Windows 7 Kullanıcılarına Kötü Haber

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Siz halen işletim sistemi aktivasyonuyla, lisans problemleriyle mi uğraşıyorsunuz? Hadi itiraf edin, yoksa siz bundan zevk mi alıyorsunuz? :mrgreen:

Ne kadar zevkli biliyor musun? :D

Arkadaşlar orjinal bir işletim sisteminin verdiği zevki hiçbir şekilde illegalde bulamazsınız.En azından içiniz rahat olmaz :D

Not=Gelir düzeyi yeterli olupta halen işletim sistemini crackleyenleri istemiyoruz.Kovuyoruz.Linux'a bile gidin yani :)

Yeni Not=Ancak illegal yollardan yasal yapabiliyorsanız(aynı benim gibi) kullanın derim. ( Ben crackle değil telefon ile etkinleştirdin :D)

hsn.pek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun değil zaten orjinal bedevemi sandın pare verip aldım tiridine bandım

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bu dediğine katılıyorum.

Not: ALMİ sana katılacağım dünyada aklıma gelmezdi. :D

Tek farklı noktamız.Senin Linux'u sevmen:D

Aslında ben Windows'a körü körüne bağlı değilim birde foruma baktım sizle tartışacak Windowsçu kalmamış ben çıkayım dedim:D Tartışmadan forum çekilmiyor zaten:D Anlamı kalmıyor :)

Not=Linux kullanırken aslında büyük zevk alıyor birde arkasında bir şirket olsa fanatiği olurumda yok işte :)

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Heye Ya Abartıyorlar Çıksın Yine Crackleriz Yine YApsınlar Yine Crackleriz Hayırdırrr Yani:D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Not=Linux kullanırken aslında büyük zevk alıyor birde arkasında bir şirket olsa fanatiği olurumda yok işte :)
Ubuntu Linux'ün arkasında Canonical Corp. var.
RedHat Linux'ün arkasında RedHat Corp. var.
SUSE Linux'ün arkasında Novell Corp. var. :wink:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ubuntu Linux'ün arkasında Canonical Corp. var.
RedHat Linux'ün arkasında RedHat Corp. var.
SUSE Linux'ün arkasında Novell Corp. var. :wink:

Var biliyoruz Microsoft'un yanında fare gibi kalıyorlar :D

Not=Güçlü olamamalırnın sebebi olarakta ilk olarak işletim sistemini para amacı için geliştirmiyorlar. Para 3. veya 4. planda...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
microsoftun işletim sistemindede linux web tarayıcısı mozilla firefox kullanılıyor milyarlarca kullanıcı mozilla firefox kullanıyor işletim sistemlerinde kolay masa üstü yapamadılar lakin mozilla firefox bir microsoft işletim sisteminde vazgeçilmez tarayıcı konumunda.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
microsoftun işletim sistemindede linux web tarayıcısı mozilla firefox kullanılıyor milyarlarca kullanıcı mozilla firefox kullanıyor işletim sistemlerinde kolay masa üstü yapamadılar lakin mozilla firefox bir microsoft işletim sisteminde vazgeçilmez tarayıcı konumunda.

Sana göre o bana göre ise şuan Opera :D

Not=Bu forumda karşılıklı konuşmaları çok seviyorum başka forumlarda hiç konuşmuyorlar :D

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güncelleme yüklemem olur biter, yüklesem de yeni crack ler çıkar. sadece orjinal ürün alan arkadaşları rahatlatır bu haber.

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Parayı ilk sırada düşünüp düşünmemeleri tabii ki kişiden kişiye, yorumdan yoruma değişir. Ama sana IBM, Intel, SGI, Oracle, Google, Cisco, Fujitsu ve HP gibi şirketlerinde birer Linux geliştiricisi olduğunu söylersem sanırım dengeler değişir.

BadBoys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar zevkli biliyor musun? :D

Arkadaşlar orjinal bir işletim sisteminin verdiği zevki hiçbir şekilde illegalde bulamazsınız.En azından içiniz rahat olmaz :D

Yeni Not=Ancak illegal yollardan yasal yapabiliyorsanız(aynı benim gibi) kullanın derim. ( Ben crackle değil telefon ile etkinleştirdin :D)

İlk cümlene kesinlikle katılıyorum. :D Ayrıca telefon ile illegal bir şekilde nasıl etkinleştirdin yahu? :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Parayı ilk sırada düşünüp düşünmemeleri tabii ki kişiden kişiye, yorumdan yoruma değişir. Ama sana IBM, Intel, SGI, Oracle, Google, Cisco, Fujitsu ve HP gibi şirketlerinde birer Linux geliştiricisi olduğunu söylersem sanırım dengeler değişir.

Bak şimdi bakış açımız farklı o şirketlerin hiçbirinin temel amacı Linux değil :S
Sadece kendi sunucularında kullandıkları için ilgileniyorlar ve tabi geliştirme amacı olanlarda var ...

Yani anlatmak istediğim bir şirket çıkıpta aynen Microsoft gibi sadece işletim sistemi ile başlasa ve pazarlamaya çalışsa Linux 2 sene içerisinde kullanım oranları %60 ı bulur :D

---------- saat 20:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:08 eklenmişti ----------

İlk cümlene kesinlikle katılıyorum. :D Ayrıca telefon ile illegal bir şekilde nasıl etkinleştirdin yahu? :D

Pro VL sürümü indiriyorsun benden keyi alıyorsun o key kabul olmuyor sonra sana telefon seçeneği sunuyor ordan giriyorsun arayorsun sana karşıdan söylüyor telesekreter gerekli olanları orjinal Windows :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Bak şimdi bakış açımız farklı o şirketlerin hiçbirinin temel amacı Linux değil :S
Sadece kendi sunucularında kullandıkları için ilgileniyorlar ve tabi geliştirme amacı olanlarda var ...
Saydığım şirketlerin tamamı Linux çekirdeğini geliştiren şirketlerdir. Unutmadan, Novell küçük bir şirket değil, en az Micro$oft kadar prestijli bir şirkettir.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Saydığım şirketlerin tamamı Linux çekirdeğini geliştiren şirketlerdir. Unutmadan, Novell küçük bir şirket değil, en az Micro$oft kadar prestijli bir şirkettir.

Novell'in temel amacı sunucular Microsoft kadar geniş bir kitleye hitap etmiyor.Hala anlaşamadık galiba :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
SUSE/Linux'ün de geliştiricisi ve pazarlayıcısı. Biliyor musun bilmiyorum ama micro$oft ta donanım üretiyor.

En büyük ilgi alanlarım;

1-)II.Dünya Savaşı
2-)Adolf Hitler
3-)Microsoft ....

Bende sana şunu soruyum bu daha zor olur.Microsoft'un bulaşmadığı bir alan var mı? :)

Not=Hala anlaşamadık senle:D Novell ve Microsoft'un geliştirme amaçları farklı ...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Ben okulun bilgisayarlarındaki keyi aldım onu kullanıyorum tamamen orjinal :P

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bazı arkadaşlarımın dediği gibi güncelleştirme ayarlarını değiştirip güncellenecekleri bizim seçmemiz istenerek gelen güncellemelere bakıp orjinal ürün avantaj bildirimi gibi güncellemelerin dışındakileri açıkları kapatan güvenlik güncellemeleri yükleyebiliriz, sorun çıkmayacağını düşünüyorum çıksa yıllardır çıkardı artık cılkı çıktı.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bazı arkadaşlarımın dediği gibi güncelleştirme ayarlarını değiştirip güncellenecekleri bizim seçmemiz istenerek gelen güncellemelere bakıp orjinal ürün avantaj bildirimi gibi güncellemelerin dışındakileri açıkları kapatan güvenlik güncellemeleri yükleyebiliriz, sorun çıkmayacağını düşünüyorum çıksa yıllardır çıkardı artık cılkı çıktı.

Ağzına sağlık

+1

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
En büyük ilgi alanlarım;

1-)II.Dünya Savaşı
2-)Adolf Hitler
3-)Microsoft ....

Bende sana şunu soruyum bu daha zor olur.Microsoft'un bulaşmadığı bir alan var mı? :)

Not=Hala anlaşamadık senle:D Novell ve Microsoft'un geliştirme amaçları farklı ...

Neden I. Dünya Savaşı değil de II. Dünya Savaşı? Hitlerin yapamadığını micro$oftmu yapacak diyorsun. Tüm dünyayı ele geçirip yönetecek. Micro$oft anlaşılan Linux'u hesaba dahil etmeyi unutmuş. :D

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Neden I. Dünya Savaşı değil de II. Dünya Savaşı? Hitlerin yapamadığını micro$oftmu yapacak diyorsun.

linuxculara çay desen portakal suyu anlar..

Keşke bende ilerde bir Yahudi yaksam diye hayal kuruyorum.....

çok hayal kurma psikolojin bozulur. her ne kadar Allah yahudileri lanetlemiş olsada...
sözlerinde dediklerin gerçekten vahşicedir.. yahudi de olsa bir insanı yakmak vahşicedir..

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
ALMİ dedi ki:
Keşke bende ilerde bir Yahudi yaksam diye hayal kuruyorum.....

ALMİ senin adam yakmayla söndürmeyle işin ne, sen win7'nde oturumu aç oturum kapa. :)

Bu taş Jea'ya gitti sanırım. :) Hayır aslında Linux kullanıcıları oldukça anlayışlıdır, sorun şu. Anlatmaya çalıştığımız şeyi karşı tarafın anlamamakta yada yanlış anlamakta ısrar etmesi. Hele ki Linux kullanmamış yada yeterince tanıyamamış biri eğer sistemde virüs olabileceğini iddia ediyorsa, ciddi tartışmalar doğabilir. Bu normaldir.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147

jea ya gitmedi 2. dünya savaşı dedi diye microsoftun dünyayı ele geçirme teorisini attığın için sana gitmişdi..

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
2si üst üste denmiş hitlerin yapamadıklarını microsoft yapacak demişsin?
hitlerde 2. dünya savaşının tanınan en vahşi liderlerinden biridir..
not2: birçok kişi 1. dünya savaşı diyince Mustafa Kemal 2. dünya savaşı diyince nükleer ve hitler der bu yüzden microsoftla hitleri birleştirmek 2. dünya savaşıyla hitleri birleştirmekden çok daha aptalcadırr

O bahsettiğiniz ırkın yaşamaya hakkı yok.

Bir ırk daha var söylersem forum dağılır.Zaten biliyor herkes onları...

Not=Evet vahşet olabilir ancak Dünya'nın pisliklerden kurtulması gerekiyor.....

öyle birşeyi bir yahudi 10 yahudi 50 hristiyan 100 budist yakarak sağlayamassın bunu öğren önce.
dünya hiçbir zaman günahdan arınamadı yaratıldığı günden beri. kıyametdir bunu sağlayacak..