Windows 7: Çift simge sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sisteme JDownloader yazılımını kurdum ama simge sorunu var arkadaşlar. Windows 7 kullandığım için ben genelde program simgelerini masaüstünde tutmam, görev çubuğuna atarım hep. Bütün programları görev çubuğunda tutarım.

Resimde görüldüğü gibi Jdownloader uygulamasını çalıştırdığım zaman görev çubuğunda çift simge oluşuyor... Bu durum beni rahatsız ediyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ayarlarında simge durumuna küçült değilde arka plana geç diye bir seçenek olabilir. Programı hiç kullanmadığım için önerim böyle :)

Birde simgelerden birine tıkla sabitleme olayı ile dene

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
SKYNET önerin için teşekkür ederim ama zaten bu yöntemleri denemiştim. Birde regedit ayarlarından bir bakayım.

---------- saat 23:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:54 eklenmişti ----------

Buna çözüm yok gibi görünüyor. Böyle kullanmaya devam edeyim.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Uyumlulukta denedinmi Krazky
Lanet olsun onu da denedim ama olmadı.

Sizlerde de böyle mi acaba? Görev çubuğuna sabitlediğinizde ve programı başlattığınızda çift simge sorunu oluyor mu? Yoksa sadece bu sorunu ben mi yaşıyorum?

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Lanet olsun onu da denedim ama olmadı.

Sizlerde de böyle mi acaba? Görev çubuğuna sabitlediğinizde ve programı başlattığınızda çift simge sorunu oluyor mu? Yoksa sadece bu sorunu ben mi yaşıyorum?

Aynı sorun ben TeamViewer kullanırken oluyor. :glare:

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bu sorun, home basic kullanırken bende de olmuştu. (TeamViewer, Msn 9.0)
Ultimate kurdum şu an için sorun yok.

£xtr£m£

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam İlk Öncelikle İyi Günler Hepinize.Aranızda Yeniyim.

Benim Win 7 Bilgilerimi Göre home basic Ve Stater da Böyle Sorunlar Yaşanabiliyor.Msn vb Programlar Çift Simgeler ve Daha alışılmazı Zor olan bir çok sorun var.Eğer Ultimate Kurarsanız Bu sorunların Çözüleceğine inanıyorum.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Hocam İlk Öncelikle İyi Günler Hepinize.Aranızda Yeniyim.

Benim Win 7 Bilgilerimi Göre home basic Ve Stater da Böyle Sorunlar Yaşanabiliyor.Msn vb Programlar Çift Simgeler ve Daha alışılmazı Zor olan bir çok sorun var.Eğer Ultimate Kurarsanız Bu sorunların Çözüleceğine inanıyorum.

Ultimate kullanıyorum zaten :tongue: