Windows 7 İnternet Sorunu

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar Windows 7 yi yükledikten sonra bir sorun yoktu.
Her açılışta internetim geliyordu.
Güncelleştirmeleri yükledikten sonra girmemeye başladı.
İnternet bağlantısı var gözüküyor ama ne msne nede sitelere girmiyor.
Çözüm olarakta Bilgisayarım-Yönet kısmından Ağ Bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp etkinleştiriyorum düzeliyor.

Sorun tam olarak nedir arkadaşlar ? :confused1:

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Antivirüs, firewall tarzı program kullanıyorsanız bu engel oluşturabilir. bu programları kapatın ve başlangıçta açılmayacak şekilde ayarlayın ve bilgisayarı o şekilde başlatın. Messenger ve diğer bazı programları başlangıçta açılmayacak şekilde ayarlayın. msconfigden varsa başlangıçta çalışan gereksiz programları kapatın. dnsleri 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak değiştirin.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kullandığın dns sunucuları da çökmüş olabilir.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Antivirüs, firewall tarzı program kullanıyorsanız bu engel oluşturabilir. bu programları kapatın ve başlangıçta açılmayacak şekilde ayarlayın ve bilgisayarı o şekilde başlatın. Messenger ve diğer bazı programları başlangıçta açılmayacak şekilde ayarlayın. msconfigden varsa başlangıçta çalışan gereksiz programları kapatın. dnsleri 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak değiştirin.

Dediklerini deniyeceğim yanlız şöyle birşey. Ağ bağdaşçılarını devre dışı bırakıp etkinleştirince aynı dns ile kullanıyorum. Dns de problem olcağını sanmıyorum ama deniyeceğim ilginiz için teşekkürler arkadaşlar...