Windows 7 creative ses kartı kuramıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
dostum ilgi gosterdigin icin tesekur ederim senin dedigini sindi anladim bende de XP varken bir bayan sesi gelirdi sag sol arka yani butun hoporleri soylerdi yanliz windows 7 hangisini kur duysam o dedigin var ama calismiyor ben senin dedigin gibi yazdim cikanlarin resmini cek tim bir bak

4820Creative.PNG
[/IMG]

tekrar tesekur edrim saygilar
resimi göremiyorum

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
----------------------------------------------

creative launcer e tıkla orda audio consolun çıkması lazım

dostum
Creative Launcher nekadar ustune bastiysam acilmiyor

Program ekle kaldırdan creative ile ilgili ne varsa kaldır
sonra bu driveri indirip kur sorunun kalmaz

Aşağıdaki dosya sb live serisinin windows7 sürücüsüdür

http://rapidshare.com/files/26692302...rtPack_1_5.exe

dostum ilgi gostedigin icin cok tesekur edrim insallah olur

saygilar

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum ALLAH razi olsun oldu da 4tanesi calisiyor yani uzerine bastigim zaman titreme ses geliyor 2 tanesinde titriyor ama ses gelmiyor bende resmini cektim bir bak istersen bir sorum daha olacak eyer elinde resim varsa bunlara nasil ayar verilecekse hepsi ingilizce yaziyor bende tam ayarini vere miyorum mumkunse resimli veya guzel bir sekilde yazarsan duzelte bilirim ama sagol ilksefer senin verdigin link ise yaradi cok tesekur ederim dostum saygilar
9818Creative.PNG

2899Audio_console.PNG

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bendeki sb audigy 7.1 value olduğu için senin konsolundan farklı

2e5nwu8.jpg

rcsldy.jpg

speaker bölümüne gir belki bi ayarı eksiktir bende cmss enable yaptım çalıştı

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abyss link http://ul.to/22kztl indir üsteki yazdıklarımı yaptıysan kurulumda bir hata olmayacak...

dün akşam erken çıkmak zorunda kaldım umarım pcyi kapattım diye bir sorun çıkmaz beklerken o dosyaların hepsini temizlemiştim zaten... şimdi programı indiriyorum umarım kurulum yapar..

yükledim her zmanki gibi bu hatayı verdi...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
İlkten bendede öyle hata vermişti dosyaları kontrol et silmediğin dosyalar var aygıt yöneticisine bir bak driver silinmişmi regediti kontrol et creative ile ilgili birşey kalmasın

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlkten bendede öyle hata vermişti dosyaları kontrol et silmediğin dosyalar var aygıt yöneticisine bir bak driver silinmişmi regediti kontrol et creative ile ilgili birşey kalmasın

ben baştan beri aynı hatayı alıyorum sürekli aynı hata regeditte bişey yok aygıt yönticisindede yok program filesta creative klasörü yok herşey temiz kısacası ama yine aynı hatayı veriyor :S kendi güncellemesiyle kuruyor sadece ondada program açılmıyor ve 2 hoparlörüm çalışıyor

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
ben baştan beri aynı hatayı alıyorum sürekli aynı hata regeditte bişey yok aygıt yönticisindede yok program filesta creative klasörü yok herşey temiz kısacası ama yine aynı hatayı veriyor :S kendi güncellemesiyle kuruyor sadece ondada program açılmıyor ve 2 hoparlörüm çalışıyor

System32 gir APOIM32.EXE, APOMngr.dll, CmdRtr.dll isimli dosyalar varsa onlarıda sil aygıt yöneticisine bakmayı ihmal etme internete bağlıyken kendiliğinden driver bulup kuruyor bende aynı hataları yaşadım ama kurdum bıkmadan tekrar tekrar kurmayı dene

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
System32 gir APOIM32.EXE, APOMngr.dll, CmdRtr.dll isimli dosyalar varsa onlarıda sil aygıt yöneticisine bakmayı ihmal etme internete bağlıyken kendiliğinden driver bulup kuruyor bende aynı hataları yaşadım ama kurdum bıkmadan tekrar tekrar kurmayı dene

hemen deniyorum...

yüklerken 2 hata verdi ama kurulumu tamamladı reset attı açıldı creative volume kontrol açılıyor fakat audio control panel ve console launcher açılmıyor hata alıyorum hataların resimleri ;

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
hemen deniyorum...

yüklerken 2 hata verdi ama kurulumu tamamladı reset attı açıldı creative volume kontrol açılıyor fakat audio control panel ve console launcher açılmıyor hata alıyorum hataların resimleri ;

İyi gidiyorsun şimdi driveri ve dosyaları tekrar kaldır tekrardan kurmayı dene olacak bu iş

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi gidiyorsun şimdi driveri ve dosyaları tekrar kaldır tekrardan kurmayı dene olacak bu iş

yarın deneyip sonucu yazacağım şimdilik çıkmam lazım yarın iş var teşekkür ederim yardımınız için yarın tekrar aynı şekilde kaldırıp kuracağım.. umarım bu sefer olur. ii akşamlar

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
yarın deneyip sonucu yazacağım şimdilik çıkmam lazım yarın iş var teşekkür ederim yardımınız için yarın tekrar aynı şekilde kaldırıp kuracağım.. umarım bu sefer olur. ii akşamlar
tamam inşallah halledersin sorunu ses kartın bu driveri destekliyor fakat daha önceden yüklediğimiz yazılmve driveri engel oluyor

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sürücülerin hepsini tekrar kaldırdım kaydı vs herşeyi temizledim kurulumdaki hatayı yine aldım ve olmadı :S

hatalar bunlar... acaba tekrar kaldırıp formattan önce kullandığım setup dosyasını mı denesem

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
sürücülerin hepsini tekrar kaldırdım kaydı vs herşeyi temizledim kurulumdaki hatayı yine aldım ve olmadı :S

hatalar bunlar... acaba tekrar kaldırıp formattan önce kullandığım setup dosyasını mı denesem

Log dosyalarında hata veriyor sistemin hala eski driverin log dosyasını baz alıyor install.log dosyarını arat creativin intall.log dosyasını sil birde program kaldırırken şuna dikkat et yeni driverin sürücüleri creative adı altında program files e işliyor eski driver sound blaster adında işliyor her 2 isimdede dosya kalmaması lazım indirdiğin driverdan yani 7z dsyasından çıkan dosyaları sil yeniden masaüstüne farklı bir isimle çıkart öyle kurmayı dene

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Log dosyalarında hata veriyor sistemin hala eski driverin log dosyasını baz alıyor install.log dosyarını arat creativin intall.log dosyasını sil birde program kaldırırken şuna dikkat et yeni driverin sürücüleri creative adı altında program files e işliyor eski driver sound blaster adında işliyor her 2 isimdede dosya kalmaması lazım indirdiğin driverdan yani 7z dsyasından çıkan dosyaları sil yeniden masaüstüne farklı bir isimle çıkart öyle kurmayı dene

nerde aratacağım log dosyalarını??

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
nerde aratacağım log dosyalarını??

Bilgisayarımı aç sol üstte arama barı var orda aratacaksın eğer creative ile ilgili bir log dsyası bulamazssan 7z dosyasından driveri tekrar çıkart kurmayı dene bu kadar çok hata vermemesi lazımdı

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı aç sol üstte arama barı var orda aratacaksın eğer creative ile ilgili bir log dsyası bulamazssan 7z dosyasından driveri tekrar çıkart kurmayı dene bu kadar çok hata vermemesi lazımdı

sinir oldum ya hala aynı hatalar... log dosyasıda yok nden böyle bi sorun çıkartıyor hala anlamadım

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
sinir oldum ya hala aynı hatalar... log dosyasıda yok nden böyle bi sorun çıkartıyor hala anlamadım
bende anlamadım bukadar çok hata vermemesi lazım driverin sb audigy 7.1 bende çalışıyor sendede çalışması lazım ilk zamanlar bende kurmakta epey zorluk çektim ama sonunda kurdum ve gayet güzel çalışıyor.. onboard sesi kapatmıştın değilmi ? aygıt yöneticisine girip ses ve oyun denetleyecileri sekmesine tıklayıp resimini çekebilirmisin..

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende anlamadım bukadar çok hata vermemesi lazım driverin sb audigy 7.1 bende çalışıyor sendede çalışması lazım ilk zamanlar bende kurmakta epey zorluk çektim ama sonunda kurdum ve gayet güzel çalışıyor.. onboard sesi kapatmıştın değilmi ? aygıt yöneticisine girip ses ve oyun denetleyecileri sekmesine tıklayıp resimini çekebilirmisin..

devre dışı onboard ses...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
high definition audio aygıtı etkinleştir... ve o VSO devices ne benim bildiğim müzik aygıt bağlantısı onuda kaldır ses kartını silmeye o engel olabilir

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0

diğeri etkinleşsede bi fark olmuyor... vso windows7 32bit ile ilgili birşey sanırım

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
burning mill express programı var dvd yazmak için başka program kullanmyıorum

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
burning mill express programı var dvd yazmak için başka program kullanmyıorum
denetim masasının resimini çekip koyarmısın sana zahmet birazdan o vso dan kurtuluruz sistem çökertmeye kadar giden hata verebiliyormuş

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0
denetim masasının resimini çekip koyarmısın sana zahmet birazdan o vso dan kurtuluruz sistem çökertmeye kadar giden hata verebiliyormuş

denetim masasında hangi bölümün ekran görüntüsünü alayım?

Abyss

Asistan
Reaksiyon puanı
0

audio controlpanele griş yapamyrm.. hata veriyor