revolutioni
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 195
İnternette onun için rehberler var.Onları soruyorum işte bilmediğim için nasıl şeyler yapabilirim mesela ? Program mı kullanayım regedit mi ayarlıyayım ?
İnternette onun için rehberler var.Onları soruyorum işte bilmediğim için nasıl şeyler yapabilirim mesela ? Program mı kullanayım regedit mi ayarlıyayım ?
Tamam sağol.İnternette onun için rehberler var.
Görev yöneticisinden CPU, RAM, disk kullanımlarına da bakarsın, anormal şekilde donanım kaynağı kullanan hizmet yada uygulama var mı.Hocam Güncelleştirmeleri denetle , ancak indirme ve kurma konusundaki kararı bana bırak olanı seçtim doğru mu ?
Güncelleştirme silme konusun da ise KB2990214 ve KB3022345 bu ikisi yoktu diğerlerini sildim. Var mı başka yapılacak ayar vs ?
W10' da ne gibi performans ayarları yaptınız?Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Windows 10 yükledim bir kaç performans ayarı yaptıktan sonra bilgisayarım için ideal hale geldi![]()
Technopatta yada shiftdeletede onun rehberi vardıW10' da ne gibi performans ayarları yaptınız?
Ben Windows 10 kullanıyorum, sizce 8.1 e geçeyim mi?Technopatta yada shiftdeletede onun rehberi vardı
Bilgisayarınız windows 10da sıkıntılı çalışıyorsa deneyin.Ben Windows 10 kullanıyorum, sizce 8.1 e geçeyim mi?
Windows 10'da iyi, ama 8.1 daha hafif onun için sordumBilgisayarınız windows 10da sıkıntılı çalışıyorsa deneyin.
Windows 10'da iyi, ama 8.1 daha hafif onun için sordum