hdd yi ya başka pc de komple silin yada bootable usb live win7-linux tarzı sistemle silip C yi ,tekrar windows kurun üst versiyon ne yazık ki alt versiyon sistemini tanımıyor bu da sıkıntı oluşturuyor böyle.Selamun aleyküm sorunum başlıkta yazdığım gibi kalması. Windows 10 dan 7 ye atmaya çalışıyorum. Usb ve ilk defa format atacam pc markası Lenovo İdeapad 100 bilen arkadaşlar yazsın lütfen
Sağlam indir den indirdim daha öncesinde başka yerden de indirmiştim ama olmayınca bunu denedim yüne aynı hatayı aldımHDD ila alakalı bir sorun olabilir
Windows 7'yi Microsoft'tun kendi sitesindenmi indirdin
İndirmede sorun yok çünkü 2 farklı yerden indirdim yine aynı hatayı verdi yazdırmayı da rufus adlı programla yaptımMerhaba SDN foruma hoş geldiniz.
Windows 7 işletim sistemi ISO disk kalıbının indirilmesinde veya yazdırılmasında sorun olabilir.
Veya Güvenli Önyükleme (Secure Boot) açık olduğu içindir.
Yalnız Windows 7 yüklerseniz, Windows 10 lisansını o sistemde kullanamazsınız. Farklı bir ürün anahtarı almak durumunda kalırsınız.
İndirmede sorun yok çünkü 2 farklı yerden indirdim yine aynı hatayı verdi yazdırmayı rufus dan yaptımMerhaba SDN foruma hoş geldiniz.
Windows 7 işletim sistemi ISO disk kalıbının indirilmesinde veya yazdırılmasında sorun olabilir.
Yalnız Windows 7 yüklerseniz, Windows 10 lisansını o sistemde kullanamazsınız. Farklı bir ürün anahtarı almak durumunda kalırsınız.
Microsoft'tun kendi sitesinden indirmeniz gerekiyor, başka yerlerden inirilmiş kalıpların yarattığı sorunlara çözüm olamayız, nereden indirdiyseniz oradan yardım almalısınız. Biz sadece orijinal işletim sistemi kalıplarından yükleme yaparken oluşan hatalara çözüm üretebiliriz.Sağlam indir den indirdim daha öncesinde başka yerden de indirmiştim ama olmayınca bunu denedim yüne aynı hatayı aldım
Şunu yazmıştım kontrol ettin mi BIOS ayarlarını?İndirmede sorun yok çünkü 2 farklı yerden indirdim yine aynı hatayı verdi yazdırmayı da rufus adlı programla yaptım
İndirmede sorun yok çünkü 2 farklı yerden indirdim yine aynı hatayı verdi yazdırmayı rufus dan yaptım