Windows 7 Klasör Erişim Sorunu

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar kullandığım Hard-disk i 3 e böldüm bir sistem diğeri depo diğeri ise Torrent dosyalarını indirdiğim bölüm.Sorun şu ki ben Torrent dosyalrını indirdiğim bölümü açınca "Windows gezgini çalışmayı durdurdu" diye bir uyarı geliyor ve ve kapanıor ama diğer bölümlere çok rahat girebiliyorum sizce sorun neyden kaynaklıdır nasıl çözebiliriz.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
klasörün içinde bulunan bir video dosyasının öznizleme resmi oluşturması sırasında sorun oluyor olabilir yani kullandığınız codeclerle ilgii. daha önce aynı sorunu bende yaşamıştım.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
codecleri düzeltmeniz gerekiyor sanırım. codecle ilgili sorunları düzeltmeniz için k lite mega codec pack i yüklemenizi tavsiye ederim.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hangi codec kullanıyordun ?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Tam yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama aynısı bana da olmuştu bir diğer harddiske taşıyıp sonra yine eski konumuna taşımıştım. Düzelmişti :D Bir Hdd daha bulabilirsen bağla ve taşı bence :)

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paramore bende senin mantiginda birsey yaptim duzeldi. ben bir dosya yoneticisi programi kurdum o sekilde acip d: surucusune tasidim sonra e: bolumunu bicimlendirdim sonrada tekrar e: surucusune tasidim duzeldi ccleaner ile kayit defterini falan duzelttim cozulmedi k lite codec kurdum oda cozmedi bende dosya yoneticisi bir programla girdim filmlerin onizleme resimlerini silip dedigimi yaptim duzeldi yardimlariniz icin tesekkurler