Windows 7 Home Premium / Home Basic Türkçe Yapmak

Reaksiyon puanı
2,148
lp.cab dosyasında yükle diye bir seçenek yok, sen mui uzantılı olandan bahsediyorsan onlar ultimatede çalışıyor diğerlerine desteği yok cmd den halletmek gerekiyor

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
lp.cab dosyasında olması lazım ..sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediğinde otomatikmen cmd moduna gecip kendisi kuruyor... daha önce home preimum da çok yaptım. çünkü laptopumu yurt dısından almıştım.

Reaksiyon puanı
2,148
o bir arşiv dosyası çalıştırılabilir birşey değil hocam yanlış hatırlıyorsun sanırım

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ok hocam akşam senin verdiğin linkteki dosyayı indirip sonucu söylerim..:)

Reaksiyon puanı
2,148
tamam eğer dediğin gibi cmd kullanmadan yapmanın yolu varsa gerçekten öğrenmek isterim :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hocam senin dediğin doğru ... peki sana bir soru sorayım . dil paketlerinde tek dosyanın ismi ne acama mui. mi ?
ama ben mui osyasını hi ç hatırlamıyorum.

İyice Yaşlandık mı Sanki:)

Reaksiyon puanı
2,148
Uzantısı .exe hocam yanlış söyledim, MUI (Multiple User Interface) adı oluyor, MUI paketi diyorlar yani. Onlar tıklanıp yüklenebiliyor ama Ultimate'den düşük sürümler için böyle bir seçenek yok.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben home a yapmıştım eminim yaniii . ama senin paylaştığın farklı.. bulabilsem gösterecem dosyayı sanada bulamadfım bir türlü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tşkrl kardeşim bilgilerin için..
şimdi yemek vakti.:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadas özellikle ilk verdigin linkte 500 tane indirme secenegi var, profesör degiliz ki bilelim, yardim ediceksen bari tam et. hangisini indirecegimizi söyle

Reaksiyon puanı
2,148
sistemin sp1 olduğunu varsayıyorum

sp1 için lp.cab dil paketi dosyaları, 64 bit veya 32 bit sisteminize göre indirin.
lp_x86.cab
lp_x64.cab

Adımlar;

• 32 bit ise lp_x86.cab dosyasını C:\ ye koy
    • 64 bit ise lp_x64.cab dosyasını C:\ ye koy
  1. Başlata cmd yaz cmd'yi sağ tıkla yönetici olarak çalıştır (Run As Administrator)
    • 32 bit ise DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp_x86.cab yaz ve enter'a bas
    • 64 bit ise DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp_x64.cab yaz ve enter'a bas
  2. İşlemin bitmesini bekle
  3. İşlem bitince "bcdedit /set {current} locale tr-TR" yaz ve enter'a bas
  4. bcdboot %WinDir% /l tr-TR yaz ve enter'a bas
  5. Başlata regedit yazıp gir, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages içindeki en-US klasörünü sağ tıkla Export deyip bi yere kaydet, sonra en-US klasörünü sil.
  6. Yeniden başlat

http://forum.shiftdelete.net/window...-basic-turkce-dil-paketi-yuklemek-yardim.html
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/151075-windows-7-home-premium'u-turkce-yapmak.html

Bu konuları birleştirip başlığını da ultimate olmayan sürümleri türkçe yapmak diye değiştirsek aslında iyi olacak. [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] [MENTION=194661]eSa[/MENTION]

elika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemin sp1 olduğunu varsayıyorum

sp1 için lp.cab dil paketi dosyaları, 64 bit veya 32 bit sisteminize göre indirin.
lp_x86.cab
lp_x64.cab

Adımlar;

• 32 bit ise lp_x86.cab dosyasını C:\ ye koy
    • 64 bit ise lp_x64.cab dosyasını C:\ ye koy
  1. Başlata cmd yaz cmd'yi sağ tıkla yönetici olarak çalıştır (Run As Administrator)
    • 32 bit ise DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp_x86.cab yaz ve enter'a bas
    • 64 bit ise DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp_x64.cab yaz ve enter'a bas
  2. İşlemin bitmesini bekle
  3. İşlem bitince "bcdedit /set {current} locale tr-TR" yaz ve enter'a bas
  4. bcdboot %WinDir% /l tr-TR yaz ve enter'a bas
  5. Başlata regedit yazıp gir, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages içindeki en-US klasörünü sağ tıkla Export deyip bi yere kaydet, sonra en-US klasörünü sil.
  6. Yeniden başlat
allah ne istiyorsan versin. yapamam dediğimi yaptım zar zor sadece bilgisayarıma ait dosyayı başka bir siteden buldum onun linkini de vereyim.

benimki windows 7 home premium ve ispanyolcaydı :D link de şu:
Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7 bu 32 bitiçin
olur dagören olursa 64 bit de şu : Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7

yeniden çok teşekkürler şu an türkçe kullanıyorum vistalizatöre hiç bulaşmayın derim arkadaşlara..

Son düzenleme: