Windows 7 başlıkları

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Windows 7 ile ilgili açılan konuları, neden Windows7 bölümüne açmıyorsunuz?

Hadi insanlar bu konuları windows7 bölümüne açmadı diyelim, yetkililer neden bu konuları ilgili bölüme taşımıyor?

Forumda zaten Linux ile ilgili bölüm yok, birde üstüne her yer windows7 başlığıyla dolmuş.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Hadi insanlar bu konuları windows7 bölümüne açmadı diyelim, yetkililer neden bu konuları ilgili bölüme taşımıyor?

Forumda zaten Linux ile ilgili bölüm yok, birde üstüne her yer windows7 başlığıyla dolmuş.

Biliyor musunuz, geçen gün SDN forumuna bunu konu olarak açacaktım. Yeni Mesajlar'a tıkladığımda, 10 mesajdan 9'u "Windows 7" ile başlıyor. Zaten dediğiniz gibi, Linux bölümü yok. Bence eşitlik olması açısından Linux bölümü de açılmalı.

Ayrıca moderatörler o forumla da ilgilenmiyor gibiler.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
"Sen istersin emme ben vermem"

:)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bu konuda çok haklısınız hatta İşletim sistemlerine bir şey yazılmamalı alt başlıklara yazılmalı Linux,Mac onlarda olmalı Linux ta kendi içinde bölünmeli Windows ta

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Windows 7 Bir İşletim Sistemi !!!!!!!
Sizde Linux la ilgili Başlıklar Açın
İşletim Sistemi Konusunda Kim Size Neden Linux Konusu Açın diyecekmi!

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Kardeşim Windows 7 için özel bölüm var biz Linux ve Mac içinde olsun diyoruz

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Aynı zamanda Windows 7 Konularından Rahatsısız Diyorsunuz !!

Bölüm İstiyorsanızda Yeri Burası ALMİ

http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/6037-yeni-kategori-onerilerinizi-bekliyoruz.html
Rahatsızım demedim ve fikri atanda ben değilim sadece maviateş in haklılığını savunuyorum.
Bizim istemeğimiz şey Windows 7 konuları Windows 7 başlığı olan bölüme açılsın İşletim Sistemleride Windows 7 konularından aınsın

Yani Windows 7 http://forum.shiftdelete.net/windows-7/ buraya
Linux konularıda http://forum.shiftdelete.net/isletim-sistemleri/ burada kalsın

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24

İşte tamda sizden bahsediyordum. Sizin gibi Windows 7 için açılmış, alt bölümün, varlığından habersiz insanlar, konuyu İşletim Sistemi bölümüne açıyorlar. Aslında burada Moderatörlerin ve en önemlisi bu kategorileri oluşturan kişilerin de hatası var.

Moderatörler hatalı çünkü Windows 7 ile ilgili başlıkları ilgili bölüme taşıyarak yol göstermiyorlar.

Yöneticileri hatalı çünkü dünyada sadece işletim sistemi olarak Windows 7 varmış gibi sadece ona özel bölüm açmışlar. Oysa bu sitede yapılan anketlerden de gözüküyor ki forumda Linux kullanım oranı %15 civarında, Windows XP %32 ve Win7 %36.
Ayrıca bu anketin hatalı olduğunu o konuda da belirtmiştim. Çünkü sadece bir şık seçilebiliyor ve aynı anda hem Linux hem Windows kullanan bir çok kişi Linux'u seçemedi.

Bu arada sizinde benim yazdıklarımı YANLIŞ ANLADIĞINIZ apaçık ortadadır. En başta yazdığım iletiyi yeniden okumanızı öneriyorum.
Sizin için alıntı yapayım.

MaviAteş dedi ki:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Maviateş sanırım iyi anlattı nike artık anlamışsındır