Windows 7 home basic görev çubuğu

muhabbetking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar k.gelsin,

Windows 7'de görev çubuğunda açık pencerelerin önizlemelerini görüntüleme özelliği var,benim pc'de de vardı nasıl becerdiysek kapatmışız onu artık fareyı açık pencerelerin simgelerine götürdüğümde önizleme çıkmıyor, bunu nerden tekrar açabilirim yardımcı olur musunuz ?:huh:

Yalnız pc'm home basic onun için "aero peek" mi ne ondan yok bende
:yes:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
f439bfcf-ae30-4083-8499-45bf90a1a0d4_0.jpg

Şunu mu kastediyorsun? Bu arada home basicte aero yokmuş zaten siz nasıl yapıyordunuz?

Aero masaüstü deneyimini nasıl edinebilirim?

Aero aşağıdaki Windows 7 sürümlerinde bulunur:
Windows 7 Enterprise
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
Aero, Windows 7 Home Basic veya Windows 7 Starter sürümünde yoktur. Denetim Masası'ndaki Sistem aracını açarak, bilgisayarınızda hangi Windows 7 sürümünün bulunduğunu öğrenebilirsiniz.
Sistem'i açmak için Başlat düğmesini tıklatın, Bilgisayar'ı sağ tıklatın ve sonraÖzellikler'i tıklatın.
Kullandığınız Windows 7 sürümü, pencerenin üst kısmındaki Windows sürümü altında görüntülenir.
Aero grafiklerini görüntülemek için bir Windows teması da kullanmalısınız. Erişim Kolaylığı temasını kullanıyorsanız, saydamlık ve küçük resim önizlemeleri gibi bazı öğeler görünmez. Kullandığınız temayı görüntülemek için, Denetim Masası'ndaki Kişiselleştirme aracını açın.
Tema Ayarları'nı açmak için Başlat düğmesini , Denetim Masası'nı, Görünüm ve Kişiselleştirme'yi Kişiselleştirme'yi ve ardından Tema'yı tıklatın.
Kullanılmakta olan tema vurgulanır.

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere tıkla, açolan pencereden solda gelişmiş sistem seçeneklerine gel. Gelişmiş sekmesinden performans ayarlarını aç. En iyi görünüm için ayarla de. Dene bakalım olacak mı. Bende de böyle bir problem olmuştu. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama sanırım böyleydi.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere tıkla, açolan pencereden solda gelişmiş sistem seçeneklerine gel. Gelişmiş sekmesinden performans ayarlarını aç. En iyi görünüm için ayarla de. Dene bakalım olacak mı. Bende de böyle bir problem olmuştu. Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama sanırım böyleydi.

olmadı başka bi öneriniz var mı ?

muhabbetking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dgnc sizin dediğinz şekilde aero olmadanda yapılması lazım onu arıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
masaüstünde sağ tıkla , kişiselleştir yap , oradaki tema bölümünden aero tema olanı seç , tamam de bi süre bekledikten sonra tamamdır :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim ki Windows 7 Basic bakıyorum benim bilgisayarımda kişileştirme diye bişey yok :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunun için birşey indirmen lazımdı google ye win7 home basic aero yaz araştır biraz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de aynı sorun vardı bilgisayarımı formatlamadan önce Aero Önizlemesi mevcut iken formattan sonra geri getirememiştim fakat çözümü buldum;
Masaüstüne sağ tıklayıp "Ekran Çözünürlüğü"ne giriyoruz. Ardından "Metni ve diğer öğeleri daha büyük veya daha küçük yapın"a. Oradan solda bulunan "Renk Düzenini değiştir"e tıklayıp, aşağıdaki seçeneklerden "Windows 7 Standard"ı seçtiğimizde Aero Önizlemesi çıkacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN okuru harikasın, heryerde aradım ama en kesin çözümü sen verdin, teşekkürler.