Windows 7 Aero Sorunu..

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Geforce fx 5500 ekran kartında bile aero çalışıyor çok ilginç windows 7 ultimate yüklü olduğundan eminmisin home basic'te aero yok...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Geforce fx 5500 ekran kartında bile aero çalışıyor çok ilginç windows 7 ultimate yüklü olduğundan eminmisin home basic'te aero yok...

Ölü konuları canlandırma nedir sende bu mesaj tutkusun 5000 e az kaldı merak etme....

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Madem konu canlanmış :D
Bu hatayı çok aldım sebebini ve çözümünü söyleyeyim...
Windows 7 ilk kurduğumda aero vardı ekran kartının setupını yükledim bozuldu. Windows 7 de ilginç bir durumdur ki windows 7 uyumlu olmayan ekran kartlarında güncelleme yapınca bu özellik de aktif oluyor. Çözümü ise bütün ati driverlarını kaldırım bilgisayarıma sğ tıklayıp yönetten grafik bağdaşlaştırıcıdaki sürücüleride silmek yeniden başlatın vga olarak başlayacak. Sonra sürücü güncelle deyin. Kendisi netten güncellesin sorun düzeliyor. formata gerek yok :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Windows 7 N versiyonlarının klasik hatası. Versiyonun "N" olmasın?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar sorunumu çözeli baya bi zaman geçmişti.. Çözdüğümü de mesajımla belirtmiştim.. Sorun windows 7 N sürümünde olan bişi windows media player 12 olmadığı için aero aktif olamıyor tekrar windowsu kurduğumda media player 12 yi update ile yükledim sorun düzeldi.. Konu hortlamış :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows 7 N versiyonlarının klasik hatası. Versiyonun "N" olmasın?

Arkadaşlar sorunumu çözeli baya bi zaman geçmişti.. Çözdüğümü de mesajımla belirtmiştim.. Sorun windows 7 N sürümünde olan bişi windows media player 12 olmadığı için aero aktif olamıyor tekrar windowsu kurduğumda media player 12 yi update ile yükledim sorun düzeldi.. Konu hortlamış :D
Hiç alâkâsı yok ??
Hele de Nvidia FX 5500 kart ile hiç alâkâsı yok
Ben sürücüyü bir defa yedekledim, sürekli olarak aynı sürücü klasörünü gösterip geçiyorum.. Onu kabul etti, bunu kabul etmedi derdi yok :thumbup1:

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Yani N versiyonu. Teşekkürler. Sorunun çözüldüğüne sevindim.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bütün postları okuyamadım ama sorun ekran kartı driverı ile ilgili

emrevural

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim işletim sistemin 64 mü 32 mi ve ekran kartı driverin da 32 veya 64 e uyumlu olup olmadığını kontrol et.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
kardeşim işletim sistemin 64 mü 32 mi ve ekran kartı driverin da 32 veya 64 e uyumlu olup olmadığını kontrol et.

konu 2009'un konusu. ayrıca sorunu çözdüm diye mesajı da var yukarda :d

BeBeT0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
win 7 de çözemedigim bir olay var halende koca win 7 de aero özelligi kendiliginden 5 dk lıgına kapanıyor sonra geri geliyor çözüm bulamadım bir türlü arada arkadaşınki gibi oluyor virüs de yok tertemiz sistem ama illet oldum bi türlü kurtulamıyorum yahu

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
win 7 de çözemedigim bir olay var halende koca win 7 de aero özelligi kendiliginden 5 dk lıgına kapanıyor sonra geri geliyor çözüm bulamadım bir türlü arada arkadaşınki gibi oluyor virüs de yok tertemiz sistem ama illet oldum bi türlü kurtulamıyorum yahu

Bilgisayarım sağ tıkla > Özellikler > Sistem Puanlandırmasını yap.. Yapmadıysan..

BeBeT0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yaptım puanlamayı zatende arada git gel oluyor aeroda :)

shéqiL

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
3
Bendede tema değişiyor ancak arkaplan değişmiyor...

kenanzbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamla nasıl konusuyorsun sen ya bende de aynı bende oyun oynuyorum ama bendede aero özelliği aktif deil lütfen ön yargılı davranmayn bilmiyorsan bilmiyorum de .....

dnzpllkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
Arkadaş sorunu çözdüğünü söylemiş ama ben son 1 haftadır bu sıkıntıyla cebelleşiyorum. Burada yazılan herşeyi okudum ve uyguladım WMP 12 eklentisi olayı hariç. Bilgisayarda Ein7 Ultimate 64bit vardı. kendi üztündeki 256MB lık İntel ekran kartıyla çalışıyordu. Doğal olarak bu ekran kartı iyi olmadığı için değiştirmeye niyetlendim. arkadaşım bana bi ekran kartı getirdi Sparkle GeForce 6200. Bu ekran kartını taktığım zaman aynı arkadaşımın aldığı hatayı almaya başladım. Kayıt defteriyle oynadım, sürücü güncelledim aero ayarlarına baktım performans ayarı yaptm ama bişey dikkatimi çekti. bugün bu soruna belki 64bit sebep olmuştur düşüncesiyle 32bit kurdum pc ye. 64bit te sıkıntı yaratan programların geneli 32 bitte sıkıntı yaratmıo. ama burada da aynı sorunla karşılaştım. bu yüzden artık o ekran kartını çıkardım. bu arada şimdi kontrol ettim WMP 12 yüklü pc de ona rağmen olmamış... Sorunun temelini beki o zamandan bu zamana çözen birisi vardır. Bi yardım eli atın lütfen deli olacam yoksa... :(

focuspuller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aero sorun gidericisini açmak için Başlat düğmesini
4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818.jpg
ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna Sorun giderici yazın, Sorun Giderme'yi tıklatın ve ardındanGörünüm ve Kişiselleştirme altından Aero masaüstü efektlerini göster'i tıklatın.
18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48.jpg
Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Bu Şekilde yaparsanız sorununuz düzelir ben bu yolu izleyerek yaptım ve problem düzeldi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
tüm sorunlarınızı cözek indirin kurun windows aero sorunsuz ca calıştırın arkapaln değiştirme arka plan slayt gösterisi masaüstü cubuk rengini değiştirme burada indirebilirsini

indir:

aero glass and personalization

http://winaero.com/comment.php?comment.news.15

---------- Post added at 09:39 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

tüm sorunlarınızı cözek indirin kurun windows aero sorunsuz ca calıştırın arkapaln değiştirme arka plan slayt gösterisi masaüstü cubuk rengini değiştirme burada indirebilirsini

indir:

aero glass and personalization

http://winaero.com/comment.php?comment.news.15

burdan

http://winaero.com/comment.php?comment.news.4

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar sorun nerde kaynaklandığı umarım düşünmeden insanları yanlış yere yönlendiriyorsunuz
Benim tavsiyem PC özelikleri tık sol taraf alta perfomans bilgileri ve araçları
Değerlendirmeyi yeniden çalıştıra tık bak yrd olacam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başlat Menüsünden Hizmetlere git Temalar Seçeneğini Bul üstüne tıkla solda yenıden başlat ve durdur yazıcak yenıden başlata bas temalar aktif olucaktır..

SamiEmreBilge