- Reaksiyon puanı
- 19,263
Pardon başka bir arkadaşta aklım kaldı. İşlemcisi gerekli komut setini desteklemiyordu. O zaman UEFI Windows 10.Zaten Windows 10 64 bit kullanıyorum ?
Pardon başka bir arkadaşta aklım kaldı. İşlemcisi gerekli komut setini desteklemiyordu. O zaman UEFI Windows 10.Zaten Windows 10 64 bit kullanıyorum ?
Microsoft Store uygulamalarına ihtiyaç duyuyorsan, Windows 10'da kal. (Maddi imkan varsa, RAM ve SSD takviyesi ile daha iyi verim alırsın.)Hazır herkes buradayken sorayım Windows 10'damı kalayım yoksa Sistemimi Windows 7 mi düşüreyim
Windows 8.1 önermeyin çünkü metro arayüzü kullanışlı olsa bile mağaza uygulamalarının çoğu 8.1 desteği çekti geri kalan uygulamalarda çöp.
Microsoft store uygulamarı işimi görüyor zaten normal pc uygulamaları gibi her gün kullanıyorum. Zaten 1 - 2 aya leptop kasamı değiştireceğim o sırada ssd alacağım muhtemelen. Aynı zamanda bilgisayarı oyun içinde kullanıyorum. Abartılacak kadar oyunda yok en fazla 6 - 7 tane vardır.Microsoft Store uygulamalarına ihtiyaç duyuyorsan, Windows 10'da kal. (Maddi imkan varsa, RAM ve SSD takviyesi ile daha iyi verim alırsın.)
Oyun amaçlı bilgisayarı kullanıyorsan, Windows 7'yi düşünebilirsin.
Windows 7 Temiz kurulum yaptım ve memnunum. BİOS tipi eski olarak gözükmüyor ayrıca.Windows 7
Hicbir sey olmaz.Windows 7 Temiz kurulum yaptım ve memnunum. BİOS tipi eski olarak gözükmüyor ayrıca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Utkuversus , Windows 7 desteği son bulunca kullanmamda sakınca doğar mı? yoksa 8.1'mi geçeyim?
Windows 7 desteği bitince Windows Update ile 2020'den önceki güncelleştirmeleri almaya devam eder ancak yeni güncelleştirmeleri alamazsınız. Programların yeni sürümleri Windows 7'ye destek vermez. Windows 7 işletim sistemi güncellenmediği için sistemde oluşan güvenlik açıkları yeni çıkan zararlı yazılımların bilgisayarda barınmasını kolaylaştırır. Yani bilgisayarınız virüs ve diğer zararlılara karşı bağışıksız kalır ve Microsoft ayda bir Windows 7 bilgisayarlara Windows 8.1 veya 10'a yükseltmenin zamanı geldiğine dair mesajlar gönderir. Windows XP'de de buna benzeri 2014'te oldu.Windows 7 Temiz kurulum yaptım ve memnunum. BİOS tipi eski olarak gözükmüyor ayrıca.
@Utkuversus , Windows 7 desteği son bulunca kullanmamda sakınca doğar mı? yoksa 8.1'mi geçeyim?
7'ninde Sonu Xp gibi olacak desene Son gününe kadar kullanıp 8.1 geçerim ozaman. Yapacak birşey yok. Senelerdir 7 kullanıcısıyız herşeyin bir sonu vardır. Sizlere tavsiyem SSD almadan windows 10 geçmeyin. 8.1 Kullanın. HDD ve SSD sistemlerde en çok performans veren sistemlerden birisi. Windows 10 eski bilgisayarlar için değil yeni bilgisayarlara dönük bir işletim sistemidir. Her ne kadar sistem gereksinimlerini karşılasanızda Bilgisayarınızı zorlar. Zaten 3 - 4 seneye çoğu kişi bilgisayar değiştirmiş olur.Windows 7 desteği bitince Windows Update ile 2020'den önceki güncelleştirmeleri almaya devam eder ancak yeni güncelleştirmeleri alamazsınız. Programların yeni sürümleri Windows 7'ye destek vermez. Windows 7 işletim sistemi güncellenmediği için sistemde oluşan güvenlik açıkları yeni çıkan zararlı yazılımların bilgisayarda barınmasını kolaylaştırır. Yani bilgisayarınız virüs ve diğer zararlılara karşı bağışıksız kalır ve Microsoft ayda bir Windows 7 bilgisayarlara Windows 8.1 veya 10'a yükseltmenin zamanı geldiğine dair mesajlar gönderir. Windows XP'de de buna benzeri 2014'te oldu.
Evet, önceki mesajlarımda dediğim gibi, windows 7 artık bitiyor, yani uygulamalar destek vermiyor, ama windows 8.1 için hala destek var. Ama desteği takmıyorsan sorun değildir.Windows 7 desteği bitince Windows Update ile 2020'den önceki güncelleştirmeleri almaya devam eder ancak yeni güncelleştirmeleri alamazsınız. Programların yeni sürümleri Windows 7'ye destek vermez. Windows 7 işletim sistemi güncellenmediği için sistemde oluşan güvenlik açıkları yeni çıkan zararlı yazılımların bilgisayarda barınmasını kolaylaştırır. Yani bilgisayarınız virüs ve diğer zararlılara karşı bağışıksız kalır ve Microsoft ayda bir Windows 7 bilgisayarlara Windows 8.1 veya 10'a yükseltmenin zamanı geldiğine dair mesajlar gönderir. Windows XP'de de buna benzeri 2014'te oldu.
Xp gibi güzel ancak boş bir işletim sistemi eminim çoğu kullanıcı için iş görmez. Muhtemelen 8.1 güçlenecek önümüzdeki yıllarda.Evet, önceki mesajlarımda dediğim gibi, windows 7 artık bitiyor, yani uygulamalar destek vermiyor, ama windows 8.1 için hala destek var. Ama desteği takmıyorsan sorun değildir.
Evet, malesef öyle yapmak zorundasın gibi görünüyor. Ama ben şu an windows 7 kullanıyorum. Yükseltmeyi de düşünmüyorum.Bir kaç ay Windows 7 Kullandıkdan sonra 14 Ocak tarihi bizzat kendim 8.1 geçeceğim son güne kadar kullanalım
Hayırlısı.7'ninde Sonu Xp gibi olacak desene Son gününe kadar kullanıp 8.1 geçerim ozaman. Yapacak birşey yok. Senelerdir 7 kullanıcısıyız herşeyin bir sonu vardır. Sizlere tavsiyem SSD almadan windows 10 geçmeyin. 8.1 Kullanın. HDD ve SSD sistemlerde en çok performans veren sistemlerden birisi. Windows 10 eski bilgisayarlar için değil yeni bilgisayarlara dönük bir işletim sistemidir. Her ne kadar sistem gereksinimlerini karşılasanızda Bilgisayarınızı zorlar. Zaten 3 - 4 seneye çoğu kişi bilgisayar değiştirmiş olur.
Muhtemelen 7 ve diğer işletim sistemlerinin kullanıcıları 8.1'e geçecek. 8.1 güçlendiği zaman Microsoft 7'ye yaptığı gibi 8.1'e aynı muameleyi yapmaz inşallah. hayırlısı..
Evet.Ancak hala Windows 7 ve Windows 10 rekabeti başa baş Muhtemelen uygulamalar desteği geç keserler. Çünkü Windows kullanıcıların yarısından biraz azı Hala Windows 7 Kullanıyor. Windows 7 Kullanım oranları çok fazla dibi vurduğu zamanlara doğru ancak keseceklerdir.
Windows 7 kullanım oranları azalacağı zamanlara doğru sende yeni notebook bakmaya başlarsın artık sistemini diğer konunda görmüştüm. Windows 7'ye anca yeter.
Evet biraz zayıf, senin sistemin iyi galiba.Windows 7 kullanım oranları azalacağı zamanlara doğru sende yeni notebook bakmaya başlarsın artık sistemini diğer konunda görmüştüm. Windows 7'ye anca yeter.
İnşallahKullanım oranı o kadar yüksek ki bakın görün drsteği uzatacaklar...
İnşallah dediğin gibi olur. 8.1'in masaüstü desteği dışında metro uygulama desteği çok kötü. Windows 10 çıkınca neredeyse bütün metro uygulamaları Windows 8.1 desteği kestiler. Geriye kalan uygulamalarda dandik olanlar.Kullanım oranı o kadar yüksek ki bakın görün drsteği uzatacaklar...
Orta derecede iyi ancak en iyi performansı 7 ve 8.1'de alıyorum. Windows 10'da sistemimin gerçek hızının kat kat azını buluyorum.Evet biraz zayıf, senin sistemin iyi galiba.
İnşallah
Evet. Nedendir bilmem ama Windows 8'e alışamadım bir türlü.İnşallah dediğin gibi olur. 8.1'in masaüstü desteği dışında metro uygulama desteği çok kötü. Windows 10 çıkınca neredeyse bütün metro uygulamaları Windows 8.1 desteği kestiler. Geriye kalan uygulamalarda dandik olanlar.
Aslında zamanla alışılıyor. Ancak ilk çıktığı zamanki gibi metro uygulama desteği olmadığı için metro arayüzü çok zayıf kalıyor.Evet. Nedendir bilmem ama Windows 8'e alışamadım bir türlü.
Ben de 5 saattir mavi ekranla uğraşıyorum, sp1 den sp3'e yükseltiyorum.Aslında zamanla alışılıyor. Ancak ilk çıktığı zamanki gibi metro uygulama desteği olmadığı için metro arayüzü çok zayıf kalıyor.
@Utkuversus , Uzatılmış desteği uzatırlarmı göreceğiz bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 74823
En son sürüm için Update yapıyorum bitmek üzere. 15:00'dan beri uğraşıyorum
Windows 7 sp2 bile yok sp3 nedir mübarek ?Ben de 5 saattir mavi ekranla uğraşıyorum, sp1 den sp3'e yükseltiyorum.
Nasıl yok ya internette kurma yolları varWindows 7 sp2 bile yok sp3 nedir mübarek ?
Bendede 172 güncelleme var. hepsini yükledim toplam 1,2GB boyuttu. kurulması çok uzun sürdü.
Modifiyeli windows sakın kullanma. Orjinali her zaman iyidsir. Orda gözüken güncellemeler büyük ihtimalle güvenlik güncelleştirmeleridir.O zaman o windows 7 lite gibi birşey, sonrasında eklenmiş.
GalibaModifiyeli windows sakın kullanma. Orjinali her zaman iyidsir. Orda gözüken güncellemeler büyük ihtimalle güvenlik güncelleştirmeleridir.
Bilgisayarımı yeniden başlattım şuan güncelleştirme leri kuruyor. Hayırlısı.Galiba
Benimki bitti, kurdu ama 9.50 gb yer açıldı temp i silinceBilgisayarımı yeniden başlattım şuan güncelleştirme leri kuruyor. Hayırlısı.
Benim bilgisayarın altındaki key silinmiş. Siz nasıl etkinleştirme yaptınız?Benimki bitti, kurdu ama 9.50 gb yer açıldı temp i silince
Diğer microsoft ürünlerinin güncelleştirmelerini al. yazısına tıklasana adam gibi güncelleştirme alırsın.Aslında zamanla alışılıyor. Ancak ilk çıktığı zamanki gibi metro uygulama desteği olmadığı için metro arayüzü çok zayıf kalıyor.
@Utkuversus , Uzatılmış desteği uzatırlarmı göreceğiz bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 74823
En son sürüm için Update yapıyorum bitmek üzere. 15:00'dan beri uğraşıyorum