Başlıkta belli olduğu gibi zaten kullanmayanlara yönelik bir anket.Kullananlara yönelik olsa memnunmusunuz diye bir şık olması lazımdı.Şıklarda ''zaten win7 kullanıyorum'' gibi bir seçenek eksik![]()
Başlıkta belli olduğu gibi zaten kullanmayanlara yönelik bir anket.Kullananlara yönelik olsa memnunmusunuz diye bir şık olması lazımdı.
zaman kaybediyorsunHayır düşünmüyorum, Henüz Win7 ye geçecek kadar kendimi cesur hissetmiyorum.
+1 :thumbup:zaman kaybediyorsun![]()
+1 :thumbup:+1 :thumbup:
Ne için zaman kaybediyorum? Kendimi NSA'nın, FBI'ın, CIA'nın şefkat dolu ellerine bırakmak için mi?zaman kaybediyorsun![]()
xp yada diğerlerini kullanınca onların ellerinde olmadığınımı zannediyorsun ayrıca olsan ne olur kötü birşeymi yapıyorsun.Ne için zaman kaybediyorum? Kendimi NSA'nın, FBI'ın, CIA'nın şefkat dolu ellerine bırakmak için mi?
Benim onların elinde olmamam gerek. Kendimi takip ve gözetim altında hissedince strese giriyorum, kendimi kötü hissediyorum. Kaldı ki, ABD istihbaratı tarafından takip edilmeyi istememek için sadece kötü bir şey mi yapmak gerekiyor? Ben anlık iletilerimin, günlüklerimin, hesaplarımın ve şifrelerimin kimse tarafından bilinmemesini istemekle bencillik mi yapıyorum yani? Bu benim en doğal hakkım değil mi?xp yada diğerlerini kullanınca onların ellerinde olmadığınımı zannediyorsun ayrıca olsan ne olur kötü birşeymi yapıyorsun.
sen yanlış anladın tabiki hakkın herkesin hakkı ben şunu demek istedim xp yada diğerlerini kullanınca seni takip yada izleyemiyorlarmı tabiki izliyorlar yazdığın her kelime depoladığın her bilgiye istedikleri an ulaşırlar ben onu demek istedim bunun için ha 7 kullanmışsın ha xp yada diğer sistemleri değişen birşey yok yani.Benim onların elinde olmamam gerek. Kendimi takip ve gözetim altında hissedince strese giriyorum, kendimi kötü hissediyorum. Kaldı ki, ABD istihbaratı tarafından takip edilmeyi istememek için sadece kötü bir şey mi yapmak gerekiyor? Ben anlık iletilerimin, günlüklerimin, hesaplarımın ve şifrelerimin kimse tarafından bilinmemesini istemekle bencillik mi yapıyorum yani? Bu benim en doğal hakkım değil mi?
Eğer bu dediğini GNU/Linux yada BSD/Unix sistemler için ispatlayabilirsen, ben bir daha bilgisayar kullanmayacağım.sen yanlış anladın tabiki hakkın herkesin hakkı ben şunu demek istedim xp yada diğerlerini kullanınca seni takip yada izleyemiyorlarmı tabiki izliyorlar yazdığın her kelime depoladığın her bilgiye istedikleri an ulaşırlar ben onu demek istedim bunun için ha 7 kullanmışsın ha xp yada diğer sistemleri değişen birşey yok yani.
her türlü ıspatlanacağını düşünüyorum bu konuda başka forumlarda (yabancı forumlar dahil ) inandırıcı kanıtların olduğu topicler okudum şuan vaktim yok ama yarın bu topicleri yollarım sana ayrıca bilgisayar kullan bırakmana gerek yok.Eğer bu dediğini GNU/Linux yada BSD/Unix sistemler için ispatlayabilirsen, ben bir daha bilgisayar kullanmayacağım.
Çalışma mantığı farklı olan ECHELON projesi dışında başka herhangi bir kanıt varsa, merakla yollamanı bekleyeceğim.her türlü ıspatlanacağını düşünüyorum bu konuda başka forumlarda (yabancı forumlar dahil ) inandırıcı kanıtların olduğu topicler okudum şuan vaktim yok ama yarın bu topicleri yollarım sana ayrıca bilgisayar kullan bırakmana gerek yok.