Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Benim kötü bir pc var win 7 kurmayı düşünüyorum su anda xp ama 7 kurmadan önce nasi olcak kascak mi diye live olarak denemek istiyorum nasıl yapacağım
Wintousb programı ile Windows 7 live olarak çalıştırabilirsiniz,iyi günler dilerim.Benim kötü bir pc var win 7 kurmayı düşünüyorum su anda xp ama 7 kurmadan önce nasi olcak kascak mi diye live olarak denemek istiyorum nasıl yapacağım
çalışmayacaktır.Sistem özellikleriniz yetersizdir.900 mb ram
1,9 ghz pentium
Sistem yetersiz.900 mb ram
1,9 ghz pentium
Ne gerekiyorçalışmayacaktır.Sistem özellikleriniz yetersizdir.
Ne gerekiyor
İşlemciniz yetersiz.Yükseltmenizi tavsiye etmiyorum.Sadece 100 mb ram eksik
Hayır yeterli orada 1 ghz yazıyor benim 2 ghz ye yakın varİşlemciniz yetersiz.Yükseltmenizi tavsiye etmiyorum.
Windows 7'nin çalışması sizin sisteminiz açısından baya şansa bağlı o yüzden ya 2gb ram vb. alabilirsiniz yada daha az sistem gereksinimli bir GNU/Linux dağıtımı kullanabilirsinizHayır yeterli orada 1 ghz yazıyor benim 2 ghz ye yakın var
Bu yüzden Pardus!Windows 7'nin çalışması sizin sisteminiz açısından baya şansa bağlı o yüzden ya 2gb ram vb. alabilirsiniz yada daha az sistem gereksinimli bir GNU/Linux dağıtımı kullanabilirsiniz
Linux dağıtımlarındaki ingilizceyi herkesin anlayabileceğini düşünüyorum.Ayrıca konu sahibinin bilgisayarı Zorin OS çalıştırabilecek güçtedir.Pardus'un 2013 versiyonunu yada Zorin OS'u kurabilirsiniz.Zorin OS Lite versiyonunun indirme linki şudur:Zorin OS: Thanks for downloading Pardus'un 2013 KDE versiyonunun linki şudur:https://indir.pardus.org.tr/ISO/Legacy/2013/pardus_kurumsal_2013_kde_32bit_tr.isoZorin OS, Wİn10`a benzediği için önerim. ama ingilizce olduğu için kullanamazsın
Bu yüzden Pardus!
Ingilizce biliyorumZorin OS, Wİn10`a benzediği için önerim. ama ingilizce olduğu için kullanamazsın
Bu yüzden Pardus!
O zaman zaten sizin için sıkıntı teşkil edecek birşey gözükmüyor.Zorin OS yada Pardus onlarıda beğenmezseniz sistem gereksinimleri düşük başka bir GNU/Linux dağıtımını kullanabilirsiniz.Ingilizce biliyorum