Windows 7 kurdum, hard diskim kayboldu, yardım?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar lütfen bana yardım edin, az önce windows 7 rc sürümünü indirdim ve kurdum, gayet güzel bir şekilde, herşey güzel gidiyorken birde baktım hard disklerimden biri yok (100gb) lık harddiskim yok ve bütün herşeyim onun içindeydi, win7 yi C ye format atıp kurdum D ye hiç dokunmadım, neden böyle birşey oldu, çok uğraştım ama yapamadım, ve bir sorum daha driverlerı nasıl yükleyeceğim, internete bağlanamıyorum ? kendisi yüklemiyor !!

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İnternete bağlanamıyorsan xpdeki gibi denetim masasından donanımlarla ilgili bir yer varsa orda donanım özellikleri aygıt bul yükle falan varsa belki yüklersin win7 kullanmadım benim dediklerim tahmin sadece diğer sorunu da araştıracam.

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
lütfen yardım edin ya, hiçbir bilginiz yokmu ?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tamam internet işini hallettim ben, ama harddiskim nasıl kaybolur ya, çok sinir oldum buna, hiçbişeyde yapmadım aynen vistayı yüklediğim gibi yükledim win7yi, of çok canım sıkıld bu duruma lütfen arkadaşım yardımcı ol bana...
İnternete bağlanamıyorsan xpdeki gibi denetim masasından donanımlarla ilgili bir yer varsa orda donanım özellikleri aygıt bul yükle falan varsa belki yüklersin win7 kullanmadım benim dediklerim tahmin sadece diğer sorunu da araştıracam.

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ingilizceyse manage!

sonra çıkan ekranda disk yöneticisni çift tıklayacaksın
orda görüecksin d: yi.
görünce tekrar gel.

aLpArSLaN_16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Bilgisayarımı Sağ tıkla Yönet De orda Disk Yönetimi var Orda Diskini Görüyormusun??_??

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım çok saol ya sen bitanesin walla beni büyük bir soundan kurtardınçok teşekkür ederim:clap:
bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ingilizceyse manage!

sonra çıkan ekranda disk yöneticisni çift tıklayacaksın
orda görüecksin d: yi.
görünce tekrar gel.