Windows 7 Lisansını nasıl edinebilirim?

Reaksiyon puanı
13
Lütfen bana nereden Windows 7 Home Premium lisansı bulabileceğimi söyler misiniz. Benim bilgisayar Windows 8`i de kaldırmıyor.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba ben internet dışında bir yer var mı onu merak ediyorum. Eğer çıkmazsa internetten alacağım. Yinede Teşekkürler ve Mutlu yıllar!(Yeni yıl için)
Aslında Windows 7 kurmanıza gerek yok. Ben Windows 10 kurmanızı öneririm. Zira Windows 10 düşük sistemlerde dahi sorunsuz çalışıyor. Sisteminizin özelliklerini söylerseniz size en uygun Windows'u öneririm.

Veya Linux'u da deneyebilirsiniz.

Bu arada size de Mutlu Yıllar...

Reaksiyon puanı
13
Aslında Windows 7 kurmanıza gerek yok. Ben Windows 10 kurmanızı öneririm. Zira Windows 10 düşük sistemlerde dahi sorunsuz çalışıyor. Sisteminizin özelliklerini söylerseniz size en uygun Windows'u öneririm.

Veya Linux'u da deneyebilirsiniz.

Bu arada size de Mutlu Yıllar...
Merhabai Windows 10`u denedim. Arayüz bakımından çok sıkıntılı. Sistemimi yazıyorum;

Windows 8
2GB DDR3 ram
intel core i3 2.40 ghz
Intel 4000 HD graphics
AMD Ekran kartı (sanırım 1.5 gb)
250 gb hdd

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhabai Windows 10`u denedim. Arayüz bakımından çok sıkıntılı. Sistemimi yazıyorum;

Windows 8
2GB DDR3 ram
intel core i3 2.40 ghz
Intel 4000 HD graphics
AMD Ekran kartı (sanırım 1.5 gb)
250 gb hdd
Bu sisteme Windows 10 iyi gider. Zira Windows 10, Windows 7'ye göre daha hızlı. Bir de elinizde ram varsa sisteme 2 GB ram takviyesi yapmanızı öneririm.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Lütfen bana nereden Windows 7 Home Premium lisansı bulabileceğimi söyler misiniz. Benim bilgisayar Windows 8`i de kaldırmıyor.

Selam,

Forum kuralımız aşağıdaki gibidir, bunun için size sadece altarnatif öneriler veya satın alabileceğiniz önerebiliriz.

• Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması yasaktır.

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
merhabalar; internet dışında lisans temin temek istiyorsan; vatan bilgisayar; Teknosa tarzı tüm elektronik eşya satan yerlerden temin edebilirsin.

ömer raif tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
illaki lisans alıcaksan tabikide originali en kalitelisi ama lisans yapma programları var ( orijinalini satın almanı öneririm)