İsrail'i tükürüğümüzle boğarız ancak abisi olmasa....
Sonra Linux'cular çayı portakal suyu anlar dersin. Anlamamakta ısrar ediyorsun, ben tarihi analiz yapmıyorum, amacım oradan micro$oft kelimesini cımbızla çekip, diğerkilerle arasında bir benzerlik kurmak. Tarih tezi hazırlayacak olsam forumda işim ne?not2: birçok kişi 1. dünya savaşı diyince Mustafa Kemal 2. dünya savaşı diyince nükleer ve hitler der bu yüzden microsoftla hitleri birleştirmek 2. dünya savaşıyla hitleri birleştirmekden çok daha aptalcadırr
İspatla.Konuyu dağıtmak gerekirse linux'u bende sevmem ayrıca virüs girer![]()
Cloakengaged İsrail'in silahları nerden geliyor sanıyorsun
israil ordusu dünyanın en teknolojik ordularından biridir.
ABD niye israilin çevresindekilere saldırıyor? israilin bölge üstünlüğünü arttırmak için.
Türkiye İsraile saldırırsa ABD karışmasa bile atılan nükleer bombalarla bile Türkiyenin büyük bölümü harabeye döner. diğer teknolojik araçlarını saymıyorum bile..
Türkiye askeri G3 ile israilin altında bomba atarları olan M4 leri..
gayet güzel tükürükle alırsın sen bu ülkeyi ama rüyanda..
Senin sorunun şakadan anlamaman. Micro$oft dünyayı ele geçirecek derken ciddi ciddi söylediğimi düşünecek kadar aklın uçmuş olamaz sanırım.penguin tarih tezi kur diyen yok fazla ıkınmayın diyorum eleştiri yapmak için..
çok alakasız şeyler..
İspatla.
G3'leri ne zaman güncelleyeceksiniz...:4:O kadar da değil.
Bunu TSK' ya silah ve teknoloji satan büyük bir şirketin personeli olarak söylüyorum.
Senin sorunun şakadan anlamaman. Micro$oft dünyayı ele geçirecek derken ciddi ciddi söylediğimi düşünecek kadar aklın uçmuş olamaz sanırım.
ehehe yerinde bir soruG3'leri ne zaman güncelleyeceksiniz...
zeka? biz sana o silahları ABD - AB bilmem nerden alıyor dedikmi?
Türkiye hava araçlarının - tanklarının - silahlarının büyük bölümü nerden geliyor?
hatta israil 5-10 yıldır Türkiye yi oyalıyordu sonrada bozuk hava araçları satmışlardı?
o uçağın adını hatırlamıyorum UAV ye benziyordu.. Hatta PKK Biribizi gözetliyor olayı yapıyolardı..
öyle birşey diyen yok her konuda windows - microsoft kelimesinden saçma bir benzerlik çıkarıyorsun o yüzden..
G3'leri ne zaman güncelleyeceksiniz...:4:
Evet 2002 yılında ortaya çıkmıştı. Hafızan bayağı güçlüymüş.Virüs basit mantıkla bir yazılımdır ve hangi sistemi kontrol etmek istiyorsa ona uygun yazılır. Linux için virüs yazmak cazip değildir. Slapper diye bir solucan hatırlıyorum vakti zamanında.
Termal dürbünlerle stratejik noktalarda zaten güncel. Artık zaman zaten silah zamanı değil.
Az okuyorsunuz az.....
Evet 2002 yılında ortaya çıkmıştı. Hafızan bayağı güçlüymüş.O halde ELF binary dosyalarını etkilemesi için yönetici hakları gerektiğini ve bağımlılıklardan dolayı bütün Linux dağıtımlarında etkili olamayacağını da hatırlıyor olman lazım.
Sen şu zamana kadar kaç tane Linux kullanıcısı tanıdın; "Eyvah sistemime virüs girdi, ne yapacam şimdi!" diyen?Unix shell scriptlerinide etkiler. O ya da bu farketmez 2008 sonunda toplam linux virus sayısı 1200 civarında imiş. Windows virüsleri nasıl amatör kullanıcıları etkiliyorsa amatör linux kullanıcılarıda o sistem için yazılan virüslerden etkilenir. Benim dediğim linux e virüs girer ve kullanıcı etkilenir. Nasıl ya da hangisine girdiğinin bir önemi var mı?
Sen şu zamana kadar kaç tane Linux kullanıcısı tanıdın; "Eyvah sistemime virüs girdi, ne yapacam şimdi!" diyen?
Ben 12 yıldır bütün işlerim için yalnızca Linux kullanıyorum, antivirus, firewall yada zararlı yazılım önleyici hiçbir program mevcut değil. Bu süre boyunca değil virüs girmek, eyvallah ben artık dayanamıyorum çöküyorum bile demedi sistem. Her zaman ilk açıldığı gibi sorunsuz. Teorik olarak virüs bulaşabileceğini ispat etmek istediler. Amaçlarına da güç bela ulaştılar. Hepsi bu. Teorik olarak ispatlanmış ama fonksiyonel olarak herhangi bir işleve sahip olamayan bu kodlara dayanarak, Linux'a virüs bulaşabiliyor demek haksızlıktır.Konumuz bu değil. Konumuz linux e virüs girer mi girmez mi? Linux kullanım oranı % 1 - 2. Zaten bunun büyük çoğunluğu amatör değil. Geriye kalan % 0. küsürlerden 1 tane suse de duymuşluğum vardı. O da zaten sistemim diye allak bullak diyordu. Virüs girmez diye inat edenlerden olduğu için![]()
Zaten bana sorulan soru neydi? Linux'un arkasında hangi ticari şirketlerin olduğu sorusuydu. Okumadan cevap yetiştirmeye çalışıyorsun.İlginç 12 senedir linux kullanıyorsun örnek verdiğin redhat ve suse nin işletim sistemlerini parayla sattığını bilmiyorsun yada yazmak işine gelmiyor ?