Windows 7 klasör gizleme sorunu...!!

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. Ben windows 7 kullanıyorum ve bir sorunum var umarım yardımcı olabilirsiniz. PCde klasörleri gizledikten sonra kendiliğinden görünür duruma geliyor combofix vb. programlar kullandım fakat bi faydası olmadı, yaklaşık 3 aydır bu sorunu yaşıyorum

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Hiç mi gizlemiyor, sonradan mı görünür oluyor?

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klasör seçeneklerinden 'gizli klasörleri gösterme' yi seçiyorum bikaç dk sonra kendiliğinden görünür duruma geliyor.....:s

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Denetim Masası/Klasör Seçenekleri/Görünüm de bulunan "Gizli dosya, klasör ve sürücüleri gösterme" seçeneği işaretli mi?

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır oda "Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster" oluyor.

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira kullanıyorum güncel olarak tarama yaptım virüs yoktu. combofixle tarama yaptım yine temizdi bu ne iş anlamadım. önereceğiniz bi program varmı.

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani virüs olmadığına eminim çünkü defalarca kez tarama yaptım. yinede sağolun. umarım bi çözümü olur

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Çalıştır > Msconfig ile başlangıçta çalışan yabancı uygulama olup olmadığına bak. Varsa iptal edip tamama bastıktan 1sn sonra reset at.
Geçici çözüm olacaktır. Flash disklerde bulaşan virüs olabilir.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eset kurup taramayı dene.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bak kardeşim konuyu yeni gördüm

Yapmamız gereken regedit girip;
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows NT/Current Version/Winlogon
anahtarına gelin.Sağ tarafta Userinit değerine çift tıklayınız.Sonra değer verisi olarak sadece orada "C:\WINDOWS\system32\userinit.exe." olmalıdır.Bundan başka yazılar varsa siliniz.Sonrada
http://javedkhalil.com/techBlog/ravmon-virus-killer patch-ravmon-virus-removal-tool/ buradaki aracı indirip gerekli ayarları yapıp zararlı yazılımı kaldırınız

ve bunun nedeni virüs msconfigte amvo.exe diye birşsey varsa onu iptal etmen lazım..ama önce bu yazılanları dene..

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=63169]djvahset[/MENTION] o amvo.exe de nalet bir sorun. Bende vakti zamanında çok çekmiştim de nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eywallah kardeş deneyecem çok sağol....allah razı olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

djvahset yanlız verdiğin link hata veriyor....:s

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim bildiğim kadarıyla klasör sistemini alt üst edip kafasına göre işlemci üzerinde yer kaplıyor ve klasör ayarlarını kafasına göre yapıyor bunun çözümü aslında kasper sky halleder, combo fix bu virüsde ektili değil birde hihack bi neydi öle bir program vardı.. ama kesin en kolay yolu formattır tabi format cdsi temiz ise

http://www.techmynd.com/ravmon-virus-killer patch-ravmon-virus-removal-tool/

burda var incele ve indir..

ali esat arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam kardeş tekrar eywallah...(:

tamam kardeş tekrar eywallah...(:

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
BEnce sistemi baştan kur, garanti virus var, temizlemen de o kadar kolay olmaz yani baştan kursan daha kolay olur haberin olsun..

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
amvo klasörleri kendi kendine gizleyen değil miydi ya? başka marifetleri de mi varmış :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bir sorunum var yardim ederseniz sevinirim.
Bilgisayarda klasörlere giriyorum ama klasörler gizlenmiş durumda yani baslat menüsünde görünüyor ama açilmiyor ekranin sağ tarafinda gizlenmiş durumda
lütfen yardim edin....

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KILL_AMVO_VIRUS_USB.vbs genelde buna benzer klasör gizle veya göster sorunlarını çözer. Birde daha ayrıntılı ve daha çok sorunu çözen NOOB_KILLER_3.7.216 programı var fakat bildiğim kadarıyla xp üzeri işletim sistemlerinde çalışmaz. Yani denemelerimde win7 ve win8 de çalışmamıştı.