Windows 7 Home Premium 64 Bit Orjinal Key Sorunu

burock33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Acer Aspire 5742G serisi norebook'un recovery dvd leri bozulmasından dolayı mecburen manuel format attım ve pc nin kendisinde bulunan lisans key ile doğrulama yaptım 1 hafta falan kullandım ancan sonrasında yeni bir key girmemi activasyon yapmam için bu gün bir ileti aldım. bende zaten laptop ile gelen orjinal bir key var bu key'i nasıl tekrar kullanabilirim. Format attığı dvd ile alakalı bir durum mudur ne önerirsiniz 28 günüm kaldı ?

Şimdiden Teşekkürler

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İnternette onlarca key var gir bir tanesini.

burock33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim diğer keyleri ancak yeterli olmadı. Şöyle bir olay gerçekleşti kendi key'imi tekrar girdim ürün etkinleştirildi şu anda bir sıkıntı kalmadı gibi görünüyor ancak her açtığımda acaba böyle bir activasyon işlememi yapmam gerekçek merak ettim

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Merhaba arkadaşlar,

Acer Aspire 5742G serisi norebook'un recovery dvd leri bozulmasından dolayı mecburen manuel format attım ve pc nin kendisinde bulunan lisans key ile doğrulama yaptım 1 hafta falan kullandım ancan sonrasında yeni bir key girmemi activasyon yapmam için bu gün bir ileti aldım. bende zaten laptop ile gelen orjinal bir key var bu key'i nasıl tekrar kullanabilirim. Format attığı dvd ile alakalı bir durum mudur ne önerirsiniz 28 günüm kaldı ?

Şimdiden Teşekkürler

Sisteminize Windows 7 Home Premium 64 Bit kurduysanız eğer;

Telefon ile etkinleştirme yapın.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/activate-windows-7-on-this-computer

gündüzleri yapın hocam. Beleş oluyor :P

ya da internet üzeri etkinleştirme yapın. Yukarıdaki linkte anlatımı var.

http://www.bilgisayarkurdu.com/windows-7yi-internet-uzerinden-etkinlestirme-8130/ Alternetif link