Windows 7 Dil paketi lazım oldu

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu 7600 ilk çıktığında tr dil paketi sızmıştı onu arıyorum. Birkaç siteye yüklemiştim hep silinmiş. 30 MB falandı. lp.cab uzantılıydı. Birinizin arşivinde varsa upload ederse memnun kalırım...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Ben windows updateden listeden indirdim türkçe paketini daha iyi oluyor öyle tavsiye ederim bu arada verilen linklerin bi açıklaması varmı kaynağı falan

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valla dostum bende var ama yüklemesi uzun sürer şimdi. ondan hazır link verdim. bendekini de yine burdan indirmiştim

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben windows updateden listeden indirdim türkçe paketini daha iyi oluyor öyle tavsiye ederim bu arada verilen linklerin bi açıklaması varmı kaynağı falan

Onunla (windows update) bilgisayar açılış ve kapanış ekranları Türkçe olmuyor.

En iyisi wzor'a bakmak.

--------

fatih0xx teşekkür ettim.

_____

Bak şu da olabilir;

mu_windows_7_language_pack_x86_dvd_x15-73272.iso

SHA1: 9A04B246F132D929CDE04B14DD07FCF5F14D2F23

Bunun torrent linki bende olmalı. Birazdan bakayım.

Varmış bende. O da 2 gb'a yakın! ayın 20 sinden sonra indirmek lazım.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bu 7600 ilk çıktığında tr dil paketi sızmıştı onu arıyorum. Birkaç siteye yüklemiştim hep silinmiş. 30 MB falandı. lp uzantılıydı. Birinizin arşivinde varsa upload ederse memnun kalırım...
Buraya bakabilirsin.
Çift tıklayıp çalıştırırsan exe dosyasının yanına lp.cab dosyasının çıkartıldığını göreceksin. Kurulum kapanmadan önce lp.cab dosyasını kopyalayıp alabilirsin.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Buraya bakabilirsin.
Çift tıklayıp çalıştırırsan exe dosyasının yanına lp.cab dosyasının çıkartıldığını göreceksin. Kurulum kapanmadan önce lp.cab dosyasını kopyalayıp alabilirsin.

Onu denemiştimde olmamıştı galiba. Tekrar deneyeyim.

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şu siteden indirebilirsin, ben burdan indirdim komple türkçe (açılış kapanış ekranı dahil)
http://www.froggie.sk/

ayrıca pro veya home kullanıyorsan aynı sitedeki programla türkçe yapabilirsin :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
rise'nin dediği yöntemi tekrar denedim yükleniyor bakalım.

Hızlı olmak lazım bu yöntemde. Lp görünür görünmez d'ye sürüklemeli. C'deyken kopyalayınca olmuyor.

mylife.eg bana niye teşekkür ettin?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
rise'nin dediği yöntemi tekrar denedim yükleniyor bakalım.

Hızlı olmak lazım bu yöntemde. Lp görünür görünmez d'ye sürüklemeli. C'deyken kopyalayınca olmuyor.
...
Ya da istediğin dosyayı hemen upload ederim :)

2dhzhq0.jpg

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ya da istediğin dosyayı hemen upload ederim :)

2dhzhq0.jpg

Yükleniyor bakalım. Olursa buraya atarız linkleri elimizde olsun yinede.

Daha önce windows update ile yüklediğim için başlat ekranına uygulanmadı. Formattan sonra eminin uygulanacak. Herkese teşekkür ederim yardımlar için. Birdaha aramayalım diye buraya linkleri ekleyeyim birazdan.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu sayfadan başlangıç ayarını yaptın mı kardeşim buradan ayarlayınca updatedeki güncelleştirme bende başlamayı da Türkçe yaptı.

Öyle desene ya. Bak bu daha iyi oldu. Teşekkür ettim mned. + Bonus :) Konudaki herkese yolladım gerçi. fatih0xx hariç. Ona dün yollamıştım. 20 kere tur atmam lazım ona yeniden yollamam için heralde. :) Ona dün eksi bonus verdim ama artı olarak eklendi ne hikmetse :) Ödeştik.

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Teşekkürler militarist ,sizde de başlangıç Türkçe oldu değil mi?

Dream Team

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar Bir Türlü Çıkaramadım ıp klasörünü .. çıkıyor biraz bekledikten sonra tekrar kayboluyor... yardım lütfen..

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar Bir Türlü Çıkaramadım ıp klasörünü .. çıkıyor biraz bekledikten sonra tekrar kayboluyor... yardım lütfen..
Dream kardeşim lp klasörünün yüklü olduğu diskin dışında bir diskin varsa örneğin lp c: de ise d: de bir klasör aç,hazır dursun lp exeye tıkla lp klasörünü gördüğün anda hemen tut ve d:de açtığın klasöre çek ,böylelikle kopyalamış olursun ama biraz hızlı hareket etmek gerekir.

Dream Team

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dream kardeşim lp klasörünün yüklü olduğu diskin dışında bir diskin varsa örneğin lp c: de ise d: de bir klasör aç,hazır dursun lp exeye tıkla lp klasörünü gördüğün anda hemen tut ve d:de açtığın klasöre çek ,böylelikle kopyalamış olursun ama biraz hızlı hareket etmek gerekir.

Teşekkürler Arkadaşım.. Oldu Sağol... +Bonus

keyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows upadate den (Turkish) seçin ve yükleyin :)

corbeau1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bölge ve dil seçeneklerinden Dili Tr, ülkeyi Türkiye seçiniz. Windows Uptade sitesinden tarama yaptırınız. Hızlı değil özel seçeneğinden Tr dil paketini işaretleyiniz. Güncellemeyi kurunca yeniden başlatınız. Yeniden başlayınca İşletim sistemi dilini yine aynı yerden TR yapınız. Bu kadar.