Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masaüstü>bilgisayarım>sağ tık>yönet>disk yönetimi'ne girerek bakarmısınız orada dvd room görünüyor mu,görünüyorsa sürücü yolu ve harfi atayıp tekrar deneyin
Çok fazla şey istedim ama bana resimli anlatırmısın win7 biraz garip geldide birde ben dvd yakabiliyorum yani dvd çekebiliyorum ama dvd yi okumuyor ne saçmalık ya
Msnden de halledebiliriz ama diğer arkadaşların da çözüm önerisi olabilir (başından geçenler önemli burada)Yukarıdaki resim de dvdrom hiç görünmüyor ben ona göre bir yol gösterdim,önce explorerda dvdromun görünmesi gerekiyor ki çözüme ulaşalım şu yolu bir takip edin; Başlat çalıştıra regedit diyerek Kayıt defterine girdikten sonra ; HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/Current/ControlSet/ControlClass yolunu izleyin ve ardından UpperFilters ve LowerFilters anahtarının ikisini de sağ bölümden silin sorun ortadan kalkacaktır. olmazsa başka yollar da deneriz.
burada ne olduğu veya olmadığı önemli.Burada dvdrom varsa kayıt defteri ayarları işi düzeltir yoksa yol ve harf atamak gerekir,son olarak aygıt yöneticisine gelip oradan dvdromun üzerine sağ tıklayıp güncelleştirin ,pc'yi kapatıp açın,hala görmüyor ve okumuyorsa dvdromun hatalı olduğunu düşüneceğiz.
merhaba bende win7 home premium var dvd rom görünmüyor bu talimatları yaptım ama UpperFilters ve LowerFilters yok başka türlü nasıl çözerim bu sorunu yardım edin lütfen