Önemli değil.Şu anda indiriyorum almi çok teşekkür ederim sağolasın...
Orjinal sitenin bağlantısındada 30-80 ile iniyor.bende yükleyeyim bakalım.. modifiye explorer.exe -shell32.dll kullanıyorum bi yamuk yapacakmı bakalım..
orjinal sitenin bağlantıyı niye sildin yaw..
burdan 20-30 kb iniyor upload.to ile rapidden..
dropbox,filefactory,netload gibi son hız indiren yerlere uplasaydınız ya.. o değil orjinal site bağlantısını niye kaldırdınız :s
Arkadaşlar 32 biti upload edeceğim fakat
64 bit için halim kalmadı başkası upload edebilir mi????![]()
O eski mesaj şimdi indiriyorum işte bir yere edeceğim upload ıremote upload yap![]()
Orjinal sitenin bağlantısındada 30-80 ile iniyor.
---------- saat 13:47 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:45 eklenmişti ----------
File Factory linkide geliyor....
30 dakika sonra hazır.
---------- saat 13:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:47 eklenmişti ----------
Beklerseniz 64 biti de 1 saate hazırlarım...
---------- saat 13:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:49 eklenmişti ----------
Birde çok yoruldum 64 bit için puan isterim![]()
Bir moda düzeltiririzalmi sen hallediver 64biti de burada bi sorun var uplaod hep kesiliyor.
BU paketi de ekle içine.
not: akşama kadar yokum ister öm at linkleri istersen bi mod a düzenlettiriver.
Hayırşimdi gelmiş geçmiş tüm güncellermeler mi?? oluyor![]()
Hayır![]()
Ama ilk paket ve bunla beraber gelmiş geçmiş oluyor.İlk paket verilmişti galiba forumda.
Not=Windows 7 tamamen güncel tutuyorsanız bunla beraber tüm güncellemeler oluyor...
---------- saat 14:55 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:47 eklenmişti ----------
Upload işlemi %25 de...
97 güncelleştirmeden sadece 10 tanesi başarılı oldu![]()
şimdi bu ne işe yarıyor birazCık bilgi alabiliyim acaba
Arkadaşlar ben onları indirirken canım çıktı siz daha yavaş indirmesinden şikayetçisiniz...
Soru = Hangi siteye upload etmemi istiyorsunuz?![]()
Yavaş olan 64 bit32 bit fena değil.
File Factory'e upload başladı.
---------- saat 19:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:52 eklenmişti ----------
İptal edildi Mega Upload iyidir sanırım![]()
Arkadaşlar ben onları indirirken canım çıktı siz daha yavaş indirmesinden şikayetçisiniz...
Soru = Hangi siteye upload etmemi istiyorsunuz?![]()