- Reaksiyon puanı
- 19,263
Ne hatası veriyor? (Rufus ta)
Ne hatası veriyor? (Rufus ta)
Rufus'a gerek yok. USB'nizi GPT ve FAT32 olacak şekilde biçimlendirin ve ISO'nun içindekileri sürüklemeniz yeterli. Sonra UEFI olarak boot edebilirsiniz. Siz ama yapamazsınız install.wim 5GB çünkü. Rufus kullanın.son bi kere daha deniyeyim mi istiyorsanız ? ve ntfs mi fat32 mi hangi dosya sistemiyle kurayım?
FAT32 deneyin. Olmazsa NTFS.son bi kere daha deniyeyim mi istiyorsanız ? ve ntfs mi fat32 mi hangi dosya sistemiyle kurayım?
Yazdığımı okur musunuz?fat32 olarak biçimlendirdim de gpt diye bi yer yok biçimlendiremiyorum
Sizin HDD sorunlu o zaman. Her şeyi bozuyor belli.bu arada dün indirdiğiniz 5.5 gblık iso dosyası bozulmuş galiba 0 bayt olarak gösteriyor rufustan seçiyorum başlat kısmı açılmıyor benim önceden indirdiğim 3gblık iso dosyasını koyuyorum rufusa
Dediğim gibi bir sorun var. Sebebsiz yere ISO larınız bozuluyor. SSD alın cidden.nasıl olur hddyi alalı daha 1 ay bile oldu kablosunda sıkıntı olabilir mi acaba?
240 al kafan rahat olsun. Yeter ama önerilmiyor.120gb ssd yeter mi acaba?
Çünkü Windows 30 GB alan kaplıyor kalan yer 90 GB. Ama size yeterse sıkıntı yok.niye önerilmiyor ki?
Anlaşıldı. SSD alın ve UEFI olarak Windows 10 kurun.Ekli dosyayı görüntüle 90421
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows dosyaları kopyalanıyor kısmına kadar geldi bu hatayı verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam oldu dedim bu hatayı verdi