Windows 7 kuruyorum internet bağlantısı yok, windows 8 kuruyorum var ACİL YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erbila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erbila

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda windows 7 ultimate 32 bit yüklüydü. sağ alt köşede ünlem işari çıktı ve internet erişimi yok yazıyor. kablolu olarak bağlanıyorum. laptopuma taktığımda internet var. tekrar win 7 yi kurdum ancak ünlem gitmedi. bunun üzerine xp ve windows 8 kurdum. internette sıkıntı yok. bunun üzerine iki kez daha windows 7 kurdum ancak ünlem gitmiyor. sorun gider diyorum, ağ bağdaştırıcısını devre dışı diyorum geri etkinleştiriyorum, ne yaptımsa internet erişimi yok diyor. bilgisayar windows 7'ye kafayı takmış, şunuda belirteyim modem yanımda değil binada ortak, kapatıp açma falan yapma durumum yok.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bilgisayarımda windows 7 ultimate 32 bit yüklüydü. sağ alt köşede ünlem işari çıktı ve internet erişimi yok yazıyor. kablolu olarak bağlanıyorum. laptopuma taktığımda internet var. tekrar win 7 yi kurdum ancak ünlem gitmedi. bunun üzerine xp ve windows 8 kurdum. internette sıkıntı yok. bunun üzerine iki kez daha windows 7 kurdum ancak ünlem gitmiyor. sorun gider diyorum, ağ bağdaştırıcısını devre dışı diyorum geri etkinleştiriyorum, ne yaptımsa internet erişimi yok diyor. bilgisayar windows 7'ye kafayı takmış, şunuda belirteyim modem yanımda değil binada ortak, kapatıp açma falan yapma durumum yok.

Bilgisayarınıza ip atanmadığı için olabilir, sorunun nedenini anlamak için, ünlem işareti olan ağınızın üzerine sağ tıklayın ve sorunları gider deyin, düzeltebileceği bir sorun varsa otomatik olarak düzeltecektir, düzeltmese bile sorunun neyden kaynakladığını söylecektir..

erbila

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun gider diyorum, sonunda sorunu falan göstermiyor. ek sorun düzeltme seçeneklerine basıyorum bakıyorum yok. bişey çıkmıyor, ek seçenekler falan filan çıkıyor.

erbila

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yerde; cmd yazıp ipconfig/all yazıp, orda çıkan ip bilgilerinin (192.168.2.1) yerleri tekrar girip sondaki rakamı değiştirin diyordu öylemi ip gireyim acaba