Windows 7 Ne Zaman Hazır Olacak?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Beta sürümün önünü kapatan, çıkış adayını alternatifsiz hale getiren, ön siparişleri başlatan Microsoft, Windows 7'yi ne zaman tamamlayacak?

Windows 7 adım adım geliyor. Microsoft harıl harıl çalışıyor. Önce kutu tasarımı, ardından fiyatları ortaya çıktı. Sonrasında Beta sürümün vadesi doldu ve kullananların çoğu çıkış adayına geçti. Windows 7'nin tarihi de 22 Ekim olarak duyuruldu. Nihayet birkaç hafta önce söylenen olası fabrika tarihi doğrulanarak, 10 Temmuz'da final sürümün tamamlanacağı, 13 Temmuz'da da fabrikadan çıkışın alınacağı açıklandı.
Bu tarihin ardından RTM ISO indirmeleri sadece Technet ve MSDN abonelerine sunulacak. Elbette bu işin resmi kısmı. Microsoft istese de istemese de, herhangi bir ağda final sürümü yayınladığı an, torrent ve diğer paylaşım platformlarının da bu sürümden nasipleneceğini tahmin etmek pek güç değil.
windows-7-box1246650362.jpg
:: Windows 7'yi kullanmayı düşünüyor musunuz?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Reaksiyon puanı
189
hadi hayırlısı. pardus 2009 da gelio. ne bereketli bir yıl yahu bu 2009 :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Beklenen gün geldi demek. :)

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence çok güzel bir işletim sistemi olmuş arkadaşlar fiyat uygun olursa ben lisanslı alıcam.

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Çıktığında orjinal olarak edineceğim. RC kullanıyorum, tek kelimeyle mükemmel bir işletim sistemi. Xp gibi uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Torrent'a sızmasını sabırsızlıkla bekliyoruz :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Hta katılıyorum aslında torrentten indireceksin satın alan bir tanıdığın varsa anahtar alacan ondan ne güzel istediğin kadar sınırsız kopya win7 kullan ama tabi o zaman kopya olduğunu anlamazlar sanırım yeni bir güncelleme gelmedikçe win7ye.

Reaksiyon puanı
189
Hta katılıyorum aslında torrentten indireceksin satın alan bir tanıdığın varsa anahtar alacan ondan ne güzel istediğin kadar sınırsız kopya win7 kullan ama tabi o zaman kopya olduğunu anlamazlar sanırım yeni bir güncelleme gelmedikçe win7ye.
bi sen çakalsın zaten :D aynı key'i kullanarak sistemini 1'den fazla makinaya kurarsan etkinleştirme yapamazsın...

ercantyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanan arkadaşların yorumlarına bakılırsa xp gibi gayet güzel.kullandığım xp orjinal windows 7 yi de orjinal alacağım.

mseker32

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hacker arkadaşlar umarım fazla bekletmezler bizi:) bunun yanlış olduğunu d düşünmüyorum, çok basit programların bile şifresini kırmak bazen mümkün olamıyorken koskoca microsoft önlem alamıyor mu? kapıyı zaten kendileri açık bırakıyor. o yüzden yaşasın korsan:)

bosvakit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
heralde bende satın alarak kullanacağım

fasuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar anlamadığım neden bu kadar korsan vs. için uğraşıp duruyorsunuz. Ben hep Pardus kullanıyorum oyun dersen var, ofis dersen var yani aklınıza gelebilecek her şey varken neden bu windows kullanma fanatikliği anlamak gerçekten zor.
Benim ne windowsa nede onunla kullanabileceğim yan programlara verecek bir tek kuruşum yok. Korsan kullanma olayına gelence bana çok yanlış geliyor.

ugtorun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 kullanıyorum ve harika olduğunu kabul etmek lazım görünüm güzel seri ve hızlı birde fiyatı uygun olursa orjinal alacağım ama olmassa kırağa devam

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentle indirmek çin işkencesi gibi.hatta ben rapidi bile kullanmıyorum linkleri kopyalayıp yapıştırmak uzun sürüyor diye..muhahaha

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar anlamadığım neden bu kadar korsan vs. için uğraşıp duruyorsunuz. Ben hep Pardus kullanıyorum oyun dersen var, ofis dersen var yani aklınıza gelebilecek her şey varken neden bu windows kullanma fanatikliği anlamak gerçekten zor.
Benim ne windowsa nede onunla kullanabileceğim yan programlara verecek bir tek kuruşum yok. Korsan kullanma olayına gelence bana çok yanlış geliyor.
korsan windows oyunlarınıda pardusla oynayabiliyormusun bakiim?

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 kullanıyorum ve harika olduğunu kabul etmek lazım görünüm güzel seri ve hızlı birde fiyatı uygun olursa orjinal alacağım ama olmassa kırağa devam
orjinali 700$ bu aklı selim bir hareket olmaz.o parayı bana ver bende sana dua edeyim.:thumbup:

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wine+PlayOnLinux ile oynarsın ancak heryerde belirtme sonra gıcığın birisi ihbar eder korsan yazılımile ilgili başın derde girer...
hahaha resmi kopya programlar sitesi bile var,kredi kartı ile satış yapıyorlar.anlaşılan sizin bilgisayar abaküs herhalde,çağın biraz gerisinde kalmışsınız da.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
hahaha resmi kopya programlar sitesi bile var,anlaşılan sizin bilgisayar abaküs herhalde,çağın biraz gerisinde kalmışsınız da.
espiri anlayışından 0 aldın haberin olsun...:lol: adam kırmış paylaşmış bulupta kullanmamak ayıp olur...:yes:

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wine+PlayOnLinux ile oynarsın ancak heryerde belirtme sonra gıcığın birisi ihbar eder korsan yazılımile ilgili başın derde girer...
wine+PlayOnLinux nedir anlamadım,windows+linux mu ,madem windowsu yüklüyoruz,linux la ne işimiz olabilir?arabanın dikiz aynasına asılsın diye verilen cdlerden işletim sistemi çıkmasına alışık olmadığım için pekiala bilemeyebilirim bunu.:))))))))

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
wine+PlayOnLinux nedir anlamadım,windows+linux mu ,madem windowsu yüklüyoruz,linux la ne işimiz olabilir?

wine ile windows programları çalışır playonlinux ise wine ile oyunları daha performanslı şekilde çalıştıran bir program windows ise bilgisayarla geldiği için var yoksa neden windows kuralımki?

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bekliyorum bayadır win7'yi.. xp kullanıyorum uzun süredir..bunuda inşallah uzun süre kullanırız kullanıcı yorumları olumluydu.

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wine ile windows programları çalışır playonlinux ise wine ile oyunları daha performanslı şekilde çalıştıran bir program windows ise bilgisayarla geldiği için var yoksa neden windows kuralımki?
Anladım wine ve playonlinux diye birşey yükleniyor.Peki bunu linuxa mı yoksa windowsa mı yükleyeceğiz?Eğer gerçekten böyle bir şey var ise korsan windows kullanmak anlamsız.bu durumda tek sorun sürücüler olur sanıyorum.:mellow:

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Anladım wine ve playonlinux diye birşey yükleniyor.Peki bunu linuxa mı yoksa windowsa mı yükleyeceğiz?Eğer gerçekten böyle bir şey var ise korsan windows kullanmak anlamsız.bu durumda tek sorun sürücüler olur sanıyorum.:mellow:
Linuxa yükleyeceksin... tercihen Pardus yada ubuntu olsun mandrava one 2009 biraz kasıntı sanki...