Geforce fx 5500 ekran kartında bile aero çalışıyor çok ilginç windows 7 ultimate yüklü olduğundan eminmisin home basic'te aero yok...
Windows 7 N versiyonlarının klasik hatası. Versiyonun "N" olmasın?
Hiç alâkâsı yok ??Arkadaşlar sorunumu çözeli baya bi zaman geçmişti.. Çözdüğümü de mesajımla belirtmiştim.. Sorun windows 7 N sürümünde olan bişi windows media player 12 olmadığı için aero aktif olamıyor tekrar windowsu kurduğumda media player 12 yi update ile yükledim sorun düzeldi.. Konu hortlamış![]()
Arkadaşlar sorunumu çözeli baya bi zaman geçmişti.. Çözdüğümü de mesajımla belirtmiştim.. Sorun windows 7 N sürümünde olan bişi windows media player 12 olmadığı için aero aktif olamıyor tekrar windowsu kurduğumda media player 12 yi update ile yükledim sorun düzeldi.. Konu hortlamış![]()
kardeşim işletim sistemin 64 mü 32 mi ve ekran kartı driverin da 32 veya 64 e uyumlu olup olmadığını kontrol et.
win 7 de çözemedigim bir olay var halende koca win 7 de aero özelligi kendiliginden 5 dk lıgına kapanıyor sonra geri geliyor çözüm bulamadım bir türlü arada arkadaşınki gibi oluyor virüs de yok tertemiz sistem ama illet oldum bi türlü kurtulamıyorum yahu
tüm sorunlarınızı cözek indirin kurun windows aero sorunsuz ca calıştırın arkapaln değiştirme arka plan slayt gösterisi masaüstü cubuk rengini değiştirme burada indirebilirsini
indir:
aero glass and personalization
http://winaero.com/comment.php?comment.news.15