Windows 8'i yaklaşık bir haftadır kullanmaktayım. Ram kullanımı, değişik görsellik ve metro arayüzünü sevdim. Şükür ki windows kırmış kabuklarını ve klişelerin dışına çıkmış. Her neyse, güzel ve şık bir işletim sistemi. Ama benim sinir bozucu bir problemim var. Herhangi bir işlem yaparken (internette gezinmek, çalışmak vb...) bilgisayar aniden donuyor. Ne zaman donacağını, nasıl donacağını kestiremiyorsunuz. Ben dizüstünde kullanıyorum. Bütün güncellemeleri yaptım, hatta intel hd3000 ekran kartının windows 8 için yayınlanmış beta sürücüsünü indirip kurdum. Fakat daha sonra simgeleri göstermede sıkıntı yaşayınca aynı windows 7 sürücüsüne geri döndüm. Ve şu da önemli. Bilgisayar kitlendiği zaman hiçbir şey yapamıyorum. Ne alt+f4 ile bilgisayar kapatabiliyorum, ne görev yöneticisini açabiliyorum. Dizüstü kapanana kadar kapat tuşuna basmaktan başka çarem kalmıyor. Malumunuz dizüstülerde bu tür direk kapatmaların sıkıntı yaratabilme ihtimali çok yüksek. Bu sorun hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı? Ya da aynı sorunu yaşayan birileri? Olmadı en kötü ihtimalle istemeye istemeye windows 7'ye dönüş yapacağım.