Windows 7 de bir acaiplik var.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar Win7 yi bugün açtığımda sağ alt köşedeki internet erişimi şeklinin değiştiğini gördüm.Ağ bağlantılarına giriyorum bağdaştırıcı ayarlarını değiştir dediğimde boş bir sayfa çıkıyor.Yani bağdaştırıcı ayarlarına dolayısıyla DNS ayarlarına giremiyorum.Bu sizce neden olmuş olabilir?
ekranalntswg.png

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bendeki Simgede Seninki Gibi

Boş Sayfa Çıkan Yerinde Resmini Koysan Bi Çözüme Ulaşırız

Veya DNs Jumper Programını Kur Kendi Otomaik Giriyor Zaten

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Virüs? Tema? Eklenti?
En son hangisini kurdun , bunlardan birisi yapmış olabilir.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
bendede öyle ne varki?
ama ben dns lere girebiliyorum..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Zaten simgesi öyle olmalı.
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları'nda mevcut bağlantınız etkin olarak görünüyor mu?

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Kablolu bağlantı simgesi öyle benimkide aynı eğer simgeyi sağa almak istiyorsan mause ile sürükle bırak...

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Simgeye dikkat edersen bir monitör ve çatal mevcut yani o simgenin anlamı aslında: "fazla bilgisayar başında oturma, git bir yemek ye, açlıktan ölecen" demek :P
Kablolu bağlantı simgesi hep böyleydi zaten ;)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
85346041.png

Hiçbirşey yüklemedim.Görüntü yukarıdaki gibi.Siz alttaki ağ görüntüsü öyle diyorsunuz ama benimki kablosuz du ve küçükten büyüğe doğru 5 tane yanyana çentik vardı.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
85346041.png

Hiçbirşey yüklemedim.Görüntü yukarıdaki gibi.Siz alttaki ağ görüntüsü öyle diyorsunuz ama benimki kablosuz du ve küçükten büyüğe doğru 5 tane yanyana çentik vardı.
Hiçbir şey yüklemedim diyor :D:D

Temayı değiştirmişsin daha ne yapıcaksın.Temayı değiştirmeden önceki bir zamana dönebilirsin veya değiştirdiğin Windows dosyalarını orjinal haline tekrar döndürürsen adım gibi söylüyorum sorunun düzelecektir...

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hiçbir şey yüklemedim diyor :D:D

Temayı değiştirmişsin daha ne yapıcaksın.Temayı değiştirmeden önceki bir zamana dönebilirsin veya değiştirdiğin Windows dosyalarını orjinal haline tekrar döndürürsen adım gibi söylüyorum sorunun düzelecektir...

Ya Almi temadan değil.Daha öncede tema vardı.Bazı arkadaşlar dalga geçiyor ama bu bağlantı simgesi kablolu bağlantı simgesi yani bilgisayar ve fiş resmi.Benim bilgisayarım kablosuz ve bağlantıda bir sorun yok.virüs yok başlangıç durumuna aldım yine aynı.Yanyana 5 çubuk olmalıydı.İşte o yok.Ve bağdaştırıcı ayarlarını açamıyorum.Sfc/scannow yaptırdım,bir sorun bulunamadı yazdı.

O değiştirilen tema yı tune up utilities kendi değiştiriyor.Ben bilmediğim ayarlarla oynamam.Ayrıca temalar daha önce de yüklüydü ve bu sorun yoktu.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ya Almi temadan değil.Daha öncede tema vardı.Bazı arkadaşlar dalga geçiyor ama bu bağlantı simgesi kablolu bağlantı simgesi yani bilgisayar ve fiş resmi.Benim bilgisayarım kablosuz ve bağlantıda bir sorun yok.virüs yok başlangıç durumuna aldım yine aynı.Yanyana 5 çubuk olmalıydı.İşte o yok.Ve bağdaştırıcı ayarlarını açamıyorum.Sfc/scannow yaptırdım,bir sorun bulunamadı yazdı.

O değiştirilen tema yı tune up utilities kendi değiştiriyor.Ben bilmediğim ayarlarla oynamam.Ayrıca temalar daha önce de yüklüydü ve bu sorun yoktu.
Normal kullandığın programın çalışması farklılaşmış olabilir.Çünkü program temayı uygulamak shell.dll ve shell32.dll birde başka dosyayı düzenliyordu.Bu şekilde kullanıma sokuyor.Çalışmasını bozuluncada bu tür sorunlar normal kesinlikle sorunun tema ile yaptığın bir şeylerden kaynaklandı....

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ethernet driver'ini reinstall yapmayı denedin mi?

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Mecburen format attım.Düzeldi arkadaşlar.Belki de Almi nin dediği gibi yüklenen programlardan biri sebep oldu.Hepinize teşekkür ederim.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Mecburen format attım.Düzeldi arkadaşlar.Belki de Almi nin dediği gibi yüklenen programlardan biri sebep oldu.Hepinize teşekkür ederim.
Belki demen kalbimi kırdı:D kesinlikle anlattığım sebeplerden Vista'da az tema değiştirmeye çalışmadım yani :D:D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sorunu çözmüşsün ama sebep olabilir diye yazıyorum. Kurduğun virüs programı da sebep olmuş olabilir. Ben saat ayarlarına giremiyordum Comodo yüklü iken sildim düzeldi.