DaBonziBuddy99768852
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Lütfen bana nereden Windows 7 Home Premium lisansı bulabileceğimi söyler misiniz. Benim bilgisayar Windows 8`i de kaldırmıyor.
Merhaba;Lütfen bana nereden Windows 7 Home Premium lisansı bulabileceğimi söyler misiniz. Benim bilgisayar Windows 8`i de kaldırmıyor.
Merhaba ben internet dışında bir yer var mı onu merak ediyorum. Eğer çıkmazsa internetten alacağım. Yinede Teşekkürler ve Mutlu yıllar!(Yeni yıl için)Merhaba;
İnternetten Windows 7 ve yanında da lisans alabilirsiniz.
Aslında Windows 7 kurmanıza gerek yok. Ben Windows 10 kurmanızı öneririm. Zira Windows 10 düşük sistemlerde dahi sorunsuz çalışıyor. Sisteminizin özelliklerini söylerseniz size en uygun Windows'u öneririm.Merhaba ben internet dışında bir yer var mı onu merak ediyorum. Eğer çıkmazsa internetten alacağım. Yinede Teşekkürler ve Mutlu yıllar!(Yeni yıl için)
Merhabai Windows 10`u denedim. Arayüz bakımından çok sıkıntılı. Sistemimi yazıyorum;Aslında Windows 7 kurmanıza gerek yok. Ben Windows 10 kurmanızı öneririm. Zira Windows 10 düşük sistemlerde dahi sorunsuz çalışıyor. Sisteminizin özelliklerini söylerseniz size en uygun Windows'u öneririm.
Veya Linux'u da deneyebilirsiniz.
Bu arada size de Mutlu Yıllar...
Bu sisteme Windows 10 iyi gider. Zira Windows 10, Windows 7'ye göre daha hızlı. Bir de elinizde ram varsa sisteme 2 GB ram takviyesi yapmanızı öneririm.Merhabai Windows 10`u denedim. Arayüz bakımından çok sıkıntılı. Sistemimi yazıyorum;
Windows 8
2GB DDR3 ram
intel core i3 2.40 ghz
Intel 4000 HD graphics
AMD Ekran kartı (sanırım 1.5 gb)
250 gb hdd
Lütfen bana nereden Windows 7 Home Premium lisansı bulabileceğimi söyler misiniz. Benim bilgisayar Windows 8`i de kaldırmıyor.
Tamam, bir deneyeceğim, teşekkürlerBu sisteme Windows 10 iyi gider. Zira Windows 10, Windows 7'ye göre daha hızlı. Bir de elinizde ram varsa sisteme 2 GB ram takviyesi yapmanızı öneririm.
merhabalar; internet dışında lisans temin temek istiyorsan; vatan bilgisayar; Teknosa tarzı tüm elektronik eşya satan yerlerden temin edebilirsin.