Windows 7 Kullanıcılarına Kötü Haber

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Konuyu dağıtmak gerekirse linux'u bende sevmem ayrıca virüs girer :)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
İsrail'i tükürüğümüzle boğarız ancak abisi olmasa....

israil ordusu dünyanın en teknolojik ordularından biridir.
ABD niye israilin çevresindekilere saldırıyor? israilin bölge üstünlüğünü arttırmak için.
Türkiye İsraile saldırırsa ABD karışmasa bile atılan nükleer bombalarla bile Türkiyenin büyük bölümü
Türk askerinin G3'leri ile israil askerinin altında bomba atarları olan M4 leri..
harabeye döner. diğer teknolojik araçlarını saymıyorum bile..
gayet güzel tükürükle alırsın sen bu ülkeyi ama rüyanda..

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
not2: birçok kişi 1. dünya savaşı diyince Mustafa Kemal 2. dünya savaşı diyince nükleer ve hitler der bu yüzden microsoftla hitleri birleştirmek 2. dünya savaşıyla hitleri birleştirmekden çok daha aptalcadırr
Sonra Linux'cular çayı portakal suyu anlar dersin. Anlamamakta ısrar ediyorsun, ben tarihi analiz yapmıyorum, amacım oradan micro$oft kelimesini cımbızla çekip, diğerkilerle arasında bir benzerlik kurmak. Tarih tezi hazırlayacak olsam forumda işim ne?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Neyse mesajları sildim benden alıntı olanları silin :D

Tscheslaw

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ALMİ mesajlarını silmiş, konuyla alakasız mesajları bizde silelim arkadaşlar :) Konu dağılmasın ...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Cloakengaged İsrail'in silahları nerden geliyor sanıyorsun :D

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Cloakengaged İsrail'in silahları nerden geliyor sanıyorsun

nerden geliyor?

penguin tarih tezi kur diyen yok fazla ıkınmayın diyorum eleştiri yapmak için..
çok alakasız şeyler..

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
israil ordusu dünyanın en teknolojik ordularından biridir.
ABD niye israilin çevresindekilere saldırıyor? israilin bölge üstünlüğünü arttırmak için.
Türkiye İsraile saldırırsa ABD karışmasa bile atılan nükleer bombalarla bile Türkiyenin büyük bölümü harabeye döner. diğer teknolojik araçlarını saymıyorum bile..
Türkiye askeri G3 ile israilin altında bomba atarları olan M4 leri..
gayet güzel tükürükle alırsın sen bu ülkeyi ama rüyanda..

O kadar da değil.

Bunu TSK' ya silah ve teknoloji satan büyük bir şirketin personeli olarak söylüyorum.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
penguin tarih tezi kur diyen yok fazla ıkınmayın diyorum eleştiri yapmak için..
çok alakasız şeyler..
Senin sorunun şakadan anlamaman. Micro$oft dünyayı ele geçirecek derken ciddi ciddi söylediğimi düşünecek kadar aklın uçmuş olamaz sanırım.

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Birsey olmaz rus kardesler hallederler kisa surede

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147

zeka? biz sana o silahları ABD - AB bilmem nerden alıyor dedikmi?
Türkiye hava araçlarının - tanklarının - silahlarının büyük bölümü nerden geliyor?
hatta israil 5-10 yıldır Türkiye yi oyalıyordu sonrada bozuk hava araçları satmışlardı?
o uçağın adını hatırlamıyorum UAV ye benziyordu.. Hatta PKK için Biribizi gözetliyor olayı yapıyolardı..

Senin sorunun şakadan anlamaman. Micro$oft dünyayı ele geçirecek derken ciddi ciddi söylediğimi düşünecek kadar aklın uçmuş olamaz sanırım.

anlıyorum merak etme her konuda windows - microsoft kelimesinden saçma bir benzerlik çıkarıyorsun o yüzden..

G3'leri ne zaman güncelleyeceksiniz...
ehehe yerinde bir soru :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
zeka? biz sana o silahları ABD - AB bilmem nerden alıyor dedikmi?
Türkiye hava araçlarının - tanklarının - silahlarının büyük bölümü nerden geliyor?
hatta israil 5-10 yıldır Türkiye yi oyalıyordu sonrada bozuk hava araçları satmışlardı?
o uçağın adını hatırlamıyorum UAV ye benziyordu.. Hatta PKK Biribizi gözetliyor olayı yapıyolardı..

öyle birşey diyen yok her konuda windows - microsoft kelimesinden saçma bir benzerlik çıkarıyorsun o yüzden..

Ahhh Ahhh :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Virüs basit mantıkla bir yazılımdır ve hangi sistemi kontrol etmek istiyorsa ona uygun yazılır. Linux için virüs yazmak cazip değildir. Slapper diye bir solucan hatırlıyorum vakti zamanında.
Evet 2002 yılında ortaya çıkmıştı. Hafızan bayağı güçlüymüş. :) O halde ELF binary dosyalarını etkilemesi için yönetici hakları gerektiğini ve bağımlılıklardan dolayı bütün Linux dağıtımlarında etkili olamayacağını da hatırlıyor olman lazım.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Termal dürbünlerle stratejik noktalarda zaten güncel. Artık zaman zaten silah zamanı değil.

nükleer - politika - medya
ama kara kuvvetleri güçlü olmayan bir ülke de zafer kazanamaz..

Az okuyorsunuz az.....

nerden alıyor silahları? sana soran oldumu silahlar nerden geliyor diye?
hayallerde yaşıyosun almi israil ordusunu tükürükle boğacak kadar komikleştin..

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yazılanları okurken birer üye atlaya atlaya okuyunca yazılanların konusu takip edilebiliniyor :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Evet 2002 yılında ortaya çıkmıştı. Hafızan bayağı güçlüymüş. :) O halde ELF binary dosyalarını etkilemesi için yönetici hakları gerektiğini ve bağımlılıklardan dolayı bütün Linux dağıtımlarında etkili olamayacağını da hatırlıyor olman lazım.

Unix shell scriptlerinide etkiler. O ya da bu farketmez 2008 sonunda toplam linux virus sayısı 1200 civarında imiş. Windows virüsleri nasıl amatör kullanıcıları etkiliyorsa amatör linux kullanıcılarıda o sistem için yazılan virüslerden etkilenir. Benim dediğim linux e virüs girer ve kullanıcı etkilenir. Nasıl ya da hangisine girdiğinin bir önemi var mı?

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Unix shell scriptlerinide etkiler. O ya da bu farketmez 2008 sonunda toplam linux virus sayısı 1200 civarında imiş. Windows virüsleri nasıl amatör kullanıcıları etkiliyorsa amatör linux kullanıcılarıda o sistem için yazılan virüslerden etkilenir. Benim dediğim linux e virüs girer ve kullanıcı etkilenir. Nasıl ya da hangisine girdiğinin bir önemi var mı?
Sen şu zamana kadar kaç tane Linux kullanıcısı tanıdın; "Eyvah sistemime virüs girdi, ne yapacam şimdi!" diyen?

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sen şu zamana kadar kaç tane Linux kullanıcısı tanıdın; "Eyvah sistemime virüs girdi, ne yapacam şimdi!" diyen?

Konumuz bu değil. Konumuz linux e virüs girer mi girmez mi? Linux kullanım oranı % 1 - 2. Zaten bunun büyük çoğunluğu amatör değil. Geriye kalan % 0. küsürlerden 1 tane suse de duymuşluğum vardı. O da zaten sistemim niye allak bullak diyordu. Virüs girmez diye inat edenlerden olduğu için :)

Naturel37

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hırsıza kilit dayanmaz
microsoft istediği kadar zorlasın ama hackerler mutlaka kırarlar

bill amca kesin açıklama yaptı vista asla kıramazlar dedi çok iddialı konuştu

senmisin konuşan 4 hacker bir araya geldi 12 saat sonra son yılların en başarılı crack lamayı başardılar
ertesi günü bill amca mosmor oldu ve pes etti

mutlaka bir panzehirini 12 saat geçmeden bulurlar
bunu microsoft ta çok iyi biliyor

korsan crack olmasa microsoft bu kadar popüler olamaz hepsinin bilincindeler

kimse korsana karşı koyamaz buna eminim

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Konumuz bu değil. Konumuz linux e virüs girer mi girmez mi? Linux kullanım oranı % 1 - 2. Zaten bunun büyük çoğunluğu amatör değil. Geriye kalan % 0. küsürlerden 1 tane suse de duymuşluğum vardı. O da zaten sistemim diye allak bullak diyordu. Virüs girmez diye inat edenlerden olduğu için :)
Ben 12 yıldır bütün işlerim için yalnızca Linux kullanıyorum, antivirus, firewall yada zararlı yazılım önleyici hiçbir program mevcut değil. Bu süre boyunca değil virüs girmek, eyvallah ben artık dayanamıyorum çöküyorum bile demedi sistem. Her zaman ilk açıldığı gibi sorunsuz. Teorik olarak virüs bulaşabileceğini ispat etmek istediler. Amaçlarına da güç bela ulaştılar. Hepsi bu. Teorik olarak ispatlanmış ama fonksiyonel olarak herhangi bir işleve sahip olamayan bu kodlara dayanarak, Linux'a virüs bulaşabiliyor demek haksızlıktır.

berat1977

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar KB971033 güncellemesine dikkat edin, birde otomatik güncelleme seçeneğini yerine kurma konusunda kararı bana bırak seçeneğini aktif edin

Ayd

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlginç 12 senedir linux kullanıyorsun örnek verdiğin redhat ve suse nin işletim sistemlerini parayla sattığını bilmiyorsun yada yazmak işine gelmiyor ? fedora yada opensuse bunlarında kobay olarak kullanıldığı açık. Tuhaf olan da Microsoftun Linux dünyasında resmi olarak anlaştığı sadece Novell var.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sanmiyorum... Bu internet aleminde kırılamayacak bişey yoktur ama uygun değil tabiii adamlar parayla satıyorlar sonuçta...Hiç bi şekilde uygun olmaz doğru olmaz... ♣

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
İlginç 12 senedir linux kullanıyorsun örnek verdiğin redhat ve suse nin işletim sistemlerini parayla sattığını bilmiyorsun yada yazmak işine gelmiyor ?
Zaten bana sorulan soru neydi? Linux'un arkasında hangi ticari şirketlerin olduğu sorusuydu. Okumadan cevap yetiştirmeye çalışıyorsun.