Windows 7 nin bir güzelliği daha

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
windows 7 niz varsa 3 parti yazılımlara gerek kalmadan sisteminizin yedeğini alabilirsiniz. ne acronis nede ghost kullanmanıza gerek kalmaz

nasılmı

denetim masasına giriniz ve sistem yedeklemeyi seçin
ve aşağıdaki resimde bulunan yönergeleri takip ediniz zaten çok basit ve üstelik türkçe olduğundan kolayca sistem imajınızı alır sisteminiz çöktüğünde basitce tekrar yükleyebilirsiniz.

ben önce onarım diski oluşturdum ve ardından DVD lere yedekledim. DVD lere aldığım yedekleme işlemi bittikten sonra yine sordu onarım diski oluşturmak istermisiniz diye daha önce oluşturduğum için hayır dedim geçtim
bir CD ve 3 DVD oldu ama 3.DVD yarım doldu

1111z.jpg

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Her derde deva bu seven :D
Teşekkürler

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Biliyorum ama nedense hiç gerek duymadım.:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bugün uyarı da verdi. Sistmin hiç yedeğini almamışsınız diye :)

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Her derde deva bu seven :D
Teşekkürler

Xp den vazgeçemeyiz diyorduk vistaya ise hiç mi hiç alışamamıştık ama windows 7 Ultimate gerçekten bu kez güzel çıktı ne ararsak var ilk defa windows kurarken zevk aldım ve bir kaç ayrıntı dışında hiç bir şeye elimi sürmeden yükledim ayrıntı dediklerimde web cam ve Dv kamera sürücüleri ve ofis ile bir kaç program oldu onun dışında suya sabuna dokundurmadı bu seven denilen icat

seven denilen bu icadı seveceğiz galiba :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bir güzellik daha:) ben sistem görüntüsünü DVD'ye aldım ve 12Gb C sürücümü sadece evet sadece 3,60 Gb olarak tek DVD'ye kaydetti daha bitmedi:) bakalım yüklemesi nasıl dedim dvd'yi takıp pc'yi yeniden başlattım dvdden sistem yükleme otomatik başladı ve 10dk sonra imajı yükleyerek işlemi tamamladı,gerçekten harika olmuş.(Bu arada ultimate değil prof. kurulu bende.)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ya yap işte fiyatını 100 lira alalım orjinalini. Bu microsoft ta beyin yok yeminle.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ya yap işte fiyatını 100 lira alalım orjinalini. Bu microsoft ta beyin yok yeminle.
:D haklısın diyeceğim ama beyin olmayınca bu sistemi nasıl yapacaklar? power kardeşim, gel bunlarda vicdan yok diyelim:lol:

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bir güzellik daha:) ben sistem görüntüsünü DVD'ye aldım ve 12Gb C sürücümü sadece evet sadece 3,60 Gb olarak tek DVD'ye kaydetti daha bitmedi:) bakalım yüklemesi nasıl dedim dvd'yi takıp pc'yi yeniden başlattım dvdden sistem yükleme otomatik başladı ve 10dk sonra imajı yükleyerek işlemi tamamladı,gerçekten harika olmuş.(Bu arada ultimate değil prof. kurulu bende.)

prof.. ile ultimate arasında şirket farkı var zaten :) birde 10gb hdd alanında 3-4gb arasında daha az yer kaplıyor + daha az kasıyor :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
:D haklısın diyeceğim ama beyin olmayınca bu sistemi nasıl yapacaklar? power kardeşim, gel bunlarda vicdan yok diyelim:lol:

Yani satış beyni yok :D Lisansına yüzlerce lira değil de 100 lira alsa feci kar eder ama nerdeee... Biz de Legal olmak istiyoruz ama siz kıyak yapmazsanız bi napalım. Dimi ama :)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
pc kaldırsa güzel bişeyde şuan için xp ye devam.ama güzel bi özellikmiş.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Çok güzel ama benim harddiskte yeterli alan olmadığı için yedek alamadım...

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Çok güzel ama benim harddiskte yeterli alan olmadığı için yedek alamadım...
DVD'ye alabilirsiniz ,önceki mesajımda belirtmiştim C: de 12GB yer kaplayan sistemi tek dvdde 3,60 gb olarak kayıt etti,yüklemede de sorun çıkarmadı yani denendi onaylandı tarafımdan:yes:

tutku44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herşey güzelde ben daha windovs 7 ultimateyi indiremedim yardımcı olursanız sevinirim şifre falan istemeyecek türkçe olan windovs 7 ultimate nerden indirebilirim yardımlarınızı bekliyor teşekkür ediyorum

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benim pc eski biraz pentium3 2.8 512 ram 256 ekran kartı windows 7 yi rahatca kullanabilirmiyim ?

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yaa ben bu yedeği aldım da nasıl kullanıcaz bunu bide başlangıç onarma disketi mi oluşturmak gerekiyor

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
disket değil CD oluşturun zaten solda işaretledim gösterdim.
önce CD den başlatıp sonra DVD ler ile devam edeceksiniz.

bende DVD ye yedekledim 3 DVD oldu ama 3. DVD yarım zaten sonunda da soruyor onarım diski oluşturmak istermisiniz diye ama ben baştan oluşturduğum için hyır dedim.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
O kadar güzel çalışıyo ki RTM internete düştü indirdim hala aynı kurulumla kullanıyorum...

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler engin_er ben de kapttım ikinci dvd yi bilseydim ona yapardım başlangıç diskini bi deniyim bakalım cd yle

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
disket değil CD oluşturun zaten solda işaretledim gösterdim.
önce CD den başlatıp sonra DVD ler ile devam edeceksiniz.

bende DVD ye yedekledim 3 DVD oldu ama 3. DVD yarım zaten sonunda da soruyor onarım diski oluşturmak istermisiniz diye ama ben baştan oluşturduğum için hyır dedim.

Çok ilginç ! benim yedek sadece tek dvd'ye kaydoldu ve başlangıç CDsi filan da istemedi,yedeklediğim dvdyi takıp yeniden başlattım boottan tanıdı ve yükledi.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
benim pc eski biraz pentium3 2.8 512 ram 256 ekran kartı windows 7 yi rahatca kullanabilirmiyim ?
1GB altındaki ramlerle biraz sıkıntı çekersiniz ama win7 kurulur sisteminize.(ben celeron 2,8'e kurdum ama ram 1Gb idi)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bence home pre 100 pro 150 ulti 200. Ulti almayan ne olsun :)

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
c sürücüsüne yedekleyince bunu nasıl çalıştırıyoruz tekrar yedegi yüklemek isteyince.