cheleby
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 227
Arkadaşlar birşey soracağım ama kimse gülmesin
Bu windows 7 tamamda Windows7seven ne oluyor.

İşte bazı kütüklerin şekil yapması flnArkadaşlar birşey soracağım ama kimse gülmesinBu windows 7 tamamda Windows7seven ne oluyor.
İşte bazı kütüklerin şekil yapması fln
Bende sivassporla bir ara bu konu yüzünden tartışmıştım Windows 7 de yedekleme var yok var yok diye.Ben var diyorum yok diyor.Böyle uzadı kapıştık neyse sivasta uçtu gitti içim rahat artık![]()
İşte bazı kütüklerin şekil yapması fln
Bende sivassporla bir ara bu konu yüzünden tartışmıştım Windows 7 de yedekleme var yok var yok diye.Ben var diyorum yok diyor.Böyle uzadı kapıştık neyse sivasta uçtu gitti içim rahat artık![]()
Evet biraz itiraf sivas güzel işler yapıyordu ama sinir oluyordum onaŞu an burada olmayan ve kendi isteği ile ayrılıp giden bir üyenin arkasından konuşmak doğru mu? Ki o üye şu an cevap verme pozisyonunda değil
Bu kadar saçma mesaj da olabiliyormuş :devil2:
Üyelerin gitmesinden rahatlayanlar da varmış, bu bir itiraf mı?![]()
5 liramı olcaktı yusufbey....![]()
Evet biraz itiraf sivas güzel işler yapıyordu ama sinir oluyordum ona![]()
O zaten forumu takip ediyordur hala yüzüne karşı olmuş olur bu cevaplardaKişisel tartışma niyetinde değilim;
Son birşey söyleyeceğim:
Mertlik insanların yüzüne karşı konuşmayı gerektirir; arkasından değil. :thumbdown:
Özür dilerizArkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım kendi aranızda olan meseleleri P.M den görüşün lütfen.
Arkadaşlar birşey soracağım ama kimse gülmesinBu windows 7 tamamda Windows7seven ne oluyor.
DVD'ye alabilirsiniz ,önceki mesajımda belirtmiştim C: de 12GB yer kaplayan sistemi tek dvdde 3,60 gb olarak kayıt etti,yüklemede de sorun çıkarmadı yani denendi onaylandı tarafımdan:yes:
sistem yedeklemeyi iptal edip,yan menüde bulunan "sistem görüntüsü oluştur" u açarak oradan sadece C sürücüsünü yedekleyebilirsiniz.Şöyle bir sıkıntı var; D sürücüsünü de yedeklemek istiyor onu nasıl engelleyeceğiz? Ben sadece C sürücüsünün yedeklenmesini istiyorum
Ya yap işte fiyatını 100 lira alalım orjinalini. Bu microsoft ta beyin yok yeminle.
premium ile professional sürüm arasında ne fark vardır? Hangisini tercih edelim?
premium ile professional sürüm arasında ne fark vardır? Hangisini tercih edelim?
ben yeni katıldım aranıza arkadaşlar bişey sorcaktım. windows 7 ultimate yüklü bende ve sağ altta sistem yedeği alın diye uyarı veriyodu bende sistem yedeklemeyi kura tıkladım ve sonunda D sürücüsüne 22 gblık bi yedek aldı. bu yedekleme dosyasını silmek istesem nasıl silebilirim?
50 bile çok ya neyseYa yap işte fiyatını 100 lira alalım orjinalini. Bu microsoft ta beyin yok yeminle.