Windows 7 Loader adlı programdan kurtulamıyorum!

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar loader yükledim ve kaldırmak istiyorum. Loaderi açıp uninstal deyip rest çektiğimde yine hangi lisansı girsem yine kabul ediyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sistem dosyaları ve windows servisleriyle oynuyor kaldırsanda çözüm olacağını sanmıyorum.. Kurtulmanın tek yolu diski biçimlendirip tekrar windows 7 yi kurup loader tipi şeyleri bidaha sisteme sokmamak... Loaderı yapanlarda babasının hayırına yapmıyorlar sadece uninstal yapmayla kutulunacağını sanmıyorum...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Tüh ya daha dün yeni formatlı bir dahamı format atıcaz offf...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bırak öyle kalsın sonuçta herkes kullanıyor...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
çok kolay.programı açın uninstall seceneği var.
.
m9Dr7gs.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
loaderi dikkatli incelersenz bir nevi virüs olduğunu anlayacaksınız.özel bir programla bunu tesbit ettik.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
RemoveWAT. denedinmi hiç ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
loaderi dikkatli incelersenz bir nevi virüs olduğunu anlayacaksınız.özel bir programla bunu tesbit ettik.

nasıl bir virüs.?
şuda yanlış anlaşılmasın bence işletim sisteminizi ve antivirüs programınızı kesinlikle ve kesinlikle crackli kullanmayın.

About

This is the loader application that's used by millions of people worldwide, well known for passing Microsoft's WAT (Windows Activation Technologies) and is arguably the safest Windows activation exploit ever created. The application itself injects a SLIC (System Licensed Internal Code) into your system before Windows boots; this is what fools Windows into thinking it's genuine.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Tespit etmeye gerek yok zaten öyle.. Windowsu bu şekilde kullanacaksanız illaki bişeylerden taviz vereceksiniz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
konuyu biraz daha açayım.....LOADER ..Sanal biostur, bilgisayar açıldığında bilgisayarınızda kurulu esas bios devreye
girmeden çalışır(SLIC 2.1 varmış gibi davranır). Böylece windows 7 nin denetçi programları sanal biosu kontrol etmiş olurlar.