumuna gelince javanın forumlarına bak böyle bir sorun varsa orada yazıyordur, ama bence sendeki durum virus kaynaklı olabilir. kaspersky nin 30 günlük deneme sürümleri var nette indirip taratabilirsin. yıllık 65 tl karşılığında bilgisayarcılarda satılıyorda aynı zamanda. bu arada win 7 beta olduğu için sorun ondanda kaynaklı olabilir. ben 7201 kullanıyorum x64 öyle bir java problemi yaşamadım. kardeşim 7264 x64 kullanıyor ondada böyle bir problem yok. büyük olasılıkla virus.