Windows 7 nin bir güzelliği daha

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar birşey soracağım ama kimse gülmesin :) Bu windows 7 tamamda Windows7seven ne oluyor.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar birşey soracağım ama kimse gülmesin :) Bu windows 7 tamamda Windows7seven ne oluyor.
İşte bazı kütüklerin şekil yapması fln:D
Bende sivassporla bir ara bu konu yüzünden tartışmıştım Windows 7 de yedekleme var yok var yok diye.Ben var diyorum yok diyor.Böyle uzadı kapıştık neyse sivasta uçtu gitti içim rahat artık:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bende sivassporla bir ara bu konu yüzünden tartışmıştım Windows 7 de yedekleme var yok var yok diye.Ben var diyorum yok diyor.Böyle uzadı kapıştık neyse sivasta uçtu gitti içim rahat artık:D

Şu an burada olmayan ve kendi isteği ile ayrılıp giden bir üyenin arkasından konuşmak doğru mu? Ki o üye şu an cevap verme pozisyonunda değil
Bu kadar saçma mesaj da olabiliyormuş :devil2:
Üyelerin gitmesinden rahatlayanlar da varmış, bu bir itiraf mı? :angry:

ibrahimkacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bazıları kütük oluyorda kütük diyenler ne oluyor acaba odun mu?

bu giden arkadaşlar gibi kardeşlerimiz sayesinde çok şeyler öğrendik Allah onlardan razı olsun. Bilen var bilmeyen var

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şu an burada olmayan ve kendi isteği ile ayrılıp giden bir üyenin arkasından konuşmak doğru mu? Ki o üye şu an cevap verme pozisyonunda değil
Bu kadar saçma mesaj da olabiliyormuş :devil2:
Üyelerin gitmesinden rahatlayanlar da varmış, bu bir itiraf mı? :angry:
Evet biraz itiraf sivas güzel işler yapıyordu ama sinir oluyordum ona:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Evet biraz itiraf sivas güzel işler yapıyordu ama sinir oluyordum ona:D

Kişisel tartışma niyetinde değilim;
Son birşey söyleyeceğim:
Mertlik insanların yüzüne karşı konuşmayı gerektirir; arkasından değil. :thumbdown:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Kişisel tartışma niyetinde değilim;
Son birşey söyleyeceğim:
Mertlik insanların yüzüne karşı konuşmayı gerektirir; arkasından değil. :thumbdown:
O zaten forumu takip ediyordur hala yüzüne karşı olmuş olur bu cevaplarda:D
Büyük ihtimal kendine başka bir üyelikte açmıştır

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım kendi aranızda olan meseleleri P.M den görüşün lütfen.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet ucuz olsun.. 100 tL gibi bir rakkam vs. :D hem parasını korsana kaptırmaz.. hem bol satış yapar.. :)

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ülkemiz şartlarında çok yüksek rakamlar, asgari ücret ve emekli maaşlarının 500-600 TL. olduğu bir zamanda bu fiyatlara işletim sistemi olsun ofis sistemi olsun alınmaz. bu fiyatlarla korsan kullanmayı teşvik ediyorlar.
ama işlerini bilgisayarla yürüten firmaların elbette korsana baş vurmamalarında yarar var onlar sonuçta bu işlerden para kazanıyorlar.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Ben sorumun cevabını alamadım hala :)

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
:D "seven" İngilizce 7(yedi) demek Çelebi :)) ya artistlik olsun diye veya modifiye edip adını öyle koyuyorlar.

307kd

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şöyle bir sıkıntı var; D sürücüsünü de yedeklemek istiyor onu nasıl engelleyeceğiz? Ben sadece C sürücüsünün yedeklenmesini istiyorum

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
DVD'ye alabilirsiniz ,önceki mesajımda belirtmiştim C: de 12GB yer kaplayan sistemi tek dvdde 3,60 gb olarak kayıt etti,yüklemede de sorun çıkarmadı yani denendi onaylandı tarafımdan:yes:

Vay be 12 gb veriyi 3.60 gb kaydetti ha süpermiş bende yedekleyim o zaman
sağolasın dostum...

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Şöyle bir sıkıntı var; D sürücüsünü de yedeklemek istiyor onu nasıl engelleyeceğiz? Ben sadece C sürücüsünün yedeklenmesini istiyorum
sistem yedeklemeyi iptal edip,yan menüde bulunan "sistem görüntüsü oluştur" u açarak oradan sadece C sürücüsünü yedekleyebilirsiniz.

Cybernetic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya yap işte fiyatını 100 lira alalım orjinalini. Bu microsoft ta beyin yok yeminle.

aynen kardesim ya

sonrada torrente laf ederler crack yapanlara dil uzatırlar :D

hazırkladık kazıgı buyrun buradan diye basladılar win7 macerasına..:mad:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Win 7 100 lira office 50 olmadı 75 lira. Burası Türkiye, ne kazanıyoruz kime ne vereceğiz?

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
KDV. ÖTV. ÖİV. STOPAJ.GÜMRÜK VERGİSİ. yani falan vergisi filan vergisi oturdun kalk vergisi, kalktın oturma vergisi, daha olmadı verginin vergisi derken fiyatlar katlanırrrr gider. en güzel yol bildiğiniz yoldur o yoldan devam

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben amazondan sipariş edecem orada daha ucuz

Microsoft Windows 7 Ultimate Upgrade

$219.99 hiç bir şey

maydanoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
premium ile professional sürüm arasında ne fark vardır? Hangisini tercih edelim?

digoline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yeni katıldım aranıza arkadaşlar bişey sorcaktım. windows 7 ultimate yüklü bende ve sağ altta sistem yedeği alın diye uyarı veriyodu bende sistem yedeklemeyi kura tıkladım ve sonunda D sürücüsüne 22 gblık bi yedek aldı. bu yedekleme dosyasını silmek istesem nasıl silebilirim?

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
ben yeni katıldım aranıza arkadaşlar bişey sorcaktım. windows 7 ultimate yüklü bende ve sağ altta sistem yedeği alın diye uyarı veriyodu bende sistem yedeklemeyi kura tıkladım ve sonunda D sürücüsüne 22 gblık bi yedek aldı. bu yedekleme dosyasını silmek istesem nasıl silebilirim?

Hoş geldiniz.yedeği normal yollarla yani sağ tık ve sil ile silebilirsiniz ,o aldığı yedek sistemin imajıdır şayet yer sorununuz yoksa muhafaza edin herhangi bir durumda(çökme,vs. gibi )15dakikada sisteminizi yeniden kurabilirsiniz